Ax βρε Λαλιμπέλα, τίποτε τσάμπα πράμα, 25 ευρώ την βραδυά. Για το συγκεκριμένο νησί να σε ενημερώσω ότι είναι πάρα πολλά, αφού εκ των υστέρων ανακαλύψαμε όμορφα ξύλινα μπανγκαλόουζ με 2 ευρώ ολοκαίνουργια. Τα συμπεράσματα δικά σου. Ευτυχώς ο Ελβετός δεν μας χρέωσε και εισητήριο για τον θαυμαστό κόσμο των ζώων. Σε ευχαριστώ..... (ξέρεις εσύ)αντε τωρα με τοσα μυρμηγκια να εξηγησεις στον ταυλανδο οτι δεν θα πληρωσεις και full board , απο πανω ..
ποσα δωσατε αν επιτρεπεται?
γιατί ψυχολογικά???δεν είχαν μπύρες οι άλλοι???Μέλι, γιατί λες κάτι καλό θα βρήκατε? Γιατί να φύγουμε? Δεν σου άρεσε το δωμάτιο? Χωρίς παρεξήγηση θα είσαι προφανώς κακόγουστη. Μιλάμε ελευθερία, μιλάμε για το απόλυτο, μιλάμε για όλα ένα. Ειλικρινά λυπάμαι δεν σε καταλαβαίνω. Που το είδες το στραβό?
Οσο για εσένα μικρή μου Ανελ ισχύει το ίδιο. Γιατί να φύγουμε από τα Μάταλα? Μπορεί αν μείνουμε να πάρουμε και αυτόγραφο από την θεία μου την χίπισσα. Μεγάλη ευκαιρία. Βουνό!!
υγ. σταματήστε να παίζεται με το πόνο μου. Αρκετά ψυχολογικά απέκτησα που θυμήθηκα το κοινόβιο