• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη? Όχι! όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δεν αφήνεις τις μπύρες λέω εγώ και να μας ανεβάσεις τη συνέχεια της ιστορίας;;; Άντε επιτέλους! Μετά εμείς θα πιούμε μια μπύρα στην υγειά σου όσο τη διαβάζουμε.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεν αφήνεις τις μπύρες λέω εγώ και να μας ανεβάσεις τη συνέχεια της ιστορίας;;; Άντε επιτέλους! Μετά εμείς θα πιούμε μια μπύρα στην υγειά σου όσο τη διαβάζουμε.
Καλά Νέρα, ότι πεις! . Βρες πρώτα όμως το κάστρο που βρίσκεται κάπου στον κόσμο της Bahari:haha::haha::haha: (θα μας πεθάνει αυτό το κορίτσι:shock:)

Μικρή μου Ανελ μην με ξεχασεις:bleh: (24+6=356 δεν νομίζω να έκανα λάθος στην προσθεση:innocent:)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Babaduma είσαι κοσμογυρισμένος και με εκπλήσεις ευχάριστα. Επιβεβαιώνω. Μην σου πω ότι έχω βάσιμες υποψίες ότι το κοινόβιο λειτουργούσε και ως προέκταση των χμ... μαγαζιών διασκέδασης:haha:
Εσένα, όμως, είμαι σίγουρος ότι σε προσήλκυσε το ποιητικό όνομα του resort! :haha: Μπύρες - ξε-μπύρες, όλες μια μικρή ρομαντική κρύβεται μέσα σας! :D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εσένα, όμως, είμαι σίγουρος ότι σε προσήλκυσε το ποιητικό όνομα του resort! :haha: Μπύρες - ξε-μπύρες, όλες μια μικρή ρομαντική κρύβεται μέσα σας! :D
Η λέξη πάπλωμα (Plaloma) που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω το όνομα του ξενοδοχείου, δεν την λές και ρομαντική. Μάλλον σε γηροκομείο παραπέμπει. Αν και ομολογώ ότι μπορεί να σε οδηγήσει εύκολα σε συνειρμούς....... :D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Η λέξη πάπλωμα (Plaloma) που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω το όνομα του ξενοδοχείου, δεν την λές και ρομαντική. Μάλλον σε γηροκομείο παραπέμπει. Αν και ομολογώ ότι μπορεί να σε οδηγήσει εύκολα σε συνειρμούς....... :D
Μεταξύ μας, νόμιζα ότι και συ έκανες το λάθος που έκανα και γώ στην αρχή: Νόμιζα ότι το P-l-aloma ήταν τυπογραφικό λάθος και το ποιητή ήθελε να πει Paloma - περιστεράκι, δηλαδή. Ίσως, πάλι, και να εννοούσε τη "δική" μας Aloma - τι να πω! Μυστήριαι αι βουλαί του ανθρώπου! :haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
babaduma :haha::haha::haha: πόσο με ξέρεις!!!! Το έκανα το λάθος και εγώ!! Με διόρθωσε ο Γκιούλιβερ 1 χρόνο μετά. Νόμιζε ότι το έλεγα για πλάκα. Πόσο χαίρομαι που γνώρισα άλλο ένα θύμα του Ξενοδοχείου. Δεν μπορώ να σου περιγράψω. Ενοιωθα φριχτά μόνη!!:haha::haha::haha::haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
babaduma :haha::haha::haha: πόσο με ξέρεις!!!! Το έκανα το λάθος και εγώ!! Με διόρθωσε ο Γκιούλιβερ 1 χρόνο μετά. Νόμιζε ότι το έλεγα για πλάκα. Πόσο χαίρομαι που γνώρισα άλλο ένα θύμα του Ξενοδοχείου. Δεν μπορώ να σου περιγράψω. Ενοιωθα φριχτά μόνη!!:haha::haha::haha::haha:
Σιγά να μην έμεινα εκεί... :haha: Οι αμαρτίες θέλουν παραμυθία και το συγκεκριμένο μέρος στον τομέα αυτόν.... χμμ... ξέρεις καλύτερα από μένα...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Με τελείωσες............... Πάλι νοιώθω φριχτά μόνη και ταυτόχρονα μεγάλο κορόιδο:(
Ας είναι. Θα ποστάρω εντος ολίγου την συνέχεια για να ξεδώσω λιγάκι....
Αυτό δεν είναι ταξίδι, αυτό είναι εφιάλτης στον δρόμο του Plaloma:bash::bash::bash::bash::bash:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Αγαπητή μου κυρία DimKyr δε θέλω επουδενί να σας αγχώσω...
...
...
...

...αλλά είχες πει εδώ και ώρα ότι θα ανεβάσεις την ιστορία!!!!! Άντε, νυχτώσαμε! Μας έχεις σε αγωνία τόσες μέρες!!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Οταν η Τατιάνα παίρνει συνέντευξη από τον Ελβετό
Φίλοι μου εδώ η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο.Εχουμε ένα ζευγάρι που έχει πείσει τους εαυτούς του ότι θα κάνουν τις τέλειες διακοπές και βρίσκονται παγιδευμένοι στο νησί του Lost (μοιάζει και απο άποψη χλωρίδας μην πούμε και πανίδας) και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. H Dim ορμάει σαν ταύρος μαινόμενος προς τις σκάλες και ο Γκιούλιβερ τρέχει να την σταματήσει. Της προτείνει να κάνουν συμβούλιο και να προσπαθήσουν να βρουν λύση. Αυτή του αντιτάσσει ως επιχείρημα των λεγόμενών της όταν με το δάκτυλό της ακουμπά χωρίς ιδιαίτερη δύναμη την πόρτα και της δημιουργεί μια τρύπα (!!!!). Αααα! ωραίιιιιιιια!! του φωνάζει. "Συν τα άλλα προνόμια θα έχουμε και την τρύπα του μπανιστιρτζή!! Περάστε κόσμε και θαυμάστε!! Το Big Brother στην Ταυλάνδη!!! Από όλες τις πιθανές λήψεις πίσω-μπρός. Περάααααστε, τώρα και χωρίς εισητήριο" Προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντας ότι ήδη έχει σκεφθεί διάφορες λύσεις. Θέλει να την πείσει να καθίσουν να το συζητήσουν. Και αυτή με οργή του λέει που να καθήσουν? αν τολμήσουν να μείνουν 10 λεπτά στο δωμάτιο θα φαγωθούν απο τα μυρμύγκια και θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις των δύο χωρών. Θα τους πουν οι βραδυνές ειδήσεις στην Ελλάδα και θα γίνουν θέμα στα μεσημεριανά. Του αναφέρει και τους πιθανούς τίτλους "Αγριος κανιβαλισμός σε δυο αθώους Ελληνες στην Ταυλάνδη από ορδές μυρμυγκιών" και τα ντοκιμαντέρ που θα ακολουθήσουν στο Σκαι επί του θέματος (ανθρωποφάγα μυρμύγκια και άλλα συναφή). Της λέει ότι με το να γυρνάει σαν ζουρλή στο νησί δεν θα δωθεί λύση και του απαντά ότι βεβαίως θα βρεθεί αφού είναι πρόθυμη να πουλήσει το κορμί της στον πρώτο τυχόντα, ακόμα και στον σάτυρο Ελεβετό προκειμένου να μαζέψει το ποσό που απαιτείται για να κλείσει ένα καθως πρέπει δωμάτιο χωρίς πανίδα εντός του. Ο έλεγχος και η λογική έχουν πάει περίπατο...... Φωνάζουν σαν δαιμονισμένοι, και δεν βρίσκουν κανένα σημείο επαφής. Τελικά αφού διαπιστώνουν ότι οι γείτονες από τα διπλανά δωμάτια σε λίγο θα έχουν στρογγυλοκαθίσει στην βεράντα με πατατάκια και κοκα κόλες και θα παρακολουθούν το θέαμα, (παίζοντας μάλλον ταυτόχρονα στοιχήματα αν και πόσο θα κρατήσει αυτός ο γάμος), συμφωνούν να παν απέναντι σε κάτι παράγκες που λειτουργούν ως μπαρ, να πιουν κάτι και να το συζητήσουν ήρεμα και πολιτισμένα. Τα σενάρια που δίνει ο Γκιούλιβερ είναι τα εξής, 1ον αναβαθμίζουν το δωμάτιο και πληρώνουν την διαφορά στον σάτυρο Ελβετό. Απορρίπτεται ασυζητητί. Σε τι θα βοηθούσε? Ολο το ξενοδοχειο είναι εκτρωματικό, τα πιο ακριβά δωμάτια δεν θα ήταν λύση, αφού το σίγουρο ήταν ότι θα βρίσκοταν στην ίδια κατάσταση και θα πλήρωναν και παραπάνω. Διπλά χαμένοι δηλαδή. 2ο σενάριο. Ζητάν από την ρεσεψιόν να τους αλλάξει έστω σεντόνια. Η λέξη όμως σεντόνι στα Αγγλικά (sheets) είναι ακουστικά ίδια με κάποια άλλη λέξη αγγλική και φοβούμενοι το αποτέλεσμα να εκτελεστεί η επιθυμία τους κατά γράμμα ως προς την άλλη αγγλική λέξη απορρίπτεται και αυτή η λύση. 3ο σενάριο ξαμολύουνται στην αγορά να βρουν να αγοράσουν παρεό, σαρόνγκ, πετσέτες θαλάσσης ή κάτι παραπλήσιο να στρώσουν στις σκουριασμένες και άθλιες σεζ λονγκ έξω στην βεράντα για να κοιμηθούν και ας έχουν επισκέψεις από τους γείτονες. Το πολύ πολύ να φυλάν σκοπιά στα ελληνοαλβανικά σύνορα ένας ένας και αντί για καρυοφίλι να κρατάν μια σαγιονάρα. Εκείνη την στιγμή ήταν τόσο θυμωμένοι και απελπισμένοι που τους φάνηκε καλή ιδέα. Τελειώνουν την μπύρα τους και παίρνουν σβάρνα τα μαγαζιά να ζητάν σεντόνια, παρεό, και σαρόνγκ. Ακαρπες προσπάθειες. Και μετά που το σκέπτονται καλύτερα, δεν είναι και η ιδανική λύση. Επειδή πιστεύουν ότι πρέπει για να πρυτανεύσει η λογική, πρέπει να επικρατεί ηρεμία, λένε να πάνε να φαν κάτι και να το συζητήσουν κατά την διάρκεια. Αν τους έβλεπε ο στρατηγός Πάτον θα ζήλευε σίγουρα την προσέγγισή τους στην λύση του προβλήματος. Οι άνθρωποι δουλεύουν με στρατηγική, όχι αστεία! Κάθονται σε ένα μαγαζί , παραγγέλνουν και μετά από λίγο ο Γκιούλιβερ βλέπει την Dim να μένει με το ποτήρι μετέωρο , γουρλωμένα μάτια και να κοιτά την θάλασσα χάσκωντας. Πάει..... σκέπτεται , την έχασα. Της ήρθε συγκοπή ή κάτι σε εγκεφαλικό. Αλλά δεν ήταν αυτό φίλοι μου. Αυτό που αντίκρισαν τα μάτια της Dim ήταν πολύ απλά οι φίλοι τους που τους είχαν πείσει για την εκπληκτική ομορφιά της Πατάγια, που βρίσκονταν στην παραλία και κόβαν βόλτες άνετοι και ωραίοι, αγκαλιασμένοι και μονιασμένοι, καθαροί και στεγνοί, με σίγουρα εξασφαλισμένη διαμονή και μέσα στην καλή χαρά...........

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
2ο σενάριο. Ζητάν από την ρεσεψιόν να τους αλλάξει έστω σεντόνια. Η λέξη όμως σεντόνι στα Αγγλικά (sheets) είναι ακουστικά ίδια με κάποια άλλη λέξη αγγλική και φοβούμενοι το αποτέλεσμα να εκτελεστεί η επιθυμία τους κατά γράμμα ως προς την άλλη αγγλική λέξη απορρίπτεται και αυτή η λύση.
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Evmenis

Member
Επόμενο Ταξίδι
london baby
Οταν η Τατιάνα παίρνει συνέντευξη από τον Ελβετό
Ζητάν από την ρεσεψιόν να τους αλλάξει έστω σεντόνια. Η λέξη όμως σεντόνι στα Αγγλικά (sheets) είναι ακουστικά ίδια με κάποια άλλη λέξη αγγλική και φοβούμενοι το αποτέλεσμα να εκτελεστεί η επιθυμία τους κατά γράμμα ως προς την άλλη αγγλική λέξη απορρίπτεται και αυτή η λύση.

α ρε ντιμ το εχω παθει και εγω στην βενετια ,και ο καημενος ο ξενοδοχος με κοιτουσε ετσι:shock: .
μετα του ειπα κοτον σιτ και με κοιταζε ετσι :shock::shock::shock::shock::shock::shock:
τελικα του εκανα παντομιμα για το πως στρωνουν το κρεβατι και σκασαμε και οι δυο στα γελια :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom