κι εγω 12 μαιου ακριβωσ !!Καλημέρα!ξέρει κάποιος να μου πει ε αν θα υπάρχει πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά έγγραφα(Ελληνική ταυτότητα) λόγω του επικείμενου BRexit; ταξιδεύω 12 Μαΐου 19.Ευχαριστώ πολύ!
Ετοιμάσου για ταλαιπωρία. Αν δεν θες να αλλάξεις ταυτότητα βγάλε διαβατήριο.Χαιρετώ την παρέα, σκέφτομαι να πάω Λονδίνο τον Οκτώβριο. Δύο μέρες περίπου διαβάζω το forum σχετικά με τον προορισμό και με προβληματίζει το θέμα της ταυτότητας. Η δική μου εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2006 και είναι χειρόγραφη, το σημαντικότερο είναι ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, όλες οι πληροφορίες είναι ευδιάκριτες βέβαια αλλά η ταυτότητα συνολικά δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Σκέφτομαι να πάω τη Δευτέρα να την αλλάξω αλλά αυτό μετά θα μου δημιουργήσει σκοτούρα με δημόσιες υπηρεσίες κλπ. Επίσης, όταν πήγα στη Γερμανία το Δεκέμβριο του 2017 δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά στη Γεωργία ένα χρόνο νωρίτερα ταλαιπωρήθηκα λίγο. Τι προτείνετε; Να δοκιμάσω να πάω με την υπάρχουσα ταυτότητα ή να προβώ σε έκδοση καινούριας; Θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη κάποιου/κάποιας που βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση με εμένα.
Μην το επιχειρήσεις καν... Καλύτερα ταξίδεψε με διαβατήριοΧαιρετώ την παρέα, σκέφτομαι να πάω Λονδίνο τον Οκτώβριο. Δύο μέρες περίπου διαβάζω το forum σχετικά με τον προορισμό και με προβληματίζει το θέμα της ταυτότητας. Η δική μου εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2006 και είναι χειρόγραφη, το σημαντικότερο είναι ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, όλες οι πληροφορίες είναι ευδιάκριτες βέβαια αλλά η ταυτότητα συνολικά δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Σκέφτομαι να πάω τη Δευτέρα να την αλλάξω αλλά αυτό μετά θα μου δημιουργήσει σκοτούρα με δημόσιες υπηρεσίες κλπ. Επίσης, όταν πήγα στη Γερμανία το Δεκέμβριο του 2017 δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά στη Γεωργία ένα χρόνο νωρίτερα ταλαιπωρήθηκα λίγο. Τι προτείνετε; Να δοκιμάσω να πάω με την υπάρχουσα ταυτότητα ή να προβώ σε έκδοση καινούριας; Θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη κάποιου/κάποιας που βρέθηκε σε παρόμοια κατάσταση με εμένα.