ούτε καν μου πέρασε απ το μυαλόΠοιός; Και το κυριότερο, γιατί;
Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μην είναι από τη Θεσσαλονίκη; Δε μένουμε όλοι στον τόπο καταγωγής μας...
ούτε καν μου πέρασε απ το μυαλόΠοιός; Και το κυριότερο, γιατί;
Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να μην είναι από τη Θεσσαλονίκη; Δε μένουμε όλοι στον τόπο καταγωγής μας...
Εφόσον έχει λατινικούς χαρακτήρες μπορείς, τελεία και παυλα.Τελικα διίστανται οι αποψεις..μπορεις να πας με ταυτοτητα UK ή οχι?εχω και εγω ταυτοτητα απο το 2006 σε καλη κατασταση,μοιαζω και με την φωτο οκ..απλα αν θελεις υποχρεωτικα διαβατηριο δεν μπαινει καν σε λιστα ταξιδιου αμεσα το Λονδινακι!
Δε διίστανται καθόλου οι απόψεις.Τελικα διίστανται οι αποψεις..μπορεις να πας με ταυτοτητα UK ή οχι?εχω και εγω ταυτοτητα απο το 2006 σε καλη κατασταση,μοιαζω και με την φωτο οκ..απλα αν θελεις υποχρεωτικα διαβατηριο δεν μπαινει καν σε λιστα ταξιδιου αμεσα το Λονδινακι!
Με χαλασμένη ταυτότητα μπορεί να έχεις μεγάλη καθυστέρηση στον έλεγχο, μπορεί και τίποτα χειρότερο. Μην την φτιάξεις σε βιβλιοπωλείο, χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Πήγαινε στην αστυνομία και βγάλε καινούργια.Τον Απρίλιο Θέλω να ταξιδέψω και εγώ στο Μάντσεστερ από ότι κατάλαβα τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ταυτότητες που έχουν λατινικούς χαρακτήρες γραμμένες στο χέρι. Επειδή δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να βγάλω καινούργια ταυτότητα Γιατί πρέπει να τρέξω να την δηλώσω σε αλλες υπηρεσίες αλλά ούτως ή άλλως μέχρι τέλη του 18 είπαν θα τις αλλάξουμε.εμένα το πρόβλημά μου είναι ότι η ταυτότητά μου είναι χαλασμένη απέξω το πλαστικό.που μπορώ να να το φτιάξω; Μπορώ και στην Αστυνομία η να πάω σε κάποιο βιβλιοπωλείο;Από το 2006 την έχω και εγώ.
Εφόσον έχει λατινικούς χαρακτήρες μια χαρά θα περάσεις. Απλά δε θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα αυτόματα μηχανήματα και ίσως την κοιτάξουν λίγο παραπάνω.Καλησπέρα σας, ταξιδεύω σε 1 μήνα για Σκωτία με ενδιάμεση σταση στο αεροδρομιο του Αμστερνταμ.. Θα χρειαστώ μόνο την ταυτότητα μου ή διαβατήριο;; ξέρω κλασική ερώτηση απλά δε μου δίνει κανείς σίγουρη απάντηση! επισης η επιστροφη μου θα ειναι μεσω Λονδινου! ευχαριστώ πολυ!!