Ιταλία Ταξιδι στην Πουλια

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Έχει κανείς να προτείνει εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου από αεροδρόμιο του Μπάρι? Όλες έχουν τραγικές κριτικές ..

Kostasicebar

Member
Η Loran που νοίκιασα εγώ το Πάσχα ήταν μια χαρά...
Πω
Η Ματερα είναι εκπληκτική αν και πολύ τουριστική, όπως και το alberobello.

Στο youtube αν αναζητησεις road trip Puglia Θα δεις αμέτρητες προτάσεις και με βίντεο για να αποφασίσεις.

- YouTube ένα παράδειγμα που βρήκα σε λίγα δευτερόλεπτα.
καλησπερα στην ομάδα,θα πάω με τη σύζυγο μου στη Απουλια τη μεγάλη βδομάδα.6 νύχτες 7 ημέρες μιας και η πτήση είναι βραδινή. ΕΧΩ βάλει 2 μέρες στο Λέτσε ,μια θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τη δεύτερη λέγαμε να δούμε μια δυο πόλεις-χωριά που να αξίζουν. 3 βράδια μετά στο Μπαρι ,μια μέρα πάλι θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τις άλλες δύο λέμε να γυρίσουμε στα υπέροχα χωριά . ΕΧΩ σκεφτεί μια μέρα να πάμε Αλμπερομπέλο και Λοκοροτόντο και την άλλη Πολινιάνο και Μονόπολι. Σάββατο βράδυ θα διανυκτερεύσουμε στη Μάτερα και τη τελευταία μας μέρα ή θα τη περάσουμε στη Μάτερα αν μας ενθουσιάσει ή στο Μπαρι … σημειωτέον ότι δεν θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο . Έχετε κάποιες προτάσεις ,πιστεύετε ότι είναι ένα καλό πρόγραμμα ;;; Ευχαριστώ πολύ

el de abajo

Member
Πω
καλησπερα στην ομάδα,θα πάω με τη σύζυγο μου στη Απουλια τη μεγάλη βδομάδα.6 νύχτες 7 ημέρες μιας και η πτήση είναι βραδινή. ΕΧΩ βάλει 2 μέρες στο Λέτσε ,μια θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τη δεύτερη λέγαμε να δούμε μια δυο πόλεις-χωριά που να αξίζουν. 3 βράδια μετά στο Μπαρι ,μια μέρα πάλι θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τις άλλες δύο λέμε να γυρίσουμε στα υπέροχα χωριά . ΕΧΩ σκεφτεί μια μέρα να πάμε Αλμπερομπέλο και Λοκοροτόντο και την άλλη Πολινιάνο και Μονόπολι. Σάββατο βράδυ θα διανυκτερεύσουμε στη Μάτερα και τη τελευταία μας μέρα ή θα τη περάσουμε στη Μάτερα αν μας ενθουσιάσει ή στο Μπαρι … σημειωτέον ότι δεν θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο . Έχετε κάποιες προτάσεις ,πιστεύετε ότι είναι ένα καλό πρόγραμμα ;;; Ευχαριστώ πολύ
Η Ματέρα θέλει δύο μέρες, η μία μέρα την αδικεί...νομίζω ότι τρεις μέρες στο Μπάρι είναι πολλές...κάντε μία ή δύο διακυκτερεύσεις προς Martina Franca ή Ostuni για να δείτε με μεγαλύτερη άνεση και τα χωριά εκεί γύρω αλλά και Πολινιάνο και Μονόπολι...στο Lecce καλύτερα τρεις μέρες για να δεις και Οτράντο ή Καλλίπολη που αξίζουν επίσης.

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πω
Καλησπέρα. Χωρίς αυτοκίνητο θα δυσκολευτείτε με τις μονοήμερες. Ψάξτε το λίγο με τα μέσα. Είναι πολύ αισιόδοξο να προγραμματίζετε δύο μέρη ανά εκδρομή. Εξαιρώ το Polignano a Mare με το Monopoli που βγαίνουν μαζί. Κατά τ'αλλα οι διανυκτερεύσεις είναι εντάξει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.821
Μέλη
39.561
Νεότερο μέλος
nikgoulas@hotmail

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom