Nikolasvls
Member
Να πω την αλήθεια δεν τον πολυ παρακολουθώ!έτυχε και είχε κάνει αυτός παρόμοιο και έκατσα και το είδα και έπαθα σοκ!Συγγνωμη κιολας αλλα ο,τι κι αν δεις απο Μπλετσα απογοητευεσαι
Να πω την αλήθεια δεν τον πολυ παρακολουθώ!έτυχε και είχε κάνει αυτός παρόμοιο και έκατσα και το είδα και έπαθα σοκ!Συγγνωμη κιολας αλλα ο,τι κι αν δεις απο Μπλετσα απογοητευεσαι
Η Loran που νοίκιασα εγώ το Πάσχα ήταν μια χαρά...Έχει κανείς να προτείνει εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου από αεροδρόμιο του Μπάρι? Όλες έχουν τραγικές κριτικές ..
ΠωΗ Loran που νοίκιασα εγώ το Πάσχα ήταν μια χαρά...
καλησπερα στην ομάδα,θα πάω με τη σύζυγο μου στη Απουλια τη μεγάλη βδομάδα.6 νύχτες 7 ημέρες μιας και η πτήση είναι βραδινή. ΕΧΩ βάλει 2 μέρες στο Λέτσε ,μια θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τη δεύτερη λέγαμε να δούμε μια δυο πόλεις-χωριά που να αξίζουν. 3 βράδια μετά στο Μπαρι ,μια μέρα πάλι θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τις άλλες δύο λέμε να γυρίσουμε στα υπέροχα χωριά . ΕΧΩ σκεφτεί μια μέρα να πάμε Αλμπερομπέλο και Λοκοροτόντο και την άλλη Πολινιάνο και Μονόπολι. Σάββατο βράδυ θα διανυκτερεύσουμε στη Μάτερα και τη τελευταία μας μέρα ή θα τη περάσουμε στη Μάτερα αν μας ενθουσιάσει ή στο Μπαρι … σημειωτέον ότι δεν θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο . Έχετε κάποιες προτάσεις ,πιστεύετε ότι είναι ένα καλό πρόγραμμα ;;; Ευχαριστώ πολύΗ Ματερα είναι εκπληκτική αν και πολύ τουριστική, όπως και το alberobello.
Στο youtube αν αναζητησεις road trip Puglia Θα δεις αμέτρητες προτάσεις και με βίντεο για να αποφασίσεις.
- YouTube ένα παράδειγμα που βρήκα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Η Ματέρα θέλει δύο μέρες, η μία μέρα την αδικεί...νομίζω ότι τρεις μέρες στο Μπάρι είναι πολλές...κάντε μία ή δύο διακυκτερεύσεις προς Martina Franca ή Ostuni για να δείτε με μεγαλύτερη άνεση και τα χωριά εκεί γύρω αλλά και Πολινιάνο και Μονόπολι...στο Lecce καλύτερα τρεις μέρες για να δεις και Οτράντο ή Καλλίπολη που αξίζουν επίσης.Πω
καλησπερα στην ομάδα,θα πάω με τη σύζυγο μου στη Απουλια τη μεγάλη βδομάδα.6 νύχτες 7 ημέρες μιας και η πτήση είναι βραδινή. ΕΧΩ βάλει 2 μέρες στο Λέτσε ,μια θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τη δεύτερη λέγαμε να δούμε μια δυο πόλεις-χωριά που να αξίζουν. 3 βράδια μετά στο Μπαρι ,μια μέρα πάλι θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τις άλλες δύο λέμε να γυρίσουμε στα υπέροχα χωριά . ΕΧΩ σκεφτεί μια μέρα να πάμε Αλμπερομπέλο και Λοκοροτόντο και την άλλη Πολινιάνο και Μονόπολι. Σάββατο βράδυ θα διανυκτερεύσουμε στη Μάτερα και τη τελευταία μας μέρα ή θα τη περάσουμε στη Μάτερα αν μας ενθουσιάσει ή στο Μπαρι … σημειωτέον ότι δεν θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο . Έχετε κάποιες προτάσεις ,πιστεύετε ότι είναι ένα καλό πρόγραμμα ;;; Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα. Χωρίς αυτοκίνητο θα δυσκολευτείτε με τις μονοήμερες. Ψάξτε το λίγο με τα μέσα. Είναι πολύ αισιόδοξο να προγραμματίζετε δύο μέρη ανά εκδρομή. Εξαιρώ το Polignano a Mare με το Monopoli που βγαίνουν μαζί. Κατά τ'αλλα οι διανυκτερεύσεις είναι εντάξει.Πω
καλησπερα στην ομάδα,θα πάω με τη σύζυγο μου στη Απουλια τη μεγάλη βδομάδα.6 νύχτες 7 ημέρες μιας και η πτήση είναι βραδινή. ΕΧΩ βάλει 2 μέρες στο Λέτσε ,μια θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τη δεύτερη λέγαμε να δούμε μια δυο πόλεις-χωριά που να αξίζουν. 3 βράδια μετά στο Μπαρι ,μια μέρα πάλι θα την αφιερώσουμε στη πόλη και τις άλλες δύο λέμε να γυρίσουμε στα υπέροχα χωριά . ΕΧΩ σκεφτεί μια μέρα να πάμε Αλμπερομπέλο και Λοκοροτόντο και την άλλη Πολινιάνο και Μονόπολι. Σάββατο βράδυ θα διανυκτερεύσουμε στη Μάτερα και τη τελευταία μας μέρα ή θα τη περάσουμε στη Μάτερα αν μας ενθουσιάσει ή στο Μπαρι … σημειωτέον ότι δεν θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο . Έχετε κάποιες προτάσεις ,πιστεύετε ότι είναι ένα καλό πρόγραμμα ;;; Ευχαριστώ πολύ