Ταξιδιωτικοί οδηγοί και λοιπά βοηθήματα ταξιδιών

mariath

Member
Μηνύματα
2.271
Likes
6.464
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τους χάρτες της Michelin (τους δεμένους με σπιράλ) τους έχω χρησιμοποιήσει παλιότερα, σε προ-GPS εποχή, σε Ιταλία και Ισπανία και ήταν άψογοι.
 

wotan1975

Member
Μηνύματα
879
Likes
129
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Ξερει κανεις αν εχουν βγει στα αγγλικα,οδηγοι για τις επαρχιες Εμιλια Ρομανα,Αμπρουτσο, Μπασιλικατα ή Απουλια στην Ιταλια;
 

taver

Member
Μηνύματα
12.605
Likes
29.842
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα!!! Για τα βιβλία της Michelin (τους οδικούς χάρτες κυρίως) τι πιστεύετε ??? Αξίζει η αγορά τους ?? (όχι όλων φυσικά..... για εκεί που θες να πας μιλάω...) ???? :)
Εκτός από τους χάρτες (που έχω χρησιμοποιήσει μόνο μια φορά - κι αυτή με επιτυχία), τα βιβλία της Michelin χωρίζουν σε 2 είδη. Τους πράσινους οδηγούς, που είναι ιδανικοί για οδική εξερεύνηση μιας περιοχής, και τους κόκκινους οδηγούς, που ασχολούνται με προτάσεις για εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Οι πράσινοι οδηγοί, όταν τους χρησιμοποίησα σε οδικό ταξίδι ήταν πάντοτε μεγάλη επιτυχία, αλλά για πόλεις που ξέρω καλά (π.χ. Ν. Υόρκη, Παρίσι) τους ξεφύλισα και βρήκα πολλές ελλείψεις.

Οι κόκκινοι οδηγοί - στα Γαλλικά μόνο πλην λίγων εξαιρέσεων - είναι το ευαγγέλιο του καλοφαγά...
 

AERAS

Member
Μηνύματα
803
Likes
1.188
οποιος χρειαστει βοηθεια αναφορικα με το προγραμμα καθως και οτιδηποτε σχετικα με gps,μη διστασει να απευθυνθει σε μενα.
έχω το Nokia n97 κατέβασα το πρόγραμμα που προτείνεις και όταν προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αναφέρει αρχικά ότι δεν είναι ασφαλές..το παραβλέπω..στην συνέχεια ζητάει την άδεια για χρήση στοιχείων του χρήστη και πραγματοποίηση κλήσεων...

είναι ασφαλές ή όχι?από την εμπειρία σου ρωτάω ή όποιος το έχει χρησιμοποιήσει

ευχαριστώ
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.434
Likes
7.543
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΣ:

Από Θεσσαλονίκη με το «τρένο της Ειρήνης». Κάθε βράδυ στις 19.17 και φτάνει στις 7.45 Θεωρητικά κάνει 12,5 ώρες. Στην πράξη όμως πολύ συχνά έως και 14. Το μονόκλινο τιμάται 84.90 ευρώ η απλή μετάβαση και το δίκλινο 48.20 ευρώ. Μη φαντασιωθείτε ότι θα βρεθείτε στο Orient Express γιατί θα απογοητευτείτε. Ο τούρκικος συρμός είναι πιο περιποιημένος και καθαρός από τον αντίστοιχο ελληνικό. Πάρτε μαζί σας πάντως και το κατιτί σας γιατί αν περιμένετε wagon- restaurant και άλλα τέτοια τινά υπερπολυτελή, πλανάστε πλάνην οικτρά και θα σας κόψει λόρδα, αντί να δειπνείτε με τους λόρδους. Το θετικό πάντως είναι ότι σταματά στο κέντρο της Πόλης, στο σταθμό Σικρεζί (εδώ ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία θα νιώσετε κάτι από την belle époque και το Orient Express. Βλέπετε σε αυτόν τον σιδηροδρομικό σταθμό, τον ανατολικότερο της Ευρώπης και τον εγγύτερο στην Ασία, έκανε στάση το πάλαι ποτέ θρυλικό αυτό τρένο)
το παραπάνω κείμενο στον τραβελστορικο ταξιδιωτικό οδηγό της Πόλης μήπως χρειάζεται να γίνει delete μιας και τα παραπάνω έπαψαν να ισχύουν εδώ και αρκετό καιρό; ;)
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Καλημέρα..
Στο site του Travelbook.store τρέχει μια προσφορά για παλιότερα τεύχη του περιοδικού ¨Ελληνικό Πανόραμα¨με 2 ευρω το τεύχος!
Αν ενδιαφέρει κάποιους θα ισχύει μέχρι τέλος Ιουλίου.

*Θυμάμαι οτι υπήρχε ένα θέμα ποια περιοδικά διαβάζουμε αλλά δεν το έβρισκα για να το ανεβάσω εκεί
 

fatsoua89

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Ένας διαφορετικός οδηγός για τη Ρόδο

Παιδιά εδώ είναι ένα site που είναι αφιερωμένο εξ' ολοκλήρου στο νησί της Ρόδου. Δείχνει όλες τις διαφορετικές πτυχές του νησιού και όχι μόνο την κοσμοπολίτικη ζωή και τα όργια για τα οποία συνηθίζουν να το δυσφημούν. Ταξιδιωτικός οδηγός για την φύση, την ιστορία, την παράδοση αλλά και τη διασκέδαση. Όσοι είναι λάτρεις του διαφορετικού μπορούν να ρίξουν μια ματιά!
Secret Rhodes | The Hidden Trails Of Rhodes Island
 

irene14978

Member
Μηνύματα
14
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ

Καλημέρα,
ένα πολύ καλό site με δωρεάν ταξιδιωτικούς οδηγούς για πολεις σε μορφή pdf (εκτυπώσιμη) είναι το Arrivalguides.com - Your own free updated travel guides
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.561
Μηνύματα
901.315
Μέλη
39.296
Νεότερο μέλος
Vsl Fot

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom