taxidiaris
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΛΗ Η ΓΗ
ΟΚ σορρυ για το ποστ με τα περιοδικα.Θα το εχω υπόψη μου.
Ξεχασες τον πόλεμο, τον σεισμό και τις τρομοκρατικές ενέργειες!... Κι αν σου τελειώσει η μπαταρία, βρέχει δυνατά, μπεις σε τούνελ κλπ
Κοίτα, εγώ που τα γράφω αυτά είμαι άνθρωπος που επί χρόνια οι φίλοι μου με κοροϊδευαν που πήγαινα παντού με μια συσκευή GPS στο χέρι (στην τσάντα, στην τσέπη, whatever). Απλά, πως να το κάνουμε, αφενός δεν είναι πανάκεια, και αφετέρου τα GPS στα κινητά είναι ένα μαύρο χάλι, ειδικά στο battery performance.Ξεχασες τον πόλεμο, τον σεισμό και τις τρομοκρατικές ενέργειες!
Αστειευόμουν, οπως θα κατάλαβες.Κοίτα, εγώ που τα γράφω αυτά είμαι άνθρωπος που επί χρόνια οι φίλοι μου με κοροϊδευαν που πήγαινα παντού με μια συσκευή GPS στο χέρι (στην τσάντα, στην τσέπη, whatever). Απλά, πως να το κάνουμε, αφενός δεν είναι πανάκεια, και αφετέρου τα GPS στα κινητά είναι ένα μαύρο χάλι, ειδικά στο battery performance.
Για μενα,οι DK ειναι ευαγγελιοΛίγες σελίδες πιο πριν, τους ανέφερα εγώ. Κατά καιρούς με έχουν βολέψει πολύ.
Όμως εμένα δεν μου αρέσουν οι DK.
Εχει ενα ταξιδιωτικο βιβλιοπωλειο αλλα εχω την εντυπωση,για να μην πω τη βεβαιοτητα οτι δεν τους εχει.Μονο lonely planet απο αγγλοφωνους.Μαλλον θα παρω τηλ.Aν ειχε η DK Μαλτα ή Φινλανδια ας πουμε (οχι top-10),δεν θα το συζητουσα.Για τα δικά μου γούστα, νομίζω ότι οι πληροφορίες που δίνει είναι αρκετά καλές.
Δεν είναι διαθέσιμοι σε κάποιο βιβλιοπωλείο στην περιοχή σου, να χαζέψεις μερικούς, έτσι ώστε να μπορέσεις να δεις από πρώτο χέρι αν σου κάνουν?
Ειπα για Insight,επειδη η DK δεν τα εχει βγαλει ολα.Ευχαριστω,για τη συμβουλη.Εχει και Παπασωτηρίου στο Ηράκλειο. Μήπως μπορείς να βρεις εκεί κάποιον.