osfialgia
Member
Και το tripit το χρησιμοποιω.. Θα προσπαθησω να εξηγησω με ενα παραδειγμα. Ας πουμε οτι θελω να παω στην Ισλανδια κ ξεκιναω την μελετη. Διαβαζω λοιπον τον hydronetta που λεει για εναν καταρακτη, διαβαζω μετα την isabelle που αναφερει εναν κρατηρα υφαιστειου, μετα καποιος φιλος μου λεει για ενα hot pot.. Ολα αυτα σε διαφορετικες φασεις. Τα σημειωνω λοιπον προσωρινα στο myplaces των googlemaps, προσθετω κ αντιστοιχα σχολια ή links κ αργοτερα θα μελετησω κ θα αποφασισω.. Οταν μαζεψω πολλα τετοια σημεια στον χαρτη της Ισλανδιας θα εχω μια οπτικη εικονα του χωρου κ θα καταλαβω το itinerary που θα ακολουθησω. Μπορω να κανω κ share αυτον τον χαρτη στον συνταξιδιωτη μου ο οποιος μπορει ανα πασα στιγμη να προσθεσει ενα σημειο που θεωρει ενδιαφερον. Κατα την πραγματοποιηση του ταξιδιου μπορω να εχω προσβαση σε αυτον τον χαρτη κ να δω τι εχω σημειωσει κατα καιρους. Το myplaces εχει 2 βασικα μειονεκτηματα για μενα: Δεν παιζει offline κ δεν εχω προσβαση παντα στο internet στο ταξιδι. Κ δεν παιζει με τους googlemaps του smartphone μου.
Babaduma κ North ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Ισως τωρα που εξηγησα καπως καλυτερα να μπορειτε να βοηθησετε.. Αλλιως θα πρεπει να περιμενω τον Def να το φτιαξει!!
εχει μια καινουργια εφαρμογη η google το maps engine που υποτιθετε προσφερει, επιπλεον δυνατοτητες απο το myplaces.
Αυτο ενοεις οτι χρησιμοποιεις? Πηγα να χρησιμοποιησω και το my places αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει.Αυτο παντως ειναι βολικο