Τελικά ποια ασφάλεια έκανες?πρώτη φορά λέω να ψάξω ταξιδιωτική ασφάλεια. Κάποιο σχετικό λινκ?Καλησπέρα,Νοέμβριο πάμε Βιετνάμ και για πρώτη φορά λέω να κάνουμε ταξιδιωτική ασφάλεια.
Δεν έχω ιδέα λοιπόν για το τι παίζει με αυτές αλλά σύμφωνα με τα σχόλια εδώ είμαι ανάμεσα σε mondial,WN και WorldWideInsure.
Πιο ακριβή η mondial (108ε για 2 ατομα) και με τις λιγότερες καλύψεις,μετά η WN με 105ε αλλά λίγο περισσότερες καλύψεις και μετά WorldWide με 85ε για 2 ατομα. Λέω να ασφαλιστούμε στην τελευταία μιας και είναι η πιο φτηνή αλλά την συστήνει και ο @babaduma
Τι λέτε?
Καλησπέρα! Με την worldwide έκανα τελικά,αν την googlαρεις θα βρεις το λινκ της. Σόρρυ αλλά είμαι από κινητό κ εκτός σπιτιού αυτή την στιγμή.Τελικά ποια ασφάλεια έκανες?πρώτη φορά λέω να ψάξω ταξιδιωτική ασφάλεια. Κάποιο σχετικό λινκ?
Προφανώς θα έχουν περιορισμούς για συγκεκριμένες χώρες. Η Ταϊλάνδη δεν είναι ενδο-Ασία όπως και να'χει.Καλησπέρα και καλή χρόνια!
Ταξιδεύω τον άλλο μήνα για Ταιλανδη και είπα να ψαχτω για ασφάλεια. Η ερώτηση μου είναι πως με μια γρήγορη ματιά που έριξα σε κάποιες ασφαλιστικές (mondial,allianz) πιθανό και άλλες αναφέρουν ως "περιορισμοι στην καλυψη" τα μη οργανωμένα ταξίδια σε ενδο-ασια, ενδο-αφρικη. Με απλά λόγια εάν το ταξίδι δεν είναι "οργανωμένο" με κάποιο γκρουπ η εταιρεία τότε δε δικαιούμαι όλες τις καλύψεις;;; Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ.