stafos30
Member
Οκ, ευχαριστώ πολύ.Προφανώς θα έχουν περιορισμούς για συγκεκριμένες χώρες. Η Ταϊλάνδη δεν είναι ενδο-Ασία όπως και να'χει.
Οκ, ευχαριστώ πολύ.Προφανώς θα έχουν περιορισμούς για συγκεκριμένες χώρες. Η Ταϊλάνδη δεν είναι ενδο-Ασία όπως και να'χει.
Δεν μπορώ να σου πω πώς θ' αντιμετωπίσει η τάδε ασφαλιστική την δείνα περίπτωση που θα τύχει, ούτε αν αυτή η αντιμετώπιση θα είναι ίδια στην ίδια περίπτωση. Προφανώς η κάθε εταιρία έχει πρόβλεψη στα συμβόλαιά της για τις περισσότερες των περιπτώσεων και τη σχετική διαχείρισή τους (τυποποιημένες φόρμες, ερωτήσεις, κλπ.) και - επίσης προφανώς - ο περισσότερος κόσμος ταξιδεύει οργανωμένα.Καλησπέρα και καλή χρόνια!
Ταξιδεύω τον άλλο μήνα για Ταιλανδη και είπα να ψαχτω για ασφάλεια. Η ερώτηση μου είναι πως με μια γρήγορη ματιά που έριξα σε κάποιες ασφαλιστικές (mondial,allianz) πιθανό και άλλες αναφέρουν ως "περιορισμοι στην καλυψη" τα μη οργανωμένα ταξίδια σε ενδο-ασια, ενδο-αφρικη. Με απλά λόγια εάν το ταξίδι δεν είναι "οργανωμένο" με κάποιο γκρουπ η εταιρεία τότε δε δικαιούμαι όλες τις καλύψεις;;; Εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ.
Όχι. Αν σε καλύπτουν αυτά που προσφέρει, μένεις με αυτά. Αν δεν σου φτάνουν, κάνεις πρόσθετα. Μόνο να ξέρεις ότι σε περίπτωση επικάλυψης θα πρέπει να επιλέξεις ποιός θα σε αποζημιώσει για την συγκεκριμένη περίπτωση. Αν έχεις πάρει κάποια αποζημίωση για κάτι, ο άλλος δεν θα σε καλύψει για την ίδια περίπτωση - εκτός εάν άλλως προβλέπεται.Πραγματικά σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
Εντελώς τυχαία με το σημερινό ψάξιμο είδα πως όλα τα εισητηρια τα έχω πληρώσει με την πιστωτική μου της Alpha Aegean η οποία χωρίς να το γνωρίζω παρέχει κάποια βασική ταξιδιωτική ασφάλεια. Επίσης είδα πως συνεργάζεται με την axa ασφαλιστική. Έχει νόημα να τους κάνω ένα τηλ. και να τους ρωτήσω εάν μπορώ συμπληρωματικά να προσθέσω έξτρα ότι υπολείπεται σε αυτά που ήδη μου προσφέρει η κάρτα μου;;;
Το έχουμε προσπαθήσει κι άλλοι, όπως και με την Εθνική για αντίστοιχη ασφάλεια, αλλά δε δίνουν περισσότερα στοιχεία / λεπτομέρειες και παραπέμπουν στα γραφόμενα στο site. Έχει ξαναγραφτεί (νομίζω στο παρόν topic)Εντελώς τυχαία με το σημερινό ψάξιμο είδα πως όλα τα εισητηρια τα έχω πληρώσει με την πιστωτική μου της Alpha Aegean η οποία χωρίς να το γνωρίζω παρέχει κάποια βασική ταξιδιωτική ασφάλεια. Επίσης είδα πως συνεργάζεται με την axa ασφαλιστική. Έχει νόημα να τους κάνω ένα τηλ. και να τους ρωτήσω εάν μπορώ συμπληρωματικά να προσθέσω έξτρα ότι υπολείπεται σε αυτά που ήδη μου προσφέρει η κάρτα μου;;;
Στις 26 προηγούμενες σελίδες του θέματος δεν βρήκες τίποτα να σε βοηθήσει;Καλημέρα έχω κλείσει τον Απρίλιο να ταξιδέψω ζευγάρι και με ένα ανήλικο παιδί για Ιαπωνία 10 μέρες σκεφτόμαστε για ταξιδιωτική ασφάλεια και περισσότερο λόγω του παιδιού . Έχετε να μου προτείνετε κάποια ή πληροφορίες για ένα τέτοιο ταξίδι με ανήλικο και ταξιδιωτική ασφάλεια. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
Καλή είναι και η Allianz (αν και νομιζω είνια λιγο πιο ακριβη) Τωρα βεβαια πανω κατωω ολες τα ιδια προσφερουν!καλησπερα, ταξιδευω για Αμερικη σε 2 εβδομαδες, δεν ειχα σκοπο να βγαλω ταξιδιωτικη ασφαλιση αλλα με ολα αυτα σκεφτομαι να βγαλω. Προτεινετε καποια για ταξιδι στην Αμερικη? Η emirates που εχω κλεισει τα εισιτηρια προσφερει της AIG με 40 ευρω. Με καλυπτει ή προτεινετε καποια αλλη? ευχαριστω.
Το worldnomads σε ασφαλίζει σε πολλές ταυτόχρονα και το σάιτ τους είναι πολύ εύχρηστοΚαλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που ο προορισμός δεν είναι ένας π.χ Τουρ στα Βαλκάνια τι γίνετε με την ασφάλιση,πρέπει για κάθε χώρα να κάνουμε διαφορετικό συμβόλαιο;;
Ευχαριστώ