• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτική Λογοτεχνία, τηλεόραση...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Να προσθέσω και εγώ τον οβολό μου με ένα βιβλίο με τον τίτλο "eat pray love" είναι το χρονικό μιας Αμερικανίδας που για έναν χρόνο μένει 4 μήνες στην Ιταλία (εκεί τρώει πολύ) 4 μήνες στην Ινδία σε άσραμ (εκεί προσεύχεται πολύ) και 4 μήνες στο Μπαλί (εκεί ερωτεύεται πολύ) η αφήγηση των χωρών είναι η δεύτερη ματιά ενός ταξιδιώτη όχι η πρώτη εντύπωση άλλα η καθημερινή αύρα αυτών των χωρών. Αρκετά πνευματικό αλλά ενδιαφέρον.
αυτο δεν βγαινει σε ταινια;;
με την τζουλια ρομπερτς.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια

Last edited by a moderator:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
πιστευω οτι ειναι αυτο που λες...οπως κ να εχει, εγω θα το δω...κ μονο που δειχνει Ρωμη (το πρωτο μας ταξιδι) και Ινδια-Μπαλι φτανει...ειτε ειναι καλο το εργο ειτε οχι

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εννοειται οτι κα εγω θα καρφωθω. Ας ειναι και πατατα το εργο, αρκει να εχει εξωτερικα γυρισματα σε αυτους τους χωρους και εχω ηδη κλεισει θεση απο χθες στα multiplex!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Με το βιβλίο δεν τρελλάθηκα, το ομολογώ, αλλά και μόνο που είδα Ρώμη και Javier Bardem...θα καρφωθώ είναι σίγουρο!! :D

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Και εγώ μαζί σας σύντροφοι και συντρόφισσες, να καρφωθούμε, εγώ δεν φοβάμαι τόσο την Ρώμη και το Μπαλί, το φαγητό και τον έρωτα προσφέρονται για απολαυστικές σκηνές και ωραίες φωτογραφίες, φοβάμαι το πως θα χολιγουντοποιήσουν (υπάρχει αυτή η λέξη;) την Ινδία.

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα μια μπολυγουντιανη Ινδια, αλλα εστω και στη χολιγουντιανη δε θα πω οχι!

Dafni

Member
το βιβλιο πάντως είναι απο τα πολύ αγαπημένα μου...χάρηκα που διάβασα για την ταινια αλλά με επιασε αυτή η αμφιβολία και η προκαταληψη ότι πάντα (σχεδόν)οι ταινιες ειναι κατώτερες των προσδοκιών όταν έχεις διαβάσει το βιβλιο...

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Ένα άλλο συναρπαστικό βιβλίο, η υπόθεση του οποίου γυρίστηκε σε ταινία, είναι το λουλούδι της ερήμου που ξεκίνησε να προβάλλεται το Μάρτη στους κινηματογράφους. Το βιβλίο με συγκίνησε ιδιαίτερα και μ' έβαλε σε σκέψεις...διαπίστωσα γι' ακόμη μία φορά οτι στον πλανήτη γη ζούνε άνθρωποι πολλών ταχυτήτων...υπάρχουν κορίτσια χειραφετημένα και ανεξάρτητα, με τα πλούτη τους και τις ανέσεις τους στον πολιτισμένο κόσμο και υπάρχουν καί κορίτσια σε φυλές του τρίτου κόσμου που υποβάλλονται σε κλειτοριδεκτομή...Η αλήθεια είναι οτι θέλω πολύ να δω την ταινία, αλλά ψιλοφοβάμαι πως θα είναι κατώτερη των προσδοκιών μου και της αυθεντίας του βιβλίου!Πάντως το βιβλίο σας το προτείνω να το διαβάσετε...

DiTravel

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου...
Πολύ ωραίο θέμα!Κι εγώ μόλις πήρα το Στο δρόμο του Τζακ Κέρουακ και ανυπομονώ να το ξεκινήσω!Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο!

Τώρα που έχει περάσει και καιρός από την έναρξη του θέματος, έχει κανείς υπόψη του κάτι καινούριο;Κάτι άλλο;Σε ταξιδιωτικό βιβλίο-μυθιστόρημα ή και όχι;;;

M@RiLou

Member
''Ο Γύρος του κόσμου σε 80 χώρες'' της Εύης Δημητριάδου... πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα