31 Μαϊου 2015 #13 karfitsa Member Μηνύματα 4.546 Likes 8.039 Ειχα κανει και εγω μια προταση...να κανουμε θεματικο διαγωνισμο φωτογραφιας,χωρις καποιο δωρο,απλως με 1η,2η,3η θεση και εγγραφη στο προφιλ του μελους(οπως κανουμε στις ταξιδιωτικες ιστοριες).....
Ειχα κανει και εγω μια προταση...να κανουμε θεματικο διαγωνισμο φωτογραφιας,χωρις καποιο δωρο,απλως με 1η,2η,3η θεση και εγγραφη στο προφιλ του μελους(οπως κανουμε στις ταξιδιωτικες ιστοριες).....
31 Μαϊου 2015 #14 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.454 Likes 17.524 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Ναι την είδα, καλή ιδέα μου φάνηκε και θα το δούμε μόλις ανοίξω την καινούρια γκάλερυ. Στο γράφημα έχω βάλει όσες προτάσεις εμφανίστηκαν πολλές φορές.
Ναι την είδα, καλή ιδέα μου φάνηκε και θα το δούμε μόλις ανοίξω την καινούρια γκάλερυ. Στο γράφημα έχω βάλει όσες προτάσεις εμφανίστηκαν πολλές φορές.
25 Ιανουαρίου 2017 #15 KIKA Member Μηνύματα 107 Likes 8 Επόμενο Ταξίδι ΡΡΡΡΡΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! Ταξίδι-Όνειρο ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ..ΜΠΟΡΩ?!! Μπραβο εξαιρετικη δουλεια!!!!!!