Μολις γυρισω στις 10 ιουλιου θα γραψω ιστορια και θα δωσω πληροφοριες!!!Λισαβωνα θα ειμαι 17 Ιουλιου.... Κανε εναν κοπο να μου δωσεις πληροφοριες οταν γυρισεις pleaseeeee
ουαου!!!! Μαδριτη θα παω 12 Ιουλιου και απο κει στιςν17 Ιουλιου στη Λισαβωνα. Σιγουρα θελω πληροφοριες. Θα σκεφτω και θα σε ρωτησω συντομα. ΕυχαριστωωωωωΚαι Μαδριτη εχω παει τον περασμενο Νοεμβριο δεν ξερω αν θες καποια πληροφορια!!!
ουαου!!!! Μαδριτη θα παω 12 Ιουλιου και απο κει στιςν17 Ιουλιου στη Λισαβωνα. Σιγουρα θελω πληροφοριες. Θα σκεφτω και θα σε ρωτησω συντομα. Ευχαριστωωωωω
και γω Παρισι Οκτώβριο!!!.....Ιουλιο Κωσταντινουπολη(πάλι) , Αυγουστο Σμυρνη, Οκτώβριο Παρίσι!!! Νοέμβριο Κωσταντινουπολη (πάλι) ,Δεκεμβριο Λονδινο, Ιανουαριο 2015 Βερολινο..Και εγω εχω αλλο ταξιδι μπροστα μου στις 1 ιουλιου φευγω για Λισαβονα 5 μερες και μετα Παρισι 5 μερες!!!!
ναι Σεπτεμβρη και Φεβρουαριο!..ισως!!Να σου πω....σπιτι δεν θα κατσεις καθολου;
απίστευτα ομορφα!!! στην Ελβετια!!!..Πρωτη βδομαδα Ιουλιου Συρο και 3 βδομαδα Ιουλιου-πρωτα ο θεος-παω για γυρο Ελβετιας.
Πηγα περσυ τον Δεκεμβρη Χανια-Θεσσαλονικη Ryanair και μετα με λεωφορειο Βελγραδι 3 βραδυα ...επιστροφη μεσω Σκόπια ( 1 βραδυ) .Τα δικά μου πλάνα μέχρι στιγμής είναι,
τα σίγουρα:
10 μέρες Γαλλια-Ισπανία, ξεκινάω από Μασσαλία, καταλήγω Βαρκελώνη. Σε μια βδομάδα
4 μέρες Ζυρίχη, τέλη Αυγούστου
τα υπόλοιπα σχέδια της χρονιάς:
4-5 μέρες Λονδίνο ή Πράγα, δεν έχω αποφασίσει, Οκτώβριο ή Νοέμβριο. Μάλλον για Νοέμβριο πάει.
Ίσως προκύψει αναγκαστικά και 3ήμερο στις Βρυξέλλες τον Οκτώβριο, αλλά δεν θέλω...
και θέλω μες στο καλοκαίρι μια μικρή (τετραήμερη; ) εκδρομούλα Σκόπια-Βελιγράδι, με μπήκε η ιδέα εδώ και καιρό, αλλά δεν βρίσκω παρέα. Θα το κάνω και χωρίς αφου δεν αρέσει σε κανέναν...