mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Εγώ γιατί άμα δε δω κανένα βουναλάκι βρε αδερφέ να κρατάει συντροφιά στην παραλία δε με συγκινεί ιδιαίτερα;;;
Πααρα πολυ ωραια θα περασεις κ στο ευχομαι....μια απορια...επειδη κ εγω σκεφτομαι αποκριες να παω ρεθυμνο γ 4 μερες ποσα λεφτα λες πανω κατω να χρειαστω;;;πλην διαμονης κ εισιτηριωνΑπόκριες Ρέθυμνο, μετά Βαρκελώνη, καλοκαίρι πάλι Κρήτη και Λήμνο... και ότι άλλο ήθελε προκύψει...!!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!!! Γύρω στα 150-200 υπολογίζω.. Εξαρτάται βέβαια και από το τι θα κάνεις!!! Ότι άλλο χρειαστείς για το Ρέθυμνο, είμαι στη διάθεση σου.. Ελπίζω να περάσεις τέλεια!!!Πααρα πολυ ωραια θα περασεις κ στο ευχομαι....μια απορια...επειδη κ εγω σκεφτομαι αποκριες να παω ρεθυμνο γ 4 μερες ποσα λεφτα λες πανω κατω να χρειαστω;;;πλην διαμονης κ εισιτηριων
Αυτο ειναι για καλο...Το ταξίδι για Σουηδία,ακυρώθηκε.
εμεις κλεισαμε ενα 4ημερο Βενετια, και μετα εχω κανει "ταμα" να περπατησω στο Camino De Santiago...σε 2 δοσεις βεβαια γιατι τοσες μερες αδεια με την μια δεν γινεται.
Και μερικες εκδρομες εδω και εκει για σκι
Πλακα κάνεις!!!..το ιδιο ταξιδι σκεφτομαι να κανω αλλα τον Μαρτιο του 2015..εσυ ποτε πας??? και γω απο Ηρακλειο!! ( και να παω Βιεννη-Ινσμπουργκ- Σαλζμπουρκ-Μοναχο..)Παιδια εγω εκανα κρατηση στις 6 Ιουνιου με prepaid και δεν ειχα κανενα προβλημα,μαλιστα μου εστειλαν και αποδειξη,και την επομενη εκλεισα και ξενοδοχειο χρησιμοποιοντας και το κουπονι των 40 ευρω που μου εστειλαν επειδη εκλεισα την πτηση,το οποιο εβγαινε πιο φθηνα ακομα και απο το booking που λογω του οτι εχω κανει πολλες κρατησεις μου προσφερει σε καποια ξενοδοχεια εως 20% εκπτωση!!!συγκεκριμενα εκλεισα 3 νυχτες με πρωινο 146 ευρω στο κεντρο του μοναχου!!Παντως οτι αλλαζουν οι τιμες απο στιγμη σε στιγμη ειναι αληθεια εμενα η πτηση που εκλεισα Ηρακλειο-Βιεννη,Μοναχο-Θεσσαλονικη-Ηρακλειο με aegean απο 160 ευρω τα 2 ατομα την επομενη εγινε 234!!!
Το εκλεισα για 5 οκτωβριου με 13 θα μεινω 2 νυχτες Βιεννη 3 Σαλτσμπουργκ και 3 Μοναχο και απο Σαλτσμπουργκ θα νοικιασω αυτοκινητο να επισκεφτω καποια χωρια!!!
Τελεια!!!!..εγω θα τα κλεισω περιπου 4-11 Μαρτιου , (μεχρι τοτε εχω αλλα ταξιδια μπροστα μου) Ωραια θα πας εσυ εκει..θα παει ο Grego Βερολινο ,θα εχω ολες της πληροφοριες στο πιατο!!!! Θα σε παρακολουθώ στενα ...έχε το νου σου!!!