Ταξιδιωτικές προθέσεις του 2014

Ulysses

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζυρίχη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Μεξικό
απίστευτα ομορφα!!! στην Ελβετια!!!..

Πηγα περσυ τον Δεκεμβρη Χανια-Θεσσαλονικη Ryanair και μετα με λεωφορειο Βελγραδι 3 βραδυα ...επιστροφη μεσω Σκόπια ( 1 βραδυ) .
το ταξιδι με το λεωφορειο ηταν παρα-παρα-παρα πολυ κουραστικο ΔΕΝ το ξανακανω ουτε το συνιστώ . Εμεινα σε ενα πολυ ομορφο ξενοδοχειο διπλα στα Σκαρνταλια ( το κτηριο εξωτερικα ηταν "ακυρο" αλλα μεσα υπεροχο!Το Βελιγραδι φανταζομαι οτι το καλοκαιρι θα ειναι υπεροχο! γιατι χειμωνα αν και ομορφο και παραμονες Χριστουγενων ηταν πολυυυυ Γκριζο!. Οπως ειπα γυρισαμε μεσω Σκοπίων... Νομιζω οτι πιο "γελοία" πολη δεν εχω ξαναδει..!... Σαν ταξιδι με αριστα το 10 θα εβαζα 5 ..περισσότερο για την εποχη που διαλεξα και τον τροπο μετακίνησης ( Λεωφορεια)
Αυτή η "γελοιότητα" που λες είναι ο λόγος που θέλω να πάω στα Σκόπια. Μου φαίνεται κιτς και γι' αυτό ενδιαφέρουσα πόλη, δεν περιμένω να ενθουσιαστώ, ούτε να μ'αρέσει. Κι είναι εύκολο απο δω να παω μόνο εκεί, τρεις ωρίτσες. Αλλά θέλω συνδυασμό με Βελιγράδι.

Το δικό μου δίλημμα Πράγα ή Λονδίνο κατέληξε στο Λονδίνο.
Αλλά θα το κανονίσω αφού επιστρέψω από Γαλλία Ισπανία, γιατί μπορεί να μου αρέσει κάτι εκεί, στη Γαλλία δηλαδή, τα άλλα τα έχω γυρίσει πολλάκις, ή να μην τα προλάβω όλα και να θέλω να ξαναπάω.

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Αυτή η "γελοιότητα" που λες είναι ο λόγος που θέλω να πάω στα Σκόπια. Μου φαίνεται κιτς και γι' αυτό ενδιαφέρουσα πόλη, δεν περιμένω να ενθουσιαστώ, ούτε να μ'αρέσει. Κι είναι εύκολο απο δω να παω μόνο εκεί, τρεις ωρίτσες. Αλλά θέλω συνδυασμό με Βελιγράδι.

Αλλά θα το κανονίσω αφού επιστρέψω από Γαλλία Ισπανία, γιατί μπορεί να μου αρέσει κάτι εκεί, στη Γαλλία δηλαδή, τα άλλα τα έχω γυρίσει πολλάκις, ή να μην τα προλάβω όλα και να θέλω να ξαναπάω.
Ναι ειναι πολυυυ ομως κιτς!!..παντου υπαρχει ενα αγαλμα ..πολυ σκουπιδι στο ποταμι..κτηρια καινουρια μιξ ..αρχαιοελληνικά-κλασικα με γεφυρες καθε 200 μετρα γεματες με αγαλματα..και η παλια πολη γεμάτη γυφτότουρκοι... πολυ χαλι ρε παιδι μου... για πολυ γελιο!

Παντως αλλο το Λονδινο ..αλλο ή Πραγα... πήγαινε και στα δυο...κάποια στιγμη! ( η Πραγα νομιζω οτι ειναι πιο ομορφη την ανοιξη παρα τον χειμωνα με χιονια...) Το Λονδινο παντός καιρού.

Last edited by a moderator:

Ulysses

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζυρίχη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Μεξικό
Παντως αλλο το Λονδινο ..αλλο ή Πραγα... πήγαινε και στα δυο...κάποια στιγμη! ( η Πραγα νομιζω οτι ειναι πιο ομορφη την ανοιξη παρα τον χειμωνα με χιονια...) Το Λονδινο παντός καιρού.
Κάπως έτσι το σκέφτηκα, να την αφήσω για ´ανοιξη. Δεν έχω πάει ποτέ στην Πράγα.
Στο Λονδίνο έχω ξαναπάει, μία όταν ήμουν 10, δεν το μετράω, και ξανά πριν 6-7 χρονια, και δεν μου άρεσε... Καθόλου...
Νομίζω ότι κάτι δεν έκανα σωστά γιατί σε όλους αρέσει, και θέλω να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Eγώ θα πάω Βιετνάμ τέλη του Σεπτέμβρη.Με την ευκαιρία θα ήθελα και κάποια επιπλέον βοήθεια πέρα από τα post που υπάρχουν ήδη!
Καλώς όρισες και με το καλό το ταξιδάκι σου. :)
Μπορείς να υποβάλεις όποια ερώτηση θέλεις ανοίγοντας καινούριο θέμα εδώ: http://www.travelstories.gr/community/forums/Ασία.22/
Επίσης μπορείς να βρεις και άλλες πληροφορίες εδώ: http://www.travelstories.gr/community/forums/Ασία.22/?prefix_id=94

nikolasth7

Member
Kαλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την υποδοχή!Βασικά ήδη έχω ανοίξει ένα σχετικό θέμα απλά αν κατάλαβα σωστά,μπορώ να προσκαλέσω μόνο 3 άτομα για συζήτηση και χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο και υπομονή.Έχω δίκιο?

roald

Member
Επόμενο Ταξίδι
0λλανδια,Τσεχια
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινη-Χιλη-Παταγονια
Κως-bodrum τον Αυγουστο,Σαμος-Kusantasi τον Σεπτεμβριο και μετα βλεπουμε μεχρι τελους του χρονου ή αρχες του '15 holland ή Τσεχια επιτελους!!!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..30 Νοεμβρη με 7 Δεκεμβρη Μοναχο για δουλεια και δυστυχως λιγες ελευθερες ωρες για τα μουσεια και τη πολη....

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Ταξιδιωτική πρόθεση που θα γίνει ταξιδιωτικό γεγονός :Αναχώρηση 11/09 για Πεκίνο με τελικό προορισμό το Fawang temple-μοναστήρι μοναχών σαολίν-με σκοπό την καθημερινή εξάσκηση gong fu και διαμονή εκεί 2 μήνες.Επιστροφή για Ελλάδα 12/11 !!

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Ταξιδιωτική πρόθεση που θα γίνει ταξιδιωτικό γεγονός :Αναχώρηση 11/09 για Πεκίνο με τελικό προορισμό το Fawang temple-μοναστήρι μοναχών σαολίν-με σκοπό την καθημερινή εξάσκηση gong fu και διαμονή εκεί 2 μήνες.Επιστροφή για Ελλάδα 12/11 !!
μπραβο!!!..σουπερ!!!..αφωνη...

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
μπράβο!!! για επαγγελματικούς λόγους πας ή για ψυχαγωγία;

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
μπράβο!!! για επαγγελματικούς λόγους πας ή για ψυχαγωγία;
Είμαι μαθήτρια της τέχνης 4 χρόνια και ο λόγος που με οδηγεί στον ναό είναι η αγάπη μου κ η αφοσίωσή μου.Για εμένα είναι μια εσωτερική πνευματική δοκιμασία :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom