Ulysses
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ζυρίχη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Μεξικό
Αυτή η "γελοιότητα" που λες είναι ο λόγος που θέλω να πάω στα Σκόπια. Μου φαίνεται κιτς και γι' αυτό ενδιαφέρουσα πόλη, δεν περιμένω να ενθουσιαστώ, ούτε να μ'αρέσει. Κι είναι εύκολο απο δω να παω μόνο εκεί, τρεις ωρίτσες. Αλλά θέλω συνδυασμό με Βελιγράδι.απίστευτα ομορφα!!! στην Ελβετια!!!..
Πηγα περσυ τον Δεκεμβρη Χανια-Θεσσαλονικη Ryanair και μετα με λεωφορειο Βελγραδι 3 βραδυα ...επιστροφη μεσω Σκόπια ( 1 βραδυ) .
το ταξιδι με το λεωφορειο ηταν παρα-παρα-παρα πολυ κουραστικο ΔΕΝ το ξανακανω ουτε το συνιστώ . Εμεινα σε ενα πολυ ομορφο ξενοδοχειο διπλα στα Σκαρνταλια ( το κτηριο εξωτερικα ηταν "ακυρο" αλλα μεσα υπεροχο!Το Βελιγραδι φανταζομαι οτι το καλοκαιρι θα ειναι υπεροχο! γιατι χειμωνα αν και ομορφο και παραμονες Χριστουγενων ηταν πολυυυυ Γκριζο!. Οπως ειπα γυρισαμε μεσω Σκοπίων... Νομιζω οτι πιο "γελοία" πολη δεν εχω ξαναδει..!... Σαν ταξιδι με αριστα το 10 θα εβαζα 5 ..περισσότερο για την εποχη που διαλεξα και τον τροπο μετακίνησης ( Λεωφορεια)
Το δικό μου δίλημμα Πράγα ή Λονδίνο κατέληξε στο Λονδίνο.
Αλλά θα το κανονίσω αφού επιστρέψω από Γαλλία Ισπανία, γιατί μπορεί να μου αρέσει κάτι εκεί, στη Γαλλία δηλαδή, τα άλλα τα έχω γυρίσει πολλάκις, ή να μην τα προλάβω όλα και να θέλω να ξαναπάω.