• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξί-ενδιαφέρει όσους ταξιδεύουν από 5/9/2011

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Και μιας και το θέμα ξεκίνησε από φήμες για επικείμενη απεργία, τελικά οι ταξιτζήδες κατεβαίνουν σε 24ωρη απεργία τη Πέμπτη 8/9/11 (από τις 05.00). Την Παρασκευή το πρωί 9/9/11 έχουν γενική συνέλευση. Το δε Σάββατο 10/9/11 θα κάνουν και άλλη 24ωρη, προκειμένου να πάνε όλοι στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα στο παρακάτω:
in.gr - Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης οι ιδιοκτήτες ταξί - Ειδήσεις - Ελλάδα

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Τόσα χρόνια μετακινούμαι καθημερινά με ταξί (στη δουλειά, στις βόλτες, παντού). Έχω δει τα πάντα. Όπως και τον ένα (1) ταξιτζή της Αθήνας που φοράει ζώνη....
taver να του κανουμε εικονισμα..χαχαχα

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
εδιτεδ στα ελληνικα

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς συγκεκριμένα με τη ζώνη.Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μη ταξιτζήδες γύρω σου που δεν την φοράνε.Σε τι διαφέρει ο ταξιτζής που κάνει το ίδιο;;;

Εδώ δεν την φοράνε οι μπάτσοι στα περιπολικά που είναι και όργανα της τάξης!
δεν τραβαω "ζορι" και απορω με τη συμπεριφορα σου προς καποιον που δεν γνωριζεις.

εγω ειμαι υπερ του νομιμου, του ορθου, και του σωστου.Αμα εσυ θεωρεις οτι ειναι μαγκια το να μη φορας ζωνη (με τη πανεξυπνη και ιδιοφυη λογικη σου "αφου δεν φορανε οι αλλοι γιατι να φορεσω εγω") ,πρωτα σκεψου αυτους που θα αφησεις πισω σου οταν πεθανεις μετα το τρακαρισμα κ μετα μιλα για το τι κανουν οι αλλοι.

Εξαλλου σου ειπε κανεις οτι οι αστυνομικοι (ενω θα επρεπε) δινουν το καλο παραδειγμα στον Κ.Ο.Κ; ζωνες δεν φορανε,με κοκκινα περνανε,πατανε διαβασεις κ ραμπες...Αλλα αυτο ειναι θρεντ για ταξιτζηδες.Το ξαναλεω.Μην βαζετε ακυρα παραδειγματα.

Αμα θελετε καντε ενα θρεντ για τους αστυνομους,ενα για τους δημοσιους υπαλληλους,ενα για τους φορτηγατζηδες κλπ κλπ κ λεμε τα καλα κ τα κακα κ για τα υπολοιπα επαγγελματα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
δεν τραβαω "ζορι" και απορω με τη συμπεριφορα σου προς καποιον που δεν γνωριζεις.

εγω ειμαι υπερ του νομιμου, του ορθου, και του σωστου.Αμα εσυ θεωρεις οτι ειναι μαγκια το να μη φορας ζωνη (με τη πανεξυπνη και ιδιοφυη λογικη σου "αφου δεν φορανε οι αλλοι γιατι να φορεσω εγω") ,πρωτα σκεψου αυτους που θα αφησεις πισω σου οταν πεθανεις μετα το τρακαρισμα κ μετα μιλα για το τι κανουν οι αλλοι.
Και που ακριβώς είδες να γράφω ότι δεν φοράω ΕΓΩ ζώνη ή ότι το θεωρώ μαγκιά;Απεναντίας.Διάβαζε λίγο καλύτερα τι σου απαντάνε και μην αντιδράς μόνο για να αντιδράσεις.Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο πολύ εξάπτεσαι με τους ταρίφες που δεν φορούν ζώνη.

Η συμπεριφορά μου είναι άψογη,κάνε μου τη χάρη.Η έκφραση "τραβώ ζόρι" δεν είναι υβριστική,εκτός αν είσαι του κατηχητικού.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Δηλαδή εσύ Κωστή, αν γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο και σου πει ότι είναι ταξιτζής, τον απορρίπτεις ως άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή είναι ταξιτζής? Άρα από κακή πάστα? Πως τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουκάλι δεν μπορώ να καταλάβω.

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
@maltakia οταν λες σε καποιον εσυ τι ζορι τραβας εχει επιθετικο προσημο

@zmaria ειπα κατι τετοιο εγω; εμενα με ρωτησανε αν ηθελα να κλεισει ολος ο κλαδος κ ειπα μερικες προτασεις...πως σου ηρθε αυτο παλι;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
@@zmaria ειπα κατι τετοιο εγω; εμενα με ρωτησανε αν ηθελα να κλεισει ολος ο κλαδος κ ειπα μερικες προτασεις...πως σου ηρθε αυτο παλι;
Κάπως έτσι μου ρθε

καλυτερα να τραβηξουν χειροφρενο να ησυχασουμε με δαυτους...καλυτερη ειναι η Αθηνα χωρις αυτους να τη βρωμιζουν, να βριζουν κ να κλεβουν

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τι πρόσημο βάζεις όμως,να ξέρουμε.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ας επανέλθουμε τώρα στο θέμα.

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Κάπως έτσι μου ρθε
zmaria κανε μια παραθεση πρωτα γιατι νομιζα οτι δεν εννοουσες απο τα πρωτα ποστ αλλα στις προτασεις μου.

οσο για αυτο που λες,αλλο να μου συστηθει σαν ταξιτζης ενω πχ ειμαστε εξω κλπ ΟΧΙ δεν τον απορριπτω και δεν τον θεωρω απο κακη παστα.

ομως κ εσυ μπορει να εισαι καλη κοπελα πχ και στη δουλεια σου να εισαι σκραπας.Θελω να πω αλλο στη δουλεια κ αλλο στις κοινωνικες συναναστροφες.
ελπιζω να γινομαι κατανοητος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα