• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξί-ενδιαφέρει όσους ταξιδεύουν από 5/9/2011

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
zmaria κανε μια παραθεση πρωτα γιατι νομιζα οτι δεν εννοουσες απο τα πρωτα ποστ αλλα στις προτασεις μου.

οσο για αυτο που λες,αλλο να μου συστηθει σαν ταξιτζης ενω πχ ειμαστε εξω κλπ ΟΧΙ δεν τον απορριπτω και δεν τον θεωρω απο κακη παστα.

ομως κ εσυ μπορει να εισαι καλη κοπελα πχ και στη δουλεια σου να εισαι σκραπας.Θελω να πω αλλο στη δουλεια κ αλλο στις κοινωνικες συναναστροφες.
ελπιζω να γινομαι κατανοητος
Μα αυτό έκανα, παράθεση! Γιατί μόνο συγκεκριμένα ποστ μας ισχύουν κι όχι όλα αυτά που γράφουμε?
Κι αν βρωμίζω,βρίζω, και κλέβω στην δουλειά μου, με συγχωρεί η χάρη σου αλλά καθόλου καλή κοπέλα δεν είμαι γενικώς!

Twinkie sorry

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
στο μνμ 15.42 δεν εχεις κανει...για αυτο λεω.

για το επομενο δεν καταλαβαινω τι θες να πεις συντακτικα οπως τα λες.μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι θελω να πω

edit και αμα θες συνεχεια για να μην χαλαμε το θρεντ με αντιδικιες ασχετες με το περιεχομενο στειλτα μου σε πμ ο,τι ενστασεις εχεις

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
αμα θες να βαλεις ζωνη, βαλε.δεν ηξερα οτι το απαγορευει αυτο ο ταξιτζης.
νομιζα εννοουσες να φοραει αυτος, σωνει και ντε.
δεν ειναι επικινδυνο λογω των πολλων ωρων εν κινησει.επικινδυνο γιατι σε περιπτωση που καποιος του επιτεθει (και ειναι πολλοι!!!απο απλους κλεφτες, μεχρι κωλυμμενα ατομα) εχει δυσκολια στη κινηση του.

με ενοχλει απλα , επειδη γινεται τοσος ντορος περι των ταξιτζηδων, ενω ειναι απλα αλλος ενας κλαδος ιδιωτικου τομεα. και εμενα με ενοχλει η αγενης ταμιας που δεν μετραει καλα τα κερματα μου, ο ασχετος περιπτερας που με αναγκαζει να βρισκω μονη μου την εφημεριδα και δεν βοηθαει, ο αθλιος υπαλληλος που προσπαθει να μου πουλησει με το ζορι. και μπλα μπλα μπλα. οχι δεν θα ανοιξω θρεντ για αυτους.
απλα με βγαζει απο τα ρουχα μου σε ενα θρεντ για απεργιες ταξι , εσυ να ανοιγεις κουβεντα γι'αυτους. και ετσι και εγω θα λεω ο,τι νομιζω ελευθερα επισης.γιατι δικαιωμα μου να τους υπερασπιζομαι. γιατι μου εχει τυχει αγενεστατος ταξιτζης που με εχει πεταξει απο το ταξι του εξω, και αξιολογοτατος ταξιτζης που εκανε ολοκληρο γυρο για να με παει εξω απο τη πορτα μου και να με περιμενει να μπω .και η λιστα εχει μεγαλη συνεχεια.ε και;αυτα συμβαινουν σε καθε επαγγελμα και παντα.

η ευγενεια ξεκινα απο εμας. και οι ταξιτζηδες εχουν καθε λογο να ειναι αγενεις.

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
σορυ, τωρα ειδα το μηνυμα της συντονιστριας...

ηταν η τελευταια φορα που βγηκα οφ...

αν θελετε διαγραψτε το.

ζητω συγγνωμη.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
αμα θες να βαλεις ζωνη, βαλε.δεν ηξερα οτι το απαγορευει αυτο ο ταξιτζης.
νομιζα εννοουσες να φοραει αυτος, σωνει και ντε.

δεν ειναι επικινδυνο λογω των πολλων ωρων εν κινησει.επικινδυνο γιατι σε περιπτωση που καποιος του επιτεθει (και ειναι πολλοι!!!απο απλους κλεφτες, μεχρι κωλυμμενα ατομα) εχει δυσκολια στη κινηση του.
Φυσικά και πρέπει να φοράει. Το λέει ο νόμος. Όπως ο νόμος ισχύει για όλους, πρέπει να ισχύει και για τους ταξιτζήδες. Όπως και ο νόμος περί καπνίσματος (όχι "μου επιτρέπετε να καπνίσω" που ρωτάνε, απλή γενική απαγόρευση χωρίς εξαιρέσεις και ερωτήσεις). Όπως πρέπει να τυπώνουν και να δίνουν αποδείξεις χωρίς να πρέπει να τις ζητήσει ο πελάτης. Όπως να μην παίρνουν δεύτερη διαδρομή ούτε με την "άδεια" του πρώτου πελάτη, να μη ρωτάνε προορισμό πριν την επιβίβαση, να έχουν το ελέυθερο σηκωμένο πριν επιβιβάσουν και κατεβασμένο μετά, κ.ο.κ.

Όσο όμως ο ταξιτζής επιλέγει τον πελάτη κι όχι ο πελάτης τον ταξιτζή (γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα), αυτά τα φαινόμενα θα είναι ο κανόνας...

με ενοχλει απλα , επειδη γινεται τοσος ντορος περι των ταξιτζηδων, ενω ειναι απλα αλλος ενας κλαδος ιδιωτικου τομεα. και εμενα με ενοχλει η αγενης ταμιας που δεν μετραει καλα τα κερματα μου, ο ασχετος περιπτερας που με αναγκαζει να βρισκω μονη μου την εφημεριδα και δεν βοηθαει, ο αθλιος υπαλληλος που προσπαθει να μου πουλησει με το ζορι. και μπλα μπλα μπλα. οχι δεν θα ανοιξω θρεντ για αυτους.
Ο ταξιτζής δεν είναι κανονικός κλάδος ιδιωτικού τομέα. Είναι δημόσια υπηρεσία, αδειοδοτούμενη από το κράτος, και με διατιμημένη τιμή. Δε λειτουργεί κανένα είδος ανταγωνισμού.

απλα με βγαζει απο τα ρουχα μου σε ενα θρεντ για απεργιες ταξι , εσυ να ανοιγεις κουβεντα γι'αυτους. και ετσι και εγω θα λεω ο,τι νομιζω ελευθερα επισης.γιατι δικαιωμα μου να τους υπερασπιζομαι. γιατι μου εχει τυχει αγενεστατος ταξιτζης που με εχει πεταξει απο το ταξι του εξω, και αξιολογοτατος ταξιτζης που εκανε ολοκληρο γυρο για να με παει εξω απο τη πορτα μου και να με περιμενει να μπω .και η λιστα εχει μεγαλη συνεχεια.ε και;αυτα συμβαινουν σε καθε επαγγελμα και παντα.
Μα αυτό που περιγράφεις για τον "αξιολογότατο" ταξιτζή είναι η αδιαμφισβήτητη υποχρέωσή του που πρέπει να φέρει εις πέρας απολύτως αδιαμαρτύρητα.

η ευγενεια ξεκινα απο εμας. και οι ταξιτζηδες εχουν καθε λογο να ειναι αγενεις.
Ενδεχομένως. Μόνο που αυτοί είναι επαγγελματίες κι εμείς είμαστε πελάτες. Και λένε πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.... Ότι "λόγο" και να έχουν, έχουν υποχρέωση να τον κάνουν στην μπάντα και να είναι ευγενείς πάραυτα.

Ξαναλέω, είμαι τακτικότατος επιβάτης ταξί, με τουλάχιστον 2 διαδρομές ημερησίως επί 20 περίπου χρόνια τώρα. Ξέρω τι λέω.

GTS

Member
Έτσι είναι, από εμάς ξεκινά η ευγένεια. Γι'αυτό όταν έχουμε παρακαλέσει ευγενέστατα τον κ. ταξιτζή να σβήσει το τσιγάρο του εντός του ταξί, αυτός μας κατέβασε, μας σκυλόβρισε, ευγενέστατα πάντα. Επίσης, ευγενέστατα κλέβουν αβέρτα τους ταλαίπωρους τουρίστες, διαφημίζοντας τη χώρα στα πέρατα της γης. Είναι μάλλον αγενείς οι τουρίστες που δε ζητάνε να πάνε αεροδρόμιο-Πειραιά μέσω Ελευσίνας.

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
canf δεν ξερω αμα απευθυνεσαι σε μενα ή στον tripakia (πιθανοτατα) αλλα εγω πμ δεν εχω.

αλλα για αυτο που γραφεις "και οι ταξιτζηδες εχουν καθε λογο να ειναι αγενεις"
στειλε μου πμ να μαθω ποιος ειναι ο λογος που ειναι δικαιολογημενοι να ειναι αγενεις οι ταριφες.Γιατι για μενα δεν εχουν λογο.Πρεπει να ειναι επαγγελματιες...

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
-προτιμω να μη σου στειλω πμ.συγγνωμη , αλλα καλυτερα να το ληξουμε εδω.τυγχανει να εχουμε διασταση αποψεων..δεν χαλασε ο κοσμος!καλο απογευμα!-

dmdoc

Member
Παρεπιπτόντως ο μήνας έχει 8!!!!!!!!!
Μήπως να αρχίσετε να μιλάτε για την επερχόμενη απεργία του Σαββάτου;

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
-προτιμω να μη σου στειλω πμ.συγγνωμη , αλλα καλυτερα να το ληξουμε εδω.τυγχανει να εχουμε διασταση αποψεων..δεν χαλασε ο κοσμος!καλο απογευμα!-
καλο ξημερωμα canf και να σαι καλα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα