• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    42

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
πόσοι βγαίνουμε μέχρι τώρα;
26++ = καμιά 50αριά;

Spark

Member
Ο λόγος που δεν έχω δηλώσει συμμετοχή είναι διότι δεν γνωρίζω που θα είμαι την 1Φεβ, εάν είμαι στην Αθήνα θα προσπαθήσω να έρθω.
Σκέφτηκα πως εάν έκανα εγώ την οργάνωση θα έβαζα 2 ρηχά ταψιά στο φούρνο με 25 μελομακάρονα στο κάθε ταψί, θα έβαζα από ένα νόμισμα σε κάθε ταψί μέσα σε μελομακάρονο,
έτσι θα έφτιαχνα 50 μελομακάρονα με 2 φλουριά, το κόστος ελάχιστο.
Ούτε πίτες, ούτε κόψιμο, μόνο ένα πακέτο χαρτοπετσέτες.

Και ακούστε πρωτοτυπία: θα έβαζα ένα χάρτινο κουτί σε κάθε τραπέζι που θα μοιράζουν τα μελομακάρονα, στο κουτί θα ρίχνει ένα μικρό χαρτονόμισμα ο κάθε ένας που θα παίρνει μελομακάρονο, μετά αφού βρεθούν οι 2 τυχεροί που θα βρουν φλουρί θα πάρει ο κάθε ένας όλα τα χρήματα που θα έχουν μαζευτεί μέσα στο κουτί, έτσι θα γίνει τυχερό παιχνίδι με όφελος για τους 2 τυχερούς.

Αν δεν θέλετε μελομακάρονα υπάρχει εκεί απέναντι το σπουδαίο ζαχαροπλαστείο "ΚΟΣΜΙΚΟΝ" που κάνει φανταστικό γαλακτομπούρεκο, πίτες και ότι άλλο. Το γαλακτομπούρεκο τους είναι κορυφαίο!
Πρωτοτυπήστε με κοπή γαλακτομπούρεκου, να είστε και καλύτεροι σε γεύση..

thanassis33

Member
Μια ερώτηση για αυτούς που μένουν κοντά στο Le Roi:
Υπάρχει εκεί κοντά κάποιο παρκινγκ, ή το αφήνουμε στους γύρω δρόμους;
Γενικά βρίσκεις εύκολα παρκινγκ Σάββατο βράδυ γύρω στις 9;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μια ερώτηση για αυτούς που μένουν κοντά στο Le Roi:
Υπάρχει εκεί κοντά κάποιο παρκινγκ, ή το αφήνουμε στους γύρω δρόμους;
Γενικά βρίσκεις εύκολα παρκινγκ Σάββατο βράδυ γύρω στις 9;
Δεν έχω υπόψη μου παρκινγκ μάλλον δεν υπάρχει. Εγώ θα προτιμούσα να ψάξω στους δρόμους απέναντι από το le roi. Από τη μεριά του Σκλαβενίτη. Πίσω από το le roi έχει χωράφια και σχεδόν δρομάκια. Δεν αποκλείω να βρει κανείς κι εκεί. Εγώ δεν θα έμπαινα στον κόπο νυχτιατικα.

thanassis33

Member
Δεν έχω υπόψη μου παρκινγκ μάλλον δεν υπάρχει. Εγώ θα προτιμούσα να ψάξω στους δρόμους απέναντι από το le roi. Από τη μεριά του Σκλαβενίτη. Πίσω από το le roi έχει χωράφια και σχεδόν δρομάκια. Δεν αποκλείω να βρει κανείς κι εκεί. Εγώ δεν θα έμπαινα στον κόπο νυχτιατικα.
Φαντάζομαι και επί της Αγίας Παρασκευής, Σάββατο βράδυ μπορούμε να παρκάρουμε...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom