maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Κι έτσι προτείνεις να εκλείψουν παντελώς;
1)ποιος ο λογος ακριβως να πληρωνουν διπλασια, απο εμενα που σαν οδηγο μπορει να κανω το ιδιο;;1)Να υπαρχουν διπλασια προστιμα στους ταξιτζηδες που θα ριξουν τα τασακια τους στο δρομο,που θα κλεισουν ραμπες ΑΜΕΑ,που θα παρκαρουν καπου κ θα ουρησουν στο δρομο (ζωα) καθως και συστασεις αμα το ταξι τους εχει σπασμενα τζαμια,φαναρια κλπ.
2)Να ειναι υποχρεωτικη η ζωνη ασφαλειας στα ταξι.
3)Να υποχρεωνεται ο ταξιτζης να ειναι ευπαρουσιαστος και επαγγελματιας.Δεν θελω να παιρνω ταξι κ να μου λεει ο ταξιτζης "κοιτα την μπιπ στα δεξια σου,πως εχει ντυθει η μπιπ,θελει να παει να μπιπ" νισαφι πια με αυτα.Δεν θελω να βρωμαει κ να ζεχνει.
4)Υ.Γ μαλτακια τωρα τα σκεφτηκα σε 15 λεπτα κ τα εγραψα...αμα θελαν αυτοι που ειναι στα υπουργεια δεν θα κανανε κατι καλυτερο ?
1) Απομακρυνση του υπερβολικου αριθμου ταξι οταν περιμενουν για πιατσα.Οσοι ειστε απο Αθηνα και νοτια Προαστεια θα το καταλαβετε οταν η Βουλιαγμενης στο υψος του Εμπορικου στον Αγ.Δημητριο εχει μονιμο μποτιλιαρισμα λογω μειωσης των λωριδων κυκλοφοριας ,οπως και η Συγγρου στο υψος του ΦΙΞ.
2) κ προστιμο οταν παιρνει διπλοτριπλο κουρσα καθως επισης οταν βιαζομαι κ ψαρευει πελατες σταματωντας σε καθε χερι που βλεπει σηκωμενο.
τα γραφω σημερα γιατι χτες οταν υπεβαλλα την απαντηση μου το βραδυ δεν εγινε δεκτη γιατι εκαναν εργασιες συντηρησης στο σαιτ κ χαθηκαν ολα τα στοιχεια.1)ποιος ο λογος ακριβως να πληρωνουν διπλασια, απο εμενα που σαν οδηγο μπορει να κανω το ιδιο;;
2)εχει αποδειχθει οτι αυτο ειναι πιο επικινδυνο.το να εισαι 10 ωρες+καθηλωμενος σε ενα ταξι το εχεις σκεφτει;
3)αν δεν σ'αρεσει , κατεβα κατω, και παρε αλλο, ή πήγαινε μετα ποδια.ειναι το οχημα του, και δε σε μπαζει με το ετσι θελω.
4)δλδ τι να πουμε τωρα για τους δημοσιους υπαλληλους, τα μουτρα που εχουν , την αγενεια, και τον τροπο που φερονται σε ελληνες και μεταναστες;;;και ειναι και δημοσιοι υπαλληλοι!!
σε ολα τα αλλα που δεν παραθετω συμφωνω εν μερει...αλλα απο την αλλη, καθε επαγγελαμα εχει τους "καλους" και τους "κακους".μην τρελαινομαστε.
Η ζωνη ναι ειναι υποχρεωτικη,αμα δεις ομως ταξιτζη, φιλε ,με ζωνη να μου τον δειξεις κ εμεναΜια διευκρίνιση.
Η ζώνη ασφαλείας είναι υποχρεωτική σε όλα τα ΙΧ επιβατικά σύμφωνα με τον ΚΟΚ.Μηδενός εξαιρουμένου.Εκτός αν έχω χάσει κανένα κεφάλαιο.
Αυτο ποτε αποδειχθηκε και δεν το πηρε κανεις χαμπαρι;2)εχει αποδειχθει οτι αυτο ειναι πιο επικινδυνο.
Τόσα χρόνια μετακινούμαι καθημερινά με ταξί (στη δουλειά, στις βόλτες, παντού). Έχω δει τα πάντα. Όπως και τον ένα (1) ταξιτζή της Αθήνας που φοράει ζώνη....Η ζωνη ναι ειναι υποχρεωτικη,αμα δεις ομως ταξιτζη, φιλε ,με ζωνη να μου τον δειξεις κ εμενα
Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς συγκεκριμένα με τη ζώνη.Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μη ταξιτζήδες γύρω σου που δεν την φοράνε.Σε τι διαφέρει ο ταξιτζής που κάνει το ίδιο;;;Η ζωνη ναι ειναι υποχρεωτικη,αμα δεις ομως ταξιτζη, φιλε ,με ζωνη να μου τον δειξεις κ εμενα