• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξί-ενδιαφέρει όσους ταξιδεύουν από 5/9/2011

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τραβάνε χειρόφρενο από Δευτέρα οι ταξιτζήδες

Στα όρια του έχει φτάσει ο Ρέππας με τον Ραγκούση που από το πουθενά χθες αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση εναντίον του για τους ταξιτζήδες. Το kentrinews είναι σε θέση να γνωρίζει ότι υπό αυτές τις συνθήκες οι ιδιοκτήτες ταξί θα αποφασίσουν από Δευτέρα να τραβήξουν πάλι χειρόφρενο κι από κει και πέρα «γαία πυρί μιχθήτω». Τα πράγματα για τον Ραγκούση αυτή τη φορά είναι πιο δύσκολα καθώς έχει απέναντι του και τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό ο οποίος είχε παρέμβει για να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις πριν από ένα μήνα λέγοντας ότι θα εγγυηθεί προσωπικά τον διάλογο μεταξύ υπουργείου και ταξιτζήδων μόνο που τώρα προκύπτει ότι ο Ραγκούσης δεν προτίθεται να κάνει κανένα διάλογο.
tromaktiko: Τραβάνε χειρόφρενο από Δευτέρα οι ταξιτζήδες

GTS

Member
Άντε, να πέσει και η κίνηση στους δρόμους, καλομάθαμε τόσο καιρό...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν πρόκειται για εξαγγελμένη απεργία, αλλά για εκτίμηση του γράφοντα του ανώνυμου blog. Καλύτερα να μη διαδίδουμε κατασκευασμένες "ειδήσεις".

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
καλυτερα να τραβηξουν χειροφρενο να ησυχασουμε με δαυτους...καλυτερη ειναι η Αθηνα χωρις αυτους να τη βρωμιζουν, να βριζουν κ να κλεβουν

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δεν πρόκειται για εξαγγελμένη απεργία, αλλά για εκτίμηση του γράφοντα του ανώνυμου blog. Καλύτερα να μη διαδίδουμε κατασκευασμένες "ειδήσεις".
Δεν είναι θέμα ιστολόγιου ή επίσημης "σοβαρής" (ή σοβαροφανούς που προτιμώ να ονομάζω εγώ) πηγής, μιας και στο παρελθόν έχουμε δει και "σοβαρά" μέσα να μεταδίδουν ειδήσεις ψευδείς πχ για συναντήσεις υπουργών που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ ("σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Τούρκου πρωθυπουργού...."). Όσο για το αν είναι εκτίμηση ή επίσημη απόφαση, μπορεί και να είναι αλλά καλό είναι να έχουμε υπόψη και τις πιθανότητες ώστε όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν να είναι υποψιασμένοι και να έχουν το νου τους να ενημερωθούν κι από πιο επίσημη πηγή και να μη βρεθούν μπροστά σε απρόοπτα. Με αυτό το σκεπτικό έβαλα την ανακοίνωση του www.kentrinews.gr (αναμεταδοθείσας από το tromaktiko.gr) και γνώμη μου είναι να τα έχουμε υπόψη μας και να τα βάζουμε αυτά.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
καλυτερα να τραβηξουν χειροφρενο να ησυχασουμε με δαυτους...καλυτερη ειναι η Αθηνα χωρις αυτους να τη βρωμιζουν, να βριζουν κ να κλεβουν
Mπραβο... Ολα αυτα οι ταξιτζηδες τα κανουν?:shock:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν είναι θέμα ιστολόγιου ή επίσημης "σοβαρής" (ή σοβαροφανούς που προτιμώ να ονομάζω εγώ) πηγής, μιας και στο παρελθόν έχουμε δει και "σοβαρά" μέσα να μεταδίδουν ειδήσεις ψευδείς πχ για συναντήσεις υπουργών που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ ("σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Τούρκου πρωθυπουργού...."). Όσο για το αν είναι εκτίμηση ή επίσημη απόφαση, μπορεί και να είναι αλλά καλό είναι να έχουμε υπόψη και τις πιθανότητες ώστε όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν να είναι υποψιασμένοι και να έχουν το νου τους να ενημερωθούν κι από πιο επίσημη πηγή και να μη βρεθούν μπροστά σε απρόοπτα. Με αυτό το σκεπτικό έβαλα την ανακοίνωση του www.kentrinews.gr (αναμεταδοθείσας από το tromaktiko.gr) και γνώμη μου είναι να τα έχουμε υπόψη μας και να τα βάζουμε αυτά.
Αυτή την καραμέλα με την είδηση περί τούρκου πρωθυπουργού, την ακούω βερεσε. Το ότι τα paper media έχουν τα προβλήματά τους, δεν καθιστά τα blogs αξιόπιστη πηγή.
Το kentrinews από μόνο του το διατυπώνει ως ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ χωρίς καμμία αναφορά σε δήλωση ή άλλη πηγή. Αντίθετα, όπως μπορείς να δεις π.χ. από το Πρώτο ΘΕΜΑ online : Στάση αναμονής τηρούν οι ιδιοκτήτες ταξί - Ελλάδα
οι ταξιτζήδες χθες άφηναν να εννοηθεί πως ΔΕΝ θα γίνει τέτοια κινητοποίηση. Κι αν δε σου αρέσει το protothema.gr, η ίδια είδηση υπάρχει κι αλλού, π.χ. Νέα επίθεση Λυμπερόπουλου σε Ραγκούση για τα ταξί.

Επίσης, γιατί αυτό αφορά ειδικά "όσους πρόκειται να ταξιδέψουν", κι όχι όλους εμάς που μετακινούμαστε καθημερινά με ταξί?

canf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
λιγη διακριτικοτητα δεν βλαπτει.

αλλα κατα τ'αλλα μονο οι ταξιδιτζες φωναζουν και βριζουν...

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αυτή την καραμέλα με την είδηση περί τούρκου πρωθυπουργού, την ακούω βερεσε. Το ότι τα paper media έχουν τα προβλήματά τους, δεν καθιστά τα blogs αξιόπιστη πηγή.
Το kentrinews από μόνο του το διατυπώνει ως ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ χωρίς καμμία αναφορά σε δήλωση ή άλλη πηγή. Αντίθετα, όπως μπορείς να δεις π.χ. από το Πρώτο ΘΕΜΑ online : Στάση αναμονής τηρούν οι ιδιοκτήτες ταξί - Ελλάδα
οι ταξιτζήδες χθες άφηναν να εννοηθεί πως ΔΕΝ θα γίνει τέτοια κινητοποίηση. Κι αν δε σου αρέσει το protothema.gr, η ίδια είδηση υπάρχει κι αλλού, π.χ. Νέα επίθεση Λυμπερόπουλου σε Ραγκούση για τα ταξί.

Επίσης, γιατί αυτό αφορά ειδικά "όσους πρόκειται να ταξιδέψουν", κι όχι όλους εμάς που μετακινούμαστε καθημερινά με ταξί?
Όσα λες για αξιοπιστίες κλπ, επίσης τ'ακούω βερεσέ, καθώς ούτε είπα ότι τα ιστολόγια είναι ντε και καλά αξιόπιστη πηγή ούτε τίποτε άλλο. Κάποια είναι, κάποια ή όλα κάποτε είναι αξιόπιστα και κάποτε όχι κ.ο.κ. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις επίσημες ενημερωτικές πηγές. Μια απλή υποψία ήθελα να δώσω κι έτυχε να τη δω σε ένα ιστολόγιο. Αν την είχα δει αλλού, όπως αυτές που παραθέτεις, θα έβαζα άλλη πηγή. Θα πρέπει τώρα να το κάνουμε θέμα και να αναλωνόμαστε; Πολύ χρήσιμη η παράθεση του Θέματος που έκανες κατά τα άλλα.
Γιατί αναφέρθηκα μόνο σε όσους ταξιδεύουν; Γιατί είμαστε σε ταξιδιωτικό φόρουμ και κάποιοι που, όπως εγώ, ταξιδεύουν μες στη νύχτα, ενδέχεται να υπολογίζουν πολύ στο ταξί. Για φαντάσου να έχεις προγραμματίσει 3 το πρωί να πας στο αεροδρόμιο με ταξί και τελικά να μην έχει.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Mπραβο... Ολα αυτα οι ταξιτζηδες τα κανουν?:shock:
Εννοείται.
Την τελευταία φορά που πήρα ταξί μου τα έχωσε κατάμουτρα,άδειασε το τασάκι του στο δρόμο και όταν κατέβηκα μου έλειπε το πορτοφόλι!

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Εγω πιστευω οτι ειναι απο τις μαστιγες της Αθηνας...γιατι τους εχω ζησει...

Γνωμη μου ειναι ,οπως εσεις μπορει να λετε οτι ειναι ροδινα εγω λεω οτι δεν ειναι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom