soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Στην Kashan ευχόμασταν να καθυστερούσε ο ερχομός της νύχτας. Τούτο θα σήμαινε το τέλος του ταξιδιού μας ουσιατικά. Στην Περσία που τόσες συγκινήσεις, εικόνες, εμπειρίες και κυρίως εγκυκλοπαιδικές γνώσεις μας έδωσε. Στη χώρα των όμορφων, μορφωμένων, ευγενικών και φιλόξενων κατοίκων. Κάτι που το παρατηρείς από την στιγμή της επαφής σου με τους υπαλλήλους του αεροδρομίου. Στη χώρα των 80 εκ. κατοίκων όπου τα 2/3 είναι ηλικίας κάτω των 35 ετών και το 60 % των φοιτητών είναι γυναίκες. Αυτή τη χώρα που μέχρι πριν λίγες μέρες την είχαν βάλει στο στόχαστρο να μεταφέρουν τον πόλεμο οι σύγχρονοι Σταυροφόροι όπως έχουν κάνει στην υπόλοιπη Μέση Ανατολή και που αποφεύχθηκε μετά την πρόσφατη άρση των κυρώσεων.
Μετά την περιήγηση στην πόλη, αργά το απόγευμα, πήραμε το τελευταίο μας δείπνο εδώ.
Ο οδηγός δέκα μέρες μαζί μας, διερμηνέας και για το μενού
Μιας και σας κούρασα με την ιστορία μου, και για να σας ευχαριστήσω για το κόπο σας που με ακολουθήσατε, σας προσφέρω το δείπνο σ αυτό το ιστορικό House όπου το μενού πρώτο πιάτο στην εικόνα είναι....
Την ταϊσαμε, την καβαλικέψαμε, ήρθε η ώρα να την φάμε...Καμήλα. Η τελευταία πρωτόγνωρη εμπειρία μου στο ταξίδι!!!
Κατόπιν κάναμε μια βολτούλα στο παζάρι. Είχε νυχτώσει αρκετά όταν πήραμε το δρόμο για το αεροδρόμιο τρείς ώρες απόσταση. Κοντά στην περιοχή της γνωστής μας Qom φάνηκε ξανά η ηλεκτοφωτισμένη οδική αρτηρία που είχαμε δει στην ομίχλη του πρωινού της άφιξης μας, που σα φωτεινό φίδι ξεκίναγε από το αεροδρομίο, πέρναγε κάμπους, ανέβαινε πλαγιές και έφτανε μέχρι την Qom, πριν το σβύσει το φως της ημέρας. -
Τέλος
Μετά την περιήγηση στην πόλη, αργά το απόγευμα, πήραμε το τελευταίο μας δείπνο εδώ.
Ο οδηγός δέκα μέρες μαζί μας, διερμηνέας και για το μενού
Μιας και σας κούρασα με την ιστορία μου, και για να σας ευχαριστήσω για το κόπο σας που με ακολουθήσατε, σας προσφέρω το δείπνο σ αυτό το ιστορικό House όπου το μενού πρώτο πιάτο στην εικόνα είναι....
Την ταϊσαμε, την καβαλικέψαμε, ήρθε η ώρα να την φάμε...Καμήλα. Η τελευταία πρωτόγνωρη εμπειρία μου στο ταξίδι!!!
Κατόπιν κάναμε μια βολτούλα στο παζάρι. Είχε νυχτώσει αρκετά όταν πήραμε το δρόμο για το αεροδρόμιο τρείς ώρες απόσταση. Κοντά στην περιοχή της γνωστής μας Qom φάνηκε ξανά η ηλεκτοφωτισμένη οδική αρτηρία που είχαμε δει στην ομίχλη του πρωινού της άφιξης μας, που σα φωτεινό φίδι ξεκίναγε από το αεροδρομίο, πέρναγε κάμπους, ανέβαινε πλαγιές και έφτανε μέχρι την Qom, πριν το σβύσει το φως της ημέρας. -
Τέλος