Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Υπάρχει κάπου επίσημα αυτό;από την στιγμή που απαλάσσεσαι, δεν επηρεάζει και το συμβάν
Υπάρχει κάπου επίσημα αυτό;από την στιγμή που απαλάσσεσαι, δεν επηρεάζει και το συμβάν
Επιτέλους, κάποιος να τα πει.Δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις. Με ξενες πινακιδες από το κράτος όπου δεν είναι υποχρεωτικά απαλλάσεσαι, δε θα σου πει κανείς τίποτα.
Απλά, καλό είναι να έχεις αλυσίδες ή κουβέρτες όπως λές, για τη δικη σου ευκολία αν πιαστείς σε χιόνια.
Είμαι Σέρβα που σημαίνει ότι έρχομαι πολύ συχνά στη Σερβία (όπου είμαι και τώρα και με έπιασαν τα χίονια καθώς ερχόμουν την προηγούμενη εβδομάδα) και οδηγώ αμάξι με ελληνικές πινακίδες. Το έχω ελεγξεί στις αρχές προ πολλού.
υ.γ. απο προσωπική και μόνο επιλογή έχω παντός καιρού, αλλά ούτε αυτό είναι υποχρεωτικό.
Σου παραθέτω τα λόγια σου, που δεν τα είπες πριν έναν αιώνα αλλά πριν 5 χρόνια.Εμένα επίσημα μου το απαντησαν από τροχαία της Σερβίας κάτι αιώνες πριν, επείδη είναι όντως κάτι που μου είναι σημαντικό στη ζωή μου.
Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει και όλο το νήμαΑπλά δεν σου έτυχε.
Αυτές τις μέρες (και είμαι από τις 28/12 εδώ) κάθε μέρα βλέπω ελέγχους σε πολλά μέρη.
Το Νοέμβριο που είχα έρθει με αμάξι σταμάτησα επίτηδες και ρώτησα τον αστυνομικό αν απαιτούνται και από ξένους που είναι μόνο περαστικοί και μου απάντησε θετικά.
Όπως το λέει και ο Θάνος εδώ
Σε προτρέπω να το ψάξεις η ίδια αφού σου προκαλέι τόσο μεγάλο ενδιαφέρον <3 .
Όταν και αν το χρειαστώ θα το ψάξω. Ας το ψάξουν αυτοί που ενδιαφέρονται, αν και απο οτι βλέπω αρέσκονται μόνο στις απαντήσεις που τους βολεύουν και μέχρι εκεί. Και πολύ ασχολήθηκα.Από κει και πέρα δεν έχω ούτε το χρόνο και ακόμα περισσότερο τη διάθεση να αποδεικνύω κάτι σχετικό.
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω.Και πολύ ασχολήθηκα.
εγώ πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τελικά αποφάσισα να αλλάξω τα λάστιχα για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Και πάλι σε ευχαριστώΕν, δε μπορεί άνθρωπος μια φορά κάτι να σχολιάσει μην τον πιάσει η αστυνομία του φόρουμ.
Καλά κάνω και δε συμμετέχω εδώ και καιρό.
Για τη δική σας ασφάλεια θα έχετε εξοπλισμό σε περίπτωση που θα σας τύχει να αρχίσει να χιονίζει εκείνη ώρα που ταξιδεύετε καιδεν θα έχουν προλάβει να καθαρίσουν.
Όπως μου έτυχε εμένα πριν από 10 μέρες που η δυνατή βροχή πέρασε στο χιόνι περίπου 100χμ πριν το Βελιγράδι και για ένα διάστημα 30χμ έπρεπε να οδηγώ με χιόνι στο οδόστρωμα όπου συνάντησα και τους πρώτους καθαριστές. Γενικά καθαρίζουν συνέχεια και οι δρόμοι είναι κατάλληλοι για κυκλοφορία.
Αν είναι να αλλάξετε λάστιχα γενικά, πάρτε τα 4 εποχών θα σας είναι χρήσιμα και στην Ελλάδα θαρρώ.
Δεν νομίζεις οτι το τραβάς; Αν δεν θέλεις να συμμετέχεις μη συμμετέχεις. Δεν σε αναγκάζει κανένας!Εν, δε μπορεί άνθρωπος μια φορά κάτι να σχολιάσει μην τον πιάσει η αστυνομία του φόρουμ.
Καλά κάνω και δε συμμετέχω εδώ και καιρό.