nikolasgr33
New Member
σε ευχαριστω πολύ Κατερινα .
σε ευχαριστω πολύ Κατερινα .
Δοκίμασε και γειτονικά αεροδρόμια. Για Απρίλη βρίσκω JFK-FLL (Fort Lauderdale βόρεια από το Μαϊάμι) γύρω στα 135 ευρώ με jetBlue.Καλησπέρα,
Θέλω την βοήθεια σας εάν γνωρίζετε.
Θα ταξιδέψω Νέα Υόρκη τον Απρίλιο του 2020 για 2 εβδομάδες και κανονίζω και ένα ταξίδι Μαιάμι για 3 νύχτες. Από JFK βρίσκω πτήσεις για Μαιάμι με American airlines γύρω στα 185 ευρώ πηγαινέλα. Προ ημερών είχα πετύχει μια πτήση της Delta με 141 eur. Δυστυχώς δεν υπάρχει πια. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι τιμές ή να παίξει κάποια προσφορά το προσεχές διάστημα , να περιμένω λίγο ακόμη ?
1,5 μήνα μέτα τελικά μου ήρθε αλέρτ από scyscanner πτήση απο JFK - MIA 140 € πηγαινέλα με Delta και τα έκλεισα.Βάλε αλαρμ στην αναζήτηση κ περίμενε..
Υποθέτω ότι δεν έχετε παει σε κανένα από αυτά;Είναι πολύ υποκειμενική η επιλογή και εξαρτάται από τι αρέσει στον καθένα..Προσωπικά τα δεύτερα(Grand Canyon,Vegas κτλ).Καλησπέρα!!Έχουμε κλείσει ταξίδι στο Los Angeles σε 3 εβδομάδες και σύνολο για 19 ημέρες.Εκει μένουν φίλοι μας και θα μας ξεναγήσουν σε όλα τα γνωστά μέρη ,έχουν και camper οπότε θα διανυκτερεύουμε όπου θέλουμε.
Απλά μπαίνει το εξής διλλημα,χθες μας προτειναν αν θέλουμε να αλλάξουμε όλο το πρόγραμμα και να φύγουμε για Hawaii για καμιά βδομάδα .Τα εισητηρια που βλέπουν κοστίζουν 180€ ..
Για πείτε γιατί τα θέλω όλα ,Hawaii η Grand canyon ,Vegas ,Υοsemite κτλ?
Εξαρτάται πού στη Χαβάη.Καλησπέρα!!Έχουμε κλείσει ταξίδι στο Los Angeles σε 3 εβδομάδες και σύνολο για 19 ημέρες.Εκει μένουν φίλοι μας και θα μας ξεναγήσουν σε όλα τα γνωστά μέρη ,έχουν και camper οπότε θα διανυκτερεύουμε όπου θέλουμε.
Απλά μπαίνει το εξής διλλημα,χθες μας προτειναν αν θέλουμε να αλλάξουμε όλο το πρόγραμμα και να φύγουμε για Hawaii για καμιά βδομάδα .Τα εισητηρια που βλέπουν κοστίζουν 180€ ..
Για πείτε γιατί τα θέλω όλα ,Hawaii η Grand canyon ,Vegas ,Υοsemite κτλ?