Οι πτήσεις που βρίσκω είναι 6 το πρωί από νέα Υόρκη και 20:30 από σικαγο επιστροφή. Για μένα αυτές οι ώρες είναι αρκετές ώστε να δω το βασικό μου αξιοθέατο που είναι το γήπεδο των μπουλς. Από κει και πέρα ότι άλλο προλάβω. Το μόνο μου θέμα είναι ο καιρός επειδή ξέρω ότι πολύ βόρεια. Μήπως γνωρίζεις τι γίνεται με τον καιρό εκείνη την εποχή?????Από άποψη απόστασης, αυτό που θες να κάνεις είναι σα να είσαι στην Αθήνα και να πας ημερήσια στη Βιέννη. Μήπως να το ξανασκεφτόσουνα;
Πτήσεις έχεις κλείσει;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατατοπιστικη σου απάντηση. Νομίζω ότι με τα hop on hop off buses θα καταφέρω να δω και λιγο τη πόλη.Ο χρόνος που αναφέρεις είναι αρκετός για να πας στο United center κατευθείαν από το αεροδρόμιο ( Ohare), μιας και δε χρειάζεται καν να αλλάξεις γραμμή τραινου. Για τα αξιοθέατα που λες, αν δε σκοπεύεις να σπαταλήσεις χρόνο στο άγαλμα προσκυνοντας (ρισπεκτ), ίσως προλαβαίνεις. Για το καιρό που Ρωτάς θα είναι χωρίς χιόνια μιας και είναι νωρίς οπότε μη σε προβληματίζει αυτό, άλλωστε δεν είναι κ τόσο βόρεια (41ος παράλληλος , Ρώμη, Βαρκελώνη κτλ ). Όπως είπε και ο φίλος είναι μια πτήση 2+ ώρες . Καλο ταξίδι και χαιρετισμούς στο Μιχαλάκη
Ναι το φαντάζομαι ειδικά την εποχή που θα πάω ότι μπορεί να πέσω σε περίεργο καιρόΤον Οκτώβριο δεν έχει ακόμα χιόνια στο Σικάγο. Συνήθως οι χιονοπτώσεις ξεκινούν στα μέσα Νοέμβρη.
Βέβαια πάντα να έχετε κατά νου ότι ο καιρός είναι απρόβλεπτος...
Τέλεια.Τελικά αποφασίσαμε να πάμε χωρίς γκρουπ, μόνοι μας με βοήθεια πράκτορα για εισιτήρια και ξενοδοχεία, 17 μέρες συνολο, 6 νέα Υόρκη κ έπειτα road trip με εκκίνηση Las Vegas και έπειτα gran canyon, San Diego, Los Angeles, Carmel, San Francisco...
Το ίδιο έκανα κι εγω πέρσι. Εκτός από San Diego διότι δεν προλαβαίναμε από χρόνο. Τρομερο ταξίδι. Το Carmel ποσο όμορφη πόλη. Δεν την ήξερα και μπήκαμε τυχαία για βενζίνη. Να περάστε υπέροχα!!Τελικά αποφασίσαμε να πάμε χωρίς γκρουπ, μόνοι μας με βοήθεια πράκτορα για εισιτήρια και ξενοδοχεία, 17 μέρες συνολο, 6 νέα Υόρκη κ έπειτα road trip με εκκίνηση Las Vegas και έπειτα gran canyon, San Diego, Los Angeles, Carmel, San Francisco...