orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Είναι αρκετά υποκειμενικό. 19 μέρες για Καλιφόρνια-Νεβάδα είναι αρκετές, αλλά άμα φύγετε μια βδομάδα για Hawaii τότε οι υπόλοιπες 10-12 είναι λίγες. Υπολόγισε και το 6ώρο πηγαινελα, σχεδόν μισή μέρα έξτρα σε κάθε πτήση.Καλησπέρα!!Έχουμε κλείσει ταξίδι στο Los Angeles σε 3 εβδομάδες και σύνολο για 19 ημέρες.Εκει μένουν φίλοι μας και θα μας ξεναγήσουν σε όλα τα γνωστά μέρη ,έχουν και camper οπότε θα διανυκτερεύουμε όπου θέλουμε.
Απλά μπαίνει το εξής διλλημα,χθες μας προτειναν αν θέλουμε να αλλάξουμε όλο το πρόγραμμα και να φύγουμε για Hawaii για καμιά βδομάδα .Τα εισητηρια που βλέπουν κοστίζουν 180€ ..
Για πείτε γιατί τα θέλω όλα ,Hawaii η Grand canyon ,Vegas ,Υοsemite κτλ?
Ήμουν πρόσφατα Yosemite και προτείνω να μη το χάσετε. Η αλήθεια είναι ότι το camper είναι τεράστιο πλεονέκτημα. Προσωπικά, άμα ήξερα ότι είχα camper, δε θα έφευγα για Hawaii και θα το ζούσα στο έπακρο από άκρη ως άκρη του Pacific Coast, από San Diego μέχρι πολιτεία του Oregon. Και μετά από εκεί, πιο πολύ ενδοχώρα, Lake Tahoe-Yosemite-Sequoia park-Grand Canyon-Las Vegas-Death Valley και Los Angeles.
Εξαρτάται βέβαια και την εποχή που θα πάτε.
Συνυπολογίστε ότι εάν πάτε Hawaii θα έχετε και έξτρα 1 βδομάδα τα έξοδα ξενοδοχείου που απ'όσο ξέρω τσούζει αρκετά. Έξοδα που με το camper δε θα τα έχετε οπουδήποτε και εάν είστε.