Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
και για όσους αισθάνονται παιδιά..(βλ. Samion)για παιδιά.....
και για όσους αισθάνονται παιδιά..(βλ. Samion)για παιδιά.....
συγνωμη βρε samion αλλα διαβασες το θεμα που λεει bella sicilia στο φορουμ των ιταλοφιλων, σιγουρα? :roll: νομιζω πως δινω ινφο για το τρενο-μουσειο, για το παγωτο με γευση κρασι που βρισκεται στην πλατεια στην ragusa iblea, για τα αξιοθεατα που επισκεφθηκα ακομα τις τιμες εισητηριων των πουλμαν για να πας σε καποια μερη με εχεις μπερδεψειναι ειδα. έχουμε 4 θέματα όμως εμένα προσωπικά, αλλά και πολλούς άλλους, με βοηθούν οι πιο συγκεκριμμένες ινφο όπως αυτές που σου έγραψα. πάω πχ ημερήσια Συρακούσες, αν δοκίμασες κάτι καλό γράψτο..
μα δεν είπα ότι δεν ήταν χρήσιμα όσα έγραψες και πολύ καλό το κομμάτι σου! απλά θέλω κι άλλα κι αλλα..το κοινό σου είναι αδηφάγο! για Παλέρμο κλπ έχουμε γράψει πολλές διευθύνσεις και ονόματα ξενοδοχείων και εστιατορίων που είναι τα πρώτα που αναζητεί κάποιος πριν το ταξίδι του. απ' αυτά αν θυμάσαι κατι εννοούσα να γράψεις. καμμιά τρατορία απ' αυτές που πήγες, κανα πιάτο τοπικό κατι σαν το παγωτό που είπες (πολύ καλό τιπ!).συγνωμη βρε samion αλλα διαβασες το θεμα που λεει bella sicilia στο φορουμ των ιταλοφιλων, σιγουρα? :roll: νομιζω πως δινω ινφο για το τρενο-μουσειο, για το παγωτο με γευση κρασι που βρισκεται στην πλατεια στην ragusa iblea, για τα αξιοθεατα που επισκεφθηκα ακομα τις τιμες εισητηριων των πουλμαν για να πας σε καποια μερη με εχεις μπερδεψει
ααααααααααα ετσι πες ρε παιδι!! σε επιασα τωρα καλα θα ανατρεξω στις πηγες μου (προσπεκτους κλπ)και θα ενημερωθειτε λεπτομερειακα συντομως!μα δεν είπα ότι δεν ήταν χρήσιμα όσα έγραψες και πολύ καλό το κομμάτι σου! απλά θέλω κι άλλα κι αλλα..το κοινό σου είναι αδηφάγο! για Παλέρμο κλπ έχουμε γράψει πολλές διευθύνσεις και ονόματα ξενοδοχείων και εστιατορίων που είναι τα πρώτα που αναζητεί κάποιος πριν το ταξίδι του. απ' αυτά αν θυμάσαι κατι εννοούσα να γράψεις. καμμιά τρατορία απ' αυτές που πήγες, κανα πιάτο τοπικό κατι σαν το παγωτό που είπες (πολύ καλό τιπ!).
κοντα στην taormina, francavilla di sicilia το χωριο , στο ξενοδοχειο που εμενα, d'orange d'alcantara,μα δεν είπα ότι δεν ήταν χρήσιμα όσα έγραψες και πολύ καλό το κομμάτι σου! απλά θέλω κι άλλα κι αλλα..το κοινό σου είναι αδηφάγο! για Παλέρμο κλπ έχουμε γράψει πολλές διευθύνσεις και ονόματα ξενοδοχείων και εστιατορίων που είναι τα πρώτα που αναζητεί κάποιος πριν το ταξίδι του. απ' αυτά αν θυμάσαι κατι εννοούσα να γράψεις. καμμιά τρατορία απ' αυτές που πήγες, κανα πιάτο τοπικό κατι σαν το παγωτό που είπες (πολύ καλό τιπ!).