• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ταξίδι στην Ιταλία...

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ευχαριστω πολυ για την αναβαθμιση.:haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εγω amigo , εχω μαυρα μεσανυχτα απο Ιταλια , αλλα υπαρχουν καποια πραγματα κοινα σε ολα τα ταξιδια.
Πρωτοs κανοναs για μενα ειναι να εισαι ευελικτοs π.χ. δεν εχειs κλεισει ολη τη διαρκεια τηs διαμονηs σου σε καποιο ξενοδοχειο , πηγαινειs βλεπειs αν οι 2-3 μερεs σε εχουν καλυψει π.χ. στο Μιλανο και παs παρακατω.
Δε χρειαζεται πολυs προβληματισμοs , το θεμα ειναι οπωs λεει και ο Δακηs να το διασκεδασειs.Εκτοs αυτου η Ιταλια ειναι διπλα , ξαναπαs και σιγουρα θα θελειs!
Αυτα , φιλικα.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Υστερα απ\'ολα αυτα νομιζω οτι θα εισαι συμφωνος να πληρωσεις την ετησια συνδρομη μελους στο site που ανερχεται στα 200 ευρω.Μπορεις να τα καταθεσεις στη Eurobank της γειτονιας σου και το λογαριασμο θα τον βρεις στο προφιλ του lthanos.Ευχαριστουμε πολυ και να μας συστησεις και σε αλλους φιλους σου:haha:. (δε τον βλεπω να ξαναγραφει):haha:
ΧΕ! ΧΕ!:)

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
η γνωμη μου ειναι οτι σε μια βδομαδα δεν προλαβαινεις και μιλανο και φλωρεντια και βενετια το μονο που θα καταφερεις ειναι να δεις τρεις πολεις επιφανειακα, μονο τα βασικα αλλα οπως ειπε και ο δακης ειναι δικη σου επιλογη... απλα οταν γυρισεις γραψε μας τις εντυπωσεις σου και προτεινε κανα μερος για τους επομενους

καλα να περασεις οτι και αν επιλεξεις

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Και να έιστε σίγουροι πως μεσα του Οκτώβρη που θα επιστρέψω θα γράψω εντυπώσεις σ'αυτό εδώ το topic!!!

La Chica

Member
Επόμενο Ταξίδι
Under Construction...
Ταξίδι-Όνειρο
AroundTheWorldIn80Days
θα βάλω και καμιά φώτο!!!
Το καλό που σου θέλουμε μετά από τέτοια πληροφόρηση.....:bleh:

Εγώ σου εύχομαι να απολαύσεις το ταξίδι σου, ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, μαζί με την συντροφιά σου και να προσπαθήσεις να ζήσεις την κάθε στιγμή γιατί όλες οι φωτογραφίες του κόσμου δεν θα στην φέρουν πίσω....:rolleyes:

Take care amigo

La Chica

Member
Επόμενο Ταξίδι
Under Construction...
Ταξίδι-Όνειρο
AroundTheWorldIn80Days
:reading: αντε να δούμε πότε θα πάμε και εμεις κανένα μιλανάκι...:clap:

billy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Η.Π.Α
Ταξίδι-Όνειρο
polynesian , new zealand
εγω δεν θελω photos μονο κανα πουκαμισακι μαυρο φινετσατο απο το μιλανο...κανα σακακι κανα παντελονι κτλ!:cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα