• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ταξίδι στην Ιταλία...

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
οχι la chica μη το κανεις αυτο. ενταξει παραιτουμαι :haha:

La Chica

Member
Επόμενο Ταξίδι
Under Construction...
Ταξίδι-Όνειρο
AroundTheWorldIn80Days

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
To interRail to έχετε ακουστα?????
Φυσικά, αλλά δε σε συμφέρει τέτοια επιλογή.

Δες το λινκ που σου έστειλα. Η καλύτερη περίπτωση πάντως για την Ιταλία, και στο λέω εξ ιδίας εμπειρίας, είναι να μην κάνεις τίποτα από δω. Πας Μιλάνο, και μια - δυο μέρες πριν πας Βενετία πας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου και τσιμπάς επί τόπου εισητήρια.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Φυσικά, αλλά δε σε συμφέρει τέτοια επιλογή.

Δες το λινκ που σου έστειλα. Η καλύτερη περίπτωση πάντως για την Ιταλία, και στο λέω εξ ιδίας εμπειρίας, είναι να μην κάνεις τίποτα από δω. Πας Μιλάνο, και μια - δυο μέρες πριν πας Βενετία πας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου και τσιμπάς επί τόπου εισητήρια.
Σωστός.....

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Λέτε να αξίζει να πεταχτώ και Φλωρεντία????
Αξίζει?? Που έχω μια βδομάδα μόνο????

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σου είπα ήδη τη δική μου γνώμη. Εγώ δε θα πήγαινα πουθενά. Μια βδομάδα θα μου έφτανε ίσα ίσα για να μυρίσω το Μιλάνο, να περπατήσω στους δρόμους του, να μιλήσω με τους ανθρώπους, να ζήσω την ατμόσφαιρα της πόλης.

Αλλά that's me.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Σου είπα ήδη τη δική μου γνώμη. Εγώ δε θα πήγαινα πουθενά. Μια βδομάδα θα μου έφτανε ίσα ίσα για να μυρίσω το Μιλάνο, να περπατήσω στους δρόμους του, να μιλήσω με τους ανθρώπους, να ζήσω την ατμόσφαιρα της πόλης.

Αλλά that\'s me.

Ακούγεται σωστό...
Το σκέφτομαι!!!
Μιλάνο και ίσως και Βενετία!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αγαπητέ φίλε,

δεν υπάρχει σωστό και λάθος στα ταξίδια, όπως και σε οτιδήποτε άλλο κάνει κάποιος στη ζωή του, για τον απλούστατο λόγο ότι είμαστε όλοι διαφορετικοί. Εμένα αυτό με γεμίζει, και γι'αυτό σου είπα τη γνώμη μου. Το θέμα είναι να κάνεις εσύ αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο. Γι'αυτό δε γίνεται εξάλλου ένα ταξίδι; :)

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Υστερα απ'ολα αυτα νομιζω οτι θα εισαι συμφωνος να πληρωσεις την ετησια συνδρομη μελους στο site που ανερχεται στα 200 ευρω.Μπορεις να τα καταθεσεις στη Eurobank της γειτονιας σου και το λογαριασμο θα τον βρεις στο προφιλ του lthanos.Ευχαριστουμε πολυ και να μας συστησεις και σε αλλους φιλους σου:haha:. (δε τον βλεπω να ξαναγραφει):haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα