Define chaos.Παρόλ'αυτά είναι και το χάος ένα κομμάτι της Ινδίας, γι'αυτό έχει και τόσους πιστούς ταξιδιώτες.
Από τα ΑΤΜ υπάρχουν παντού.Όταν πήγαν γνωστοί μου πριν λίγα χρόνια έφυγαν με ρουπίες από δω.
Ο ένας δούλευε σε τράπεζα, άρα μπόρεσε να βρει για τα πρώτα έξοδα, γι' αυτό ρώτησα εσάς τους πολυταξιδεμένους. Αν απαγορεύεται πώς τα έβαλαν στη χώρα; Αν τους έπιαναν; Μ' άρεσε πολύ η εικόνα των ''πακέτων''
Kάθονται στον ώμο σου για φωτό. Νομίζω έχω βάλει μια φωτό στην αρχή. Αν τρως μπανάνες εισαγωγής που εχουν περάσει από ψυγεία ναι, αλλά της Κρήτης είναι νοστιμότερεςTo baori (υδραγωγείο) στο Abhaneri τι εντυπωσιακό! Ζαλίζεσαι που το βλέπεις, πού να κατέβαινες κιόλας κάθε μέρα να προμηθευτείς νερό.
Τα μαϊμούδια ορμάνε; Σε πλησιάζουν ή μόνο αν τους δώσεις θάρρετα;
Μπανάνες φάγατε; Μου έχουν πει ότι η γεύση τους είναι ασύγκριτα καλύτερη (κι απίστευτη) σε σχέση με αυτές που τρώμε εμείς εδώ.
Για τις οδοντόπαστες έχω την εντύπωση ότι η τιμή είναι προσιτή και για να πάψουν να βουρτσίζουν τα δόντια με τον παραδοσιακό τρόπο, με ένα ξυλαράκι από ένα φυτό που δε θυμάμαι πώς λέγεται.