ωραια απογοητευεις τον κοσμο και εισαι κ εκτος θεματος..αντι να προασπαθησετε να βοηθησετε αμεσως Υδρα!!ευαγγελια said:Εγω λεω να πεταχτεις σε ενα κοντινο νησακι οπως πχ στην Υδρα και να αφησεις το εξωτερικο για ενα αλλο σουκου, αφου πρωτα εχεις οργανωθει τουλαχιστον 1-1,5 μηνα πριν
Μόνο που η αναχώρηση πρέπει να γίνει πολύ πρωί από Αθήνα κι ο φίλος είπε για απόγευμα Παρασκευής μετά τη δουλειά. Για όποιον έχει άδεια Παρασκευή, είναι σούπερ τιμή για την περίοδο αυτή και τόσο καθυστερημένο πρόγραμμα.η ραιαν εχει 87 Bergamo ΠΑ-ΔΕ απο Αραξο. αν κ δεν ειναι τα 15 που ειχε,δεν το λες ακριβο...για 4 μερες πριν..
Ειμαι λογικη!! ΕΙναι Δευτερα βραδυ και ο φιλος θελει να φυγει την Παρασκευη στο εξωτερικο!!!!! Και εσυ τον στελνεις στον Αραξο!!ωραια απογοητευεις τον κοσμο και εισαι κ εκτος θεματος..αντι να προασπαθησετε να βοηθησετε αμεσως Υδρα!!
αντε Αραξο, με παρεα κ ΙΧ ειναι αρκετα οικονομικα και οι ωρες σουπερ.κ η εποχη για λιμνες και Β.Ιταλια τελεια.
Και αν ακυρωθεί η πτήση επιστροφής (όπως κάνει καμιά φορά η FR), πώς θα δικαιολογήσει ο άνθρωπος την απουσία του στη δουλειά του? Η επόμενη πτήση είναι μετά από 4 μέρες και η FR δε συνηθίζει να προσφέρει αναδρομολόγηση επιβατών της με άλλη αεροπορική.αντε Αραξο, με παρεα κ ΙΧ ειναι αρκετα οικονομικα και οι ωρες σουπερ.κ η εποχη για λιμνες και Β.Ιταλια τελεια.
κοψε κατι..6 φευγει..και 2 να φυγει προλαβαινει. στις 1 με μεγαλη ανεση.paefstra said:Μόνο που η αναχώρηση πρέπει να γίνει πολύ πρωί από Αθήνα .
λογικη η απορια. προφανως θα φροντισει ο αλεξης.North66 said:Και αν ακυρωθεί η πτήση επιστροφής (όπως κάνει καμιά φορά η FR), πώς θα δικαιολογήσει ο άνθρωπος την απουσία του στη δουλειά του? Η επόμενη πτήση είναι μετά από 4 μέρες και η FR δε συνηθίζει να προσφέρει αναδρομολόγηση επιβατών της με άλλη αεροπορική.
Στα 180 υπάρχει η Βαρσοβία με την LOT, που είναι αρκετά καλή τιμή δεδομένης της χρονικής στιγμής και περιόδου, και φεύγει σε φυσιολογικές ώρες. Και η Βαρσοβία είναι αρκετά ενδιαφέρον προορισμός, μια χαρά για ένα τρίημερο και αρκετά οικονομικά επίσης.
Κι όμως, 180 αναχώρηση αυτή την Παρασκευή και επιστροφή τη Δευτέρα. Κάνει κάτι τρελά που και που αυτή η LOT.180 euro last minute? εδώ ψάχνω για να κατέβω το Αυγούστο και χτυπάει 200! την Μαλέβ μου μέσα!