Γενικά Ταξίδι στην Ευρώπη

Borealis

Member
Από όλη τη συζήτηση μου έμεινε η απορία για το που είναι η σπιτσβέργη (το αντιγράφω όπως το είδα) που αναφέρει ο North66. Ξέρει κανείς τίποτα? εκτός από τη Νυρεμβέργη και τη σπιτσβέργη υπάρχει και άλλη -βέργη που πρέπει να ξέρουμε? θα σας ήμουν υπόχρεος...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Από όλη τη συζήτηση μου έμεινε η απορία για το που είναι η σπιτσβέργη (το αντιγράφω όπως το είδα) που αναφέρει ο North66. Ξέρει κανείς τίποτα? εκτός από τη Νυρεμβέργη και τη σπιτσβέργη υπάρχει και άλλη -βέργη που πρέπει να ξέρουμε? θα σας ήμουν υπόχρεος...
Svalbard, σε απλά νορβηγικά... To Σπιτσβέργη προέρχεται από το Шпицберген, το Ρωσικό όνομα των νήσων...

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
εκτός από τη Νυρεμβέργη και τη σπιτσβέργη υπάρχει και άλλη -βέργη που πρέπει να ξέρουμε? θα σας ήμουν υπόχρεος...
Άλλη -βεργη που νομίζω ''πρέπει''να ξέρουμε είναι η πανέμορφη Χαϊδελβέργη που βρίσκεται στην Γερμανία.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Svalbard, σε απλά νορβηγικά... To Σπιτσβέργη προέρχεται από το Шпицберген, το Ρωσικό όνομα των νήσων...
Σπιτσβέργη είναι το όνομα του κυρίως νησιού και Σβάλμπαρντ το όνομα του αρχιπελάγους που περιλαμβάνει τη Σπιτσβέργη...

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Γιατί θα πρέπει σε 8 μέρες να ταξιδέψεις σε τόσες χώρες και να μη δεις μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα σαν άνθρωπος; ΟΚ, καλή φάση το interrail, αλλά σε 8 μέρες και μάλιστα χειμώνα, δεν θα προλάβεις ούτε τζούρα να πάρεις από την κάθε χώρα.

Arachnoula

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλησπέρα,
Θα χρειαστώ τις ιδέες σας και προτάσεις σας για ένα ταξίδι που πρόκειτε να κάνω στις 14 Μαίου μέχρι 22.
Ενδιαφέρομαι μόνο για Ευρώπη και αεροπορικώς...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
αν κρινω απ τον χαρτη σου Λονδινακι !

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Κρίνοντας από το χάρτη σου θα σου πρότεινα Ισπανία

Borealis

Member
Aραχνούλα μπορει να δυσκολεύεσαι να βρεις προορισμό αλλά ο χάρτης σου σημειώνει ήδη ρεκόρ επισκέψεων!

manelaki

Member
Συγνωμη αλλα ειναι τελειως αοριστο αυτο που ζητας... Ο καθενας θα προτεινει κατι ετσι στα κουτουρου. Γινε πιο συγκεκριμενη να αρχισουν αν επιζειρημτολογουν, ετσι θα βοηθηθεις κι εσυ :)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δηλαδή έχεις κανονίσει να φύγεις σε 9 μέρες, απλώς δε ξέρεις που; :)
Οκ, πες budget, είδος ταξιδιού, ηλικία, προτιμήσεις, αεροδρόμιο αναχώρησης, και θα σου πούμε.
Αλλιώς να ρίξουμε ένα κέρμα στο χάρτη της Ευρώπης και όπου πέσει! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.975
Μέλη
39.676
Νεότερο μέλος
madent

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα