Γενικά Ταξίδι στην Ευρώπη

North66

Member
Μηνύματα
4.356
Likes
5.207
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Οπότε δεν ξαναγυρνάς πίσω στα μέρη σου που σου απαντάνε με περισσότερη ευγένεια... γιατί όπως λέμε και στη χώρα μου ''δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σ'ανέβει στο κρεβάτι''...
 

ani

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ρουμανια
χαχα και τι θαρροσ μου εδωσεσ δηλαδη north?? ειχα καποιεσ αποριεσ και δεν ησουν υποχρεωμενοσ να απαντησεισ!!!!!! αλλα σε τρωει και σενα η πλατουλα σου!!! και εισαι ο τελευταιοσ αν8ρωποσ που θα μου πει τι να κανω!!! ........ :bleh: ... ναι γαιδαροσ σημαινει , δεν μπορω να τη μεταφρασω καλα στα ελληνικα την παροιμια , αλλα ταιριαζει απολυτα σαυτον τον κομπλεξακια!!!!!
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.707
Φίλη μας άνι είσαι καινούρια (όπως και εγώ) και δεν έχεις συνηθίσει τις υπόγεια ευγενικές και κατά βάση γλυκύτατες συμβουλές των μελών του φόρουμ. Κάνε υπομονή... Πάντως για ξένη βλέπω ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την ελληνική γλώσσα. Τζάμπα το βρίζουμε το εκπαιδευτικό μας το σύστημα!
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.290
Λοιπον οποιος θελει βοηθαει, οποιος δε θελει απλα δεν γραφει. Απο εδω και κατω οτι προσβλητικο ποστ γραφτει θα σβηστει.

Ani μπορεις αν θες να χρησιμοποιεις το τελικο ς αντι το σ. Σε ευχαριστω.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.356
Likes
5.207
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Και μένα μου κάνει εντύπωση Borealis... όσες Ρουμάνες γνώρισα στο πανεπιστήμιο από Erasmus κτλ, στα προφορικό μόνο είταν καλές, στο γραπτό υστερούσαν...
 

ani

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ρουμανια
φιλε borealis πραγματικα δεν ειμαι συνη8ισμενη σε τετοιου ειδουσ αγενειεσ!!! δεν νομιζα οτι το ενδιαφερον μου για ταξιδια στην ευρωπη 8α αναστατωναν καποιουσ τοοοσο πολυ .. . . αλλα αυτο δεν με πτοει βεβαια!! απο 7 χρονων εκανα στην ρουμανια ιδιαιτερα ελληνικων γτ οι γονεισ μου ειχαν ονειρα να ερ8ω εδω... χαιρομαι που τα βρισκεισ καλα τα ελληνικα μου!! .... λοιπον σε 5 με 8 μερεσ ποσεσ χωρεσ τησ ευρωπησ μπορω να επισκεφτω?? σαν εμπειροσ 8α ξερεισ ... βοη8εια please!!!!
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.707
Δεν είμαι έμπειρος, αλλά αφού ρωτάς πρέπει να αποδείξω ότι οι έλληνες είμαστε ευγενικοί.
Λοιπόν, μέσα στο χειμώνα με χαμηλό μπάτζετ και τραίνο 5-8μέρες θα έκανα το εξής:
Θα έπαιρνα μια φτηνή πτήση (40ε) της γνωστής εύκολης εταιρίας για Μιλάνο. Θα διάλεγα μία από τις κοντινές πόλεις για μία ακόμη διανυκτέρευση και μετά Τζένοβα (1 χώρα). Συνεχίζω Κυανή ακτή (2 χώρες) και Μονακό (3 χώρες). Αν η κυανή ακτή δεν με ξεμυαλίσει και έχω ακόμα λεφτά συνεχίζω με τραίνο πάντα μέχρι τη Βαρκελώνη.(4 χώρες) Αν σου έχουν μείνει λίγα ευρώ να πληρώσεις την φτηνή Βούελινγκ για επιστροφή στην Αθήνα καλώς, αλλοιώς θα πρέπει να αρχίσεις να μαθαίνεις Ισπανικά.
 

harilander

Member
Μηνύματα
563
Likes
476
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
πανε σχεδον 25 χρόνια που έκανα τον γύρω τις Ευρώπης (σχεδον) με τρενο και interail και ήθελε 2,5 μέρες για να φτάσει Ιταλία ή Γερμανία , δεν νομίζω να εχουν αλλάξει τοσο πολύ απο τότε σε χρόνο!!Για οχτω μέρες θα το έβλεπα για Ιταλία , Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και πίσω χωρις να δεις πολλά πράγματα.
ΑΑΑ! χειμώνα το εκανα, Πρωτοχρονιά, και είχε αρκετό κρύο ιδιως Γερμανία αλλα ηταν φανταστικά!!!
 

ani

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ρουμανια
τελικα boarelis τα πραματα φαινονται δυσκολα!! ευτυχως που γνωριζω λιγα ισπανικα .. :cool: ευχαριστω παντως!!!! ;););) 8α συμφωνησω μαζι σας harilander...αυτες τις χωρες 8ελω να τις επισκεφτω σιγουρα γτ ειναι οι αγαπημενεσ μου. ελπιζω μονο χριστουγεννα και πρωτοχρονια να μην βρεχει εκει!! :)
 

taver

Member
Μηνύματα
12.599
Likes
29.752
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
πολυ μασ την μπαινεισ εσυ ασχετε north kati... και βεβαια τα εχω περασει τα συνορα τησ χωρασ σου γτ δεν ειμια απο δω.. ειμαι απο την ρουμανια και ετυχε να ρ8ω ελλαδα για μαθηματα..... προφανωσ εχω παρεξηγη8ει , ναι σιγουρα δεν μπορω να παω ΣΕ ΟΛΗΗ την ευρωπη σε 8 μερεσ αλλα σε 3 4 χωρεσ σιγουρα γινεται... ευχαριστω παντωσ τα παιδια που απαντησαν στισ αποριεσ μου με ευγενεια, χαρισμα σπανιο για τουσ περισσοτερουσ κατοικουσ στην ελλαδα!!!!!!! οσον αφορα τισ αλλεσ απαντησεισ οπωσ λεμε και στη χωρα μου ¨ dju shtij tini ti legara a gumaruu !!!!!!!:: :lol:
Σε 5-8 μέρες πάντως, μόνο τους σιδηροδρομικούς σταθμούς θα προλάβεις να δείς από τόσες χώρες. Εκτός αν επιλέξεις γειτονικές περιοχές συγκεκριμένα (π.χ. Ζυρίχη - Τυρόλο - Νότια Βαυαρία).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.543
Μηνύματα
899.757
Μέλη
39.257
Νεότερο μέλος
kateanderson

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom