Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Έχω κλείσει πτήση για Πεκίνο στις 9/4 με εξαργύρωση μιλίων. Σε περίπτωση που ακυρωθούν οι πτήσεις λόγω της απεργίας που έχει προκηρυχθεί πως ανταποκρίνεται η εταιρεία;;;

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά όχι.
Dang it. Το ιδανικό θα ήταν τότε να κλείσει και εκείνη μόνη της χωριστά με τον δικό της λογαριασμό κτλ .και μετά να μου τα στείλει; δεν κάνει συχνά ταξίδια όποτε δεν θα την ενδιέφερε θεωρώ.

paefstra

Member
Dang it. Το ιδανικό θα ήταν τότε να κλείσει και εκείνη μόνη της χωριστά με τον δικό της λογαριασμό κτλ .και μετά να μου τα στείλει; δεν κάνει συχνά ταξίδια όποτε δεν θα την ενδιέφερε θεωρώ.
Βαλτην στο Together σου. Ετσι τα παιρνεις δωρεαν. Το να σου "τα στειλει" κοστιζει πολυ.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Δυστυχώς το σύστημα μιλίων της Aegean πλέον δεν λειτουργεί υπέρ των επιβατών αλλά όλα έχουν αναχθεί στο πως θα βγάλουν περισσότερα Με μίλια πλέον δεν βρίσκεις σχεδόν πουθενά σε έστω μέτριας ζήτησης ημέρες Εγώ ψάχνω σχεδόν 2 χρόνια για ημερομηνίες και δεν βρίσκω κάτι Παράδειγμα θέλω να πάω Χριστούγεννα στο Ντουμπαι ή κάποιες άλλες ημέρες αργίας Έχω χιλιαδεσ Μίλια από την ίδια την εταιρεία γιατί πεταω μόνο με αυτήν. Μπήκα στο σύστημα μερικες ημέρες αφού ανακοίνωσε πτήσεις για Ντουμπαι και περίμενα να βγάλει τα δρομολόγια για τα επόμενα Χριστούγεννα δλδ σχεδόν μετά από ένα χρόνο Την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκαν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από 16/12 έως 10/1 Το ίδιο και για έλκους προορισμούς στην Ευρώπη (δημοφιλείς) ενώ για αγορά κανονικά ήταν άδειο σχεδόν όλο το αεροπλάνο και μιλάμε για όλους τους ναύλους Τα μίλια πλέον είναι για άκαιρες ημερομηνίες ή για συνταξιούχους που η ημερομηνία δεν είναι κρίσιμη γιατί και το καλοκαίρι δύσκολα βρίσκεις Κρίμα
Δε συμφωνώ
Θα παρουν 1000 μιλια με το ανοιγμα miles and bonus. Θα τους τα παρεις. Τζαμπα ειναι.
Πρέπει αυτός που θα μπει στο together να έχει κάνει μια πτήση με την aegean η την ολυμπιακή. Αλλιώς μένει σε αναμονή, μέχρι να κάνει.

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.980
Μέλη
39.684