karfitsa
Member
Τώρα έχω και εγώ μια απορία.... κλείνουν όλα; εστιατόρια, μαγαζιά; Λοκνταουν κανονικό;
Τα σύνορα παραμένουν ανοιχτά, αλλά δεν επιτρέπεται η είσοδος για τουριστικούς σκοπούς μέχρι 13 Δεκέμβρη. Εξάλλου κλείνουν μουσεία, εστιατόρια, καφέ κλπ. και η έξοδος από το σπίτι επιτρέπεται μόνο για βασικά ψώνια, σύντομη άσκηση και μετάβαση στην εργασία.Τώρα έχω και εγώ μια απορία.... κλείνουν όλα; εστιατόρια, μαγαζιά; Λοκνταουν κανονικό;
Δυστυχώς κι εμείς μια από τα ίδια...Παιδια τελικα η ryanair (εφευγα αυριο για Βιεννη) μου κανει αλλαγη με 45€/ατομο/πτηση (!)…αν ειναι δυνατον…πολυ αλητικη εξηγηση…μπορουμε να κανουμε τιποτ’ αλλο;
Ναι βέβαια, υπάρχει λεωφορείο που συνδέει το αεροδρόμιο με τη πόλη της Μπρατισλάβας, δες στο site της Flixbus.Καλησπερα, Για Μπρατισλάβα, ξέρει κανένας αν έχει μεταφορικό μέσω από αεροδρόμιο Βιέννης, μη χάσουμε τα εισητηρια να κοιτάξουμε για εκει;
Αυτό να το τσεκάρεις βάσει των απαιτήσεων της κάθε χώρας εκατέρωθενΌπως επίσης να περάσουμε από Βιέννη μας αφήνουν;
ψαχνω τοση ωρα δεν εχω βρει καμια απαγορευση, αν μπηκε καποιος βιεννη και περασε απο Βιεννη για αλλη χωρα ας ενημερωσει παρακαλω.Ναι βέβαια, υπάρχει λεωφορείο που συνδέει το αεροδρόμιο με τη πόλη της Μπρατισλάβας, δες στο site της Flixbus.
Αυτό να το τσεκάρεις βάσει των απαιτήσεων της κάθε χώρας εκατέρωθεν