ευχαριστω θα περιμενω!!!Από αύριο έχει σημασία η ενημέρωση που αρχίζει το lockdown.
ευχαριστω θα περιμενω!!!Από αύριο έχει σημασία η ενημέρωση που αρχίζει το lockdown.
Το lockdown είναι για 10+10(πιθανόν) μέρες από αύριο.Ανάλογα πότε θα πηγαίνατε αποφασίζετε.Βρε παιδιά τι γίνετε; Τώρα τα έμαθα εγώ και δεν ξέρω και με ποιον να επικοινωνήσω να βγάλω άκρη. Δηλαδή δεν μπορεί να πάει κανείς; Με τα εισιτήρια τι κάνουμε; πετουσαμε με ryanair. τι θα γίνει ξερει καποιος κάτι; Να τα ακυρώσουμε όλα;
τα ιδια ειμαστε ολοι φιλε, νομιζω η ρυαναιαρ δινει βαουτσερ, η γουισαιρ οχι μου ειπαν οτι επρεπε να ειχα το φλεξ κ θελουν 40 ευρω για αλλαγη η ακυρωση..Βρε παιδιά τι γίνετε; Τώρα τα έμαθα εγώ και δεν ξέρω και με ποιον να επικοινωνήσω να βγάλω άκρη. Δηλαδή δεν μπορεί να πάει κανείς; Με τα εισιτήρια τι κάνουμε; πετουσαμε με ryanair. τι θα γίνει ξερει καποιος κάτι; Να τα ακυρώσουμε όλα;
Το βαουτσερ πως το παίρνουμε όμως απο την ryanair?τα ιδια ειμαστε ολοι φιλε, νομιζω η ρυαναιαρ δινει βαουτσερ, η γουισαιρ οχι μου ειπαν οτι επρεπε να ειχα το φλεξ κ θελουν 40 ευρω για αλλαγη η ακυρωση..
Κοίταξε λίγο πίσω.Ποστ Νο.232.Το βαουτσερ πως το παίρνουμε όμως απο την ryanair?
Βαουτσερ;απο ποτε;οχι μονο δε δινει αλλα οπως εγραψα νωριτερα ζηταει τελη αλλαγης της κρατησης 45 ανα ατομο ανα πτηση παρακαλω…εγω δλδ με τη γυναικα μου και τα 2 παιδακια μου θα ειχα πεναλτυ 360€ για τις 2 πτησειςτα ιδια ειμαστε ολοι φιλε, νομιζω η ρυαναιαρ δινει βαουτσερ, η γουισαιρ οχι μου ειπαν οτι επρεπε να ειχα το φλεξ κ θελουν 40 ευρω για αλλαγη η ακυρωση..
δε το γνωριζω, ισως στο μενου της κρατήσεις να εχει επιλογη για αξυρωση η αΤο βαουτσερ πως το παίρνουμε όμως απο την ryanair?
Απάντησα με βάση το σχόλιο φίλου σε προηγούμενο ποστ, νομίζω για ρυαν μιλάει.. αν κάνω λάθος συγνωμη για την λάθος ενημέρωση..Βαουτσερ;απο ποτε;οχι μονο δε δινει αλλα οπως εγραψα νωριτερα ζηταει τελη αλλαγης της κρατησης 45 ανα ατομο ανα πτηση παρακαλω…εγω δλδ με τη γυναικα μου και τα 2 παιδακια μου θα ειχα πεναλτυ 360€ για τις 2 πτησεις
τα ιδια ειμαστε ολοι φιλε, νομιζω η ρυαναιαρ δινει βαουτσερ, η γουισαιρ οχι μου ειπαν οτι επρεπε να ειχα το φλεξ κ θελουν 40 ευρω για αλλαγη η ακυρωση..
Wizz μας χαλασε βαλιτσα μας εκλεψε πραγματα απο μεσα και εδω και 1 μηνα δε απανταει στα ανοιχτα cases που εχουμε επι του θεματος,νομιζεις θα τους ακουμπησει η μηνυσαρα;για να γινει κατι δραστικο θα πρεπει να γινουν πολλες στην ΥΠΑ και ετσι και αν να σας δωσει μια λυση η wizz και η καθε αεροπορικη...επισης ποιος σου πε οτι η πτηση δε θα γινει??εδω δεν εχουμε τουριστες??αυτοι που ρθαν απο αυστρια για διακοπες δε θα γυρισουν πισω επειδη η χωρα τους εβαλε lockdown??χαμος απο τουριστακια γινετε στο κεντρο της αθηνας ακομα και Νοεμβρη μηνα,το βρισκω απιθανο αεροπορικη να ακυρωσει πτησεις λογω lock...Ωραία τότε. Πήγαινε στο αεροδρόμιο τότε και όταν δείς ότι δεν θα γίνει η πτήση της wiz ριξτους τους μία μηνυσάρα που θα τους μείνει αξέχαστει. Ακόυ εκεί. 40 εύρω αλλαγή για μια πτήση που δεν θα γίνει
Από που προκύπτει ότι δεν θα γίνει η πτήση;Ωραία τότε. Πήγαινε στο αεροδρόμιο τότε και όταν δείς ότι δεν θα γίνει η πτήση της wiz ριξτους τους μία μηνυσάρα που θα τους μείνει αξέχαστη. Ακόυ εκεί. 40 εύρω αλλαγή για μια πτήση που δεν θα γίνει