papariskonst
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΙΝΑ
Πάντα μόνος πλεον και όχι με group...
σε λίγες ώρες πέρνω το καράβι για επιστροφή ... μόλις τελείωσα την ιστορία μου και πάω να την ανεβάσω. φωτο δεν μπορώ να ανεβάσω από εδώ γιατί συνδέομαι μέσω κινητού και είναι πιο αργό κι από σαλιγκάρι... περιμένω και τα δικά σου νέα του Λονδίνου!!!! φιλιά από Αστυπάλαια για την ώραΠες μας και λεπτομέρειες για το πού πήγες κλπ κι αν γίνεται και φωτογραφίες. Να το έχουμε υπόψη για το επόμενο καλοκαίρι!
Δεν ξέρω αν τα λέω από ενθουσιασμό επειδή μόλις γύρισα αλλά μην αφήνεις τίποτα να σε κρατάει. Έχω κάνει διακοπές σε όλες τις εκδοχές όπως όλοι μας βέβαια, οικογενειακές, με τις κολλητές μου, με το αγόρι μου, ε πρώτη φορά ένιωσα τόσο ελεύθερη, το είδα σαν δώρο για τον εαυτό μου, είναι απίστευτη εμπειρία. Εξαρτάται βέβαια και τι θέλει ο καθένας. Εμένα αυτή την περίοδο μου έκατσε κουτί που λένε!! Είχα τα δικά μου τα ψυχοπλακωτικά και έχω γυρίσει άλλος άνθρωπος!! Αν σου δοθεί η ευκαιρία δοκίμασέ το!! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!!Εγώ θέλω να πάω μόνη μου άλλα πάντα με κρατάει κάτι πίσω και δεν ξέρω και το γιατί. Αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω...
Ασχετο...$Πάντα μόνος πλεον και όχι με group...
Δυστυχώς όχι! Έχω έναν τύρανο που θέλω να είναι συνέχεια μαζι μου!
Συγγνώμη μωρό μου! χαχαχαχα!
Πρεπει να είναι καλή φασή πάντως!!!
Αα βλέπω είναι αρκετές οι γυναίκες που το τολμούν τελικά.
the Lycan: Πρέβεζα είχα πάει για μια μονοήμερη επίσκεψη επίσης μόνη και μου άρεσε πολύ. Ωραία πόλη, ε;
summerfunk, να υποθέσω ότι θα το ξανακάνεις τελικά; Ηταν αυτό μια απορία μου από την αρχή.