summerfunk
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Σητεια - Ανάφη
- Ταξίδι-Όνειρο
- οτιδήποτε έχει θάλασσα
Είτε σύντροφος, είτε φίλος, είτε συγγενείς ακόμα ακόμα, εάν κουβαλάει την ίδια τρέλα με σένα κ σε συνόδευε στα Λονδίνα, μπορεί να έβλεπες ακόμα περισσότερα (αμφιβάλω γιατί δεν άφησες τίποτα που να μην είδες!!!).. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, δεν έχει σημασία με ποιον θα πας, ή αν θα πας μόνη σου, αλλά η διάθεση που θα κουβαλάει ο καθένας μαζί του!! Ας πούμε εγώ απ' την φύση μου είμαι ΚαραΕλληνάρα, βολεύομαι, μια παραλία δώσε μου, ωραίο φόντο και ξέχασέ με για κανένα μήνα, θα με βρεις εκεί που με άφησες!! Αν όμως για παράδειγμα ήμουν μαζί σου στα Λονδίνα, θα σερνόμουνα κ εγώ από την μία άκρη στην άλλη, με φουσκάλες στα πόδια και μια ομπρέλα στο χέρι..!! Το θέμα είναι πως αν πας μόνος σου κάνεις αυτό που μόνο εσύ θες!! Δηλαδή εσύ ήθελες να γνωρίσεις όσο περισσότερο Λονδίνο μπορούσες και ακριβώς αυτό έκανες , εγώ ήθελα να γίνω πακιστανάκι για να χω μεγαλύτερη πέραση στα φανάρια και δεν έκανα τίποτα άλλο απ' το να κάθομαι σε μία παραλία όλη μέρα!! Εάν είχαμε κι άλλους μαζί είτε σε σχέση είτε όχι θα άλλαζε το πρόγραμμά μας σύμφωνα με την διάθεσή του, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως εσύ θα έβλεπες λιγότερα ή εγώ θα κουνιόμουν απ' την πετσέτα μου!!Καταρχήν ένα μεγάλο χαμόγελο για τα ωραία νέα
Τώρα, όσον αφορά το ερώτημα...ειλικρινά μόλις τώρα το συνειδητοποίησα ότι άλλο επισκέπτομαι ένα μέρος για να το γνωρίσω κι άλλο πηγαίνω διακοπές με παρέα/σύντροφο. Ειδικά στη περίπτωση του συντρόφου, πας για να χαλαρώσετε και να χαρείτε ο ένας τον άλλο, οπότε το μέρος είναι δευτερεύον' αρκεί να μην είναι χάλια. Μια καλή θάλασσα αρκεί. Δεν πας όμως στο Λονδίνο, όπως πήγα. Μα τω θεώ, τώρα το συνειδητοποίησα. Παίζει βέβαια ρόλο και το μέρος. Αλλο ένα νησάκι κι άλλο μια μεγάλη πόλη. Και πιστεύω πως, αν είχα παρέα, θα είχα δει τα μισά. Εκτός αν πας δεύτερη κλπ φορά. Και τι κάνεις; Αν είχα σχέση πάντως,όχι, δε θα πήγαινα μόνη. Μου φαίνεται χαζό κι ας μη γνώριζα καλά το Λονδίνο. Θα πει τώρα κάποιος ότι δε στέκει αυτό που λέω κι ότι θα το γνώριζα. Μακάρι να ισχύει Σε κάθε περίπτωση, πάνω απ'όλα οι ανθρώπινες σχέσεις.
Σίγουρα άλλες απαιτήσεις έχει μια μεγάλη πολη και άλλες ένα νησί.. Και δεν το κατάλαβα, γιατί να μην μπορούμε να φύγουμε άμα είμαστε σε σχέση??? (Συμφορουμίτη αγόρι μου, σταμάτα να διαβάζεις αυτό το ποστ!!) Άσε που μας κάνει καλό γιατί και ανανεωμένες γυρνάμε και το έτερον ήμισυ όταν λείπουμε καταλαβαίνει την αξία μας!!! Τι είπα?? Δεν θα ξαναφύγω?? I changed my mind my Dear Mel που λένε και στα Λονδίνα!!!
(ποπο, έκθεση έγραψα!! σχώραμε mel μου, αλλά είναι που μ'αρέσει να ανταλλάσω απόψεις μαζί σου, έχω νιώσει σαν να έχουμε μοιραστεί κάτι κοινό!!)