travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Ακριβώς εκεί πήγαμε και είχε μια κυλιόμενη σκάλα ατελείωτη!!!ο σταθμος Arsenalna
Ακριβώς εκεί πήγαμε και είχε μια κυλιόμενη σκάλα ατελείωτη!!!ο σταθμος Arsenalna
Γειά σου. Μετρητή μας έδωσε το πρακτορείο που μας έκανε το τουρ. Όμως δεν έδειξε στο τέλος κάτι.καλησπέρα, πολύ ωραίο story..
το tour στο Chernobyl είναι κατι το διαφορετικό..
το εκανα το 2019, άφησα την οικογένεια στο Κιεβο (έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπουν σε παιδιά να βρεθούν στο Chernobyl) και πήγα μονος μου..
δεν νοικιάσατε μετρητή geiger?
εγώ νοίκιασα από περιέργεια, να δω αν θα φωσφορίζω το βράδυ.. View attachment 376515
περα απο την πλακα που κάνω, το ταξίδι σε Chernobyl και Pripyat είναι ασφαλές,Γειά σου. Μετρητή μας έδωσε το πρακτορείο που μας έκανε το τουρ. Όμως δεν έδειξε στο τέλος κάτι.
Πιστεύω ότι εκεί που μας πάνε είναι ελάχιστη η ραδιενέργεια. Άλλωστε υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται εκεί καθημερινά. Άρα δεν πρέπει να είναι επικίνδυνο.
Ακριβώς αυτό που λες:εντύπωση μου έκανε το σύστημα ύδρευσης που έχουν λόγω της μόλυνσης, οι σωληνώσεις είναι εναέριες στους δρόμους, περνάς με το αμάξι από κάτω..
Τώρα βρήκα τη φωτογραφία που είχα. Μου φαίνεται είναι ο ίδιος μετρητής:εγώ νοίκιασα από περιέργεια, να δω αν θα φωσφορίζω το βράδυ..
ναι, ο ιδιος είναι..Τώρα βρήκα τη φωτογραφία που είχα. Μου φαίνεται είναι ο ίδιος μετρητής:
View attachment 376551
Εγω γιατι τα αδέσποτα που συναντησα εχω αλλη αποψη.. Μεσα στην τρελη χαρα τα ειδα.. Ιδιως ο ενας ο μαύρος που μας ακολουθουσε, ο Μπιλης ο Τσερνομπιλης τον ελεγα, ηταν απο τα πιο χαρούμενα σκυλια που εχω δει.. Νομιζω τα ταιζουν ως ενα βαθμο και απο το εστιατόριο το ενα που υπάρχει και απο τα 2 - 3 ξενοδοχεία.. Βεβαια μπορει να κανω και λαθος.. Μια ημερησια εκδρομή εκανα στο κατω κατω...εκτός από την εγκατάλειψη, ένα σημείο που με στεναχώρησε ήταν τα αδέσποτα..
Μεγάλη τύχη είχαμε!!!ευτυχώς προλάβατε να πάτε όσο ήταν καλά τα πράγματα
Ε! Από εκεί είμαι και ξέρω.στην Κρήτη τους φτιάχνουν υπέροχους