alma
Member
Μόνο PCR ή δέχονταν και rapid; Από Βοσνία πέρασες τα σύνορα;Έτσι ακριβώς είναι έως και σήμερα. Μου ζήτησαν πάντως πιστοποιητικό εμβολιασμού ή pcr στα χερσαία σύνορα.
Μόνο PCR ή δέχονταν και rapid; Από Βοσνία πέρασες τα σύνορα;Έτσι ακριβώς είναι έως και σήμερα. Μου ζήτησαν πάντως πιστοποιητικό εμβολιασμού ή pcr στα χερσαία σύνορα.
Από Σλοβενία και Σερβία, δέχονται και ραπιντ. Βοσνία δεν έχω παει ακόμη. Ρουμανια, Κροατία, Σερβία, χύμα σε μπαρ, εστιατόρια, μουσεία, οι Σλοβενοι αντίθετα αυστηροί στον έλεγχο σε κάθε μέρος. Σήμερα μόνο έχουμε δείξει πιστοποιητικό 6 φορές κι έχει μέλλον ακόμη.Μόνο PCR ή δέχονταν και rapid; Από Βοσνία πέρασες τα σύνορα;
Γιώργο στα σύνορα σε αυτές τις χώρες εκτός από πιστοποιητικό εμβολιασμού και πιθανο plf ζητάνε και τεστ η όχι?Από Σλοβενία και Σερβία, δέχονται και ραπιντ. Βοσνία δεν έχω παει ακόμη. Ρουμανια, Κροατία, Σερβία, χύμα σε μπαρ, εστιατόρια, μουσεία, οι Σλοβενοι αντίθετα αυστηροί στον έλεγχο σε κάθε μέρος. Σήμερα μόνο έχουμε δείξει πιστοποιητικό 6 φορές κι έχει μέλλον ακόμη.
Όχι, σε.καμια, αν είσαι εμβολιασμενος δε ζητάνε κάτι άλλο.Γιώργο στα σύνορα σε αυτές τις χώρες εκτός από πιστοποιητικό εμβολιασμού και πιθανο plf ζητάνε και τεστ η όχι?
Πήγα πρόσφατα εγώ Βελιγράδι (προηγούμενο Σ/Κ), στα περισσότερα μαγαζιά δεν ζητούσαν τπτ, μόνο σε ενα μπαρ μας ζήτησαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.Σκεφτόμαστε να πάμε Βελιγράδι τέλη Μαΐου. Ξέρετε για είσοδο αεροπορικός αν ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή φτάνει κ ένα αρνητικό τεστ?
Επίσης έχω διαβάσει οτι στα εστιατόρια δεν ζητάνε πιστοποιητικά κτλπ, πήγε κάποιος πρόσφατα να μας πει αν ισχύει?
Ζητησαν και τίποτα τύπου PLF?Πήγα πρόσφατα εγώ Βελιγράδι (προηγούμενο Σ/Κ), στα περισσότερα μαγαζιά δεν ζητούσαν τπτ, μόνο σε ενα μπαρ μας ζήτησαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Για την είσοδο στην χώρα, αρκεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού, δεν γνωρίζω τι ισχύει για νοσήσαντες ή ανεμβολίαστους
Όχι, μόνο το πιστοποιητικό εμβολιασμού έλεγξαν.Ζητησαν και τίποτα τύπου PLF?