Χθες εξηγγειλαν τα μετρα, αυριο ξανασυνεδριαζουν. Περιμενε ως αυριο να μαθεις τι θα παιξει εδω στην Ελλαδα πρωτα.Γειά σας παιδιά, αφού τα μακρινά ταξίδια αποκλείονται για την ώρα ψάχνω να βρω έναν νέο προορισμό για αρχές Γενάρη. Ειναι όλα τόσο ρευστά που δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι έναν σχετικά safe και οικονομικό (μήπως και πάμε λατινική Αμερική αργότερα) προορισμό και η μόνη χώρα που φαίνεται να έχει αυτά τα στοιχεία είναι η Ρουμανία. Αυτή την στιγμή έχει σχεδόν μηδενικά κρούσματα. Ή αυτό ή κάπου στην Ελλάδα, απλά δεν έχω πάει εκτός εδώ και σχεδόν 2 χρόνια... Όντας εμβολιασμενος με δύο δόσεις, ισχύει το ότι πρέπει να κάνω το plf και το pcr;
Plf για την επιστροφή σου στην Ελλάδα πρέπει να κάνεις έτσι κι αλλιώς, είναι στάνταρ. Με τα ισχύοντα μέτρα επίσης πρέπει να έχεις και 24ωρο rapid ή 72ωρο pcr test, ότι από τα δύο εξυπηρετεί.Όντας εμβολιασμενος με δύο δόσεις, ισχύει το ότι πρέπει να κάνω το plf και το pcr;
Αυτούς με τα μηδενικά κρούσματα να τους φοβάσαι. Εγώ κόλλησα COVID-19 σε πολιτεία του Μεξικού που υποτίθεται είχε 2 κρούσματα τη μέρα. Απλα δε μετρανε ή δεν ανακοινώνουν.Γειά σας παιδιά, αφού τα μακρινά ταξίδια αποκλείονται για την ώρα ψάχνω να βρω έναν νέο προορισμό για αρχές Γενάρη. Ειναι όλα τόσο ρευστά που δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτομαι έναν σχετικά safe και οικονομικό (μήπως και πάμε λατινική Αμερική αργότερα) προορισμό και η μόνη χώρα που φαίνεται να έχει αυτά τα στοιχεία είναι η Ρουμανία. Αυτή την στιγμή έχει σχεδόν μηδενικά κρούσματα. Ή αυτό ή κάπου στην Ελλάδα, απλά δεν έχω πάει εκτός εδώ και σχεδόν 2 χρόνια... Όντας εμβολιασμενος με δύο δόσεις, ισχύει το ότι πρέπει να κάνω το plf και το pcr;
Δεν έχω καταλάβει αν πρέπει το ρουμανικο το plf να γίνει τουλάχιστον 24ωρες πριν το ταξίδι ή το τελευταίο 24ωρο.Η Ρουμανία επίσης χρειάζεται έγγραφο dPlf για την είσοδο μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμου.
Αυτά όμως πρέπει να τα κοιτάς συνέχεια, αλλάζουν από μέρα σε μέρα...
Στο παρακάτω σάιτ λέει ότι πρέπει να γίνει μαξιμουμ 24 ώρες πριν μπεις στην χώρα.Δεν έχω καταλάβει αν πρέπει το ρουμανικο το plf να γίνει τουλάχιστον 24ωρες πριν το ταξίδι ή το τελευταίο 24ωρο.
Το έκανα παντως εδώ και μέρες, αφου μου εδινε το δικαίωμα. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
Άρα, θα ξανακάνω!Στο παρακάτω σάιτ λέει ότι πρέπει να γίνει μαξιμουμ 24 ώρες πριν μπεις στην χώρα.
When do I have to fill out the form?
The form must be filled in individually with a maximum of 24 hours before entering Romania. It can be completed electronically from your mobile phone, tablet or computer
Starting December 20, 2021, Romania is introducing the Passenger Locator Form (PLF)