eirini-amelie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Καππαδοκία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαδαγασκάρη! Κ τόσα άλλα
Σωστα! Τελικα βεβαια δεν ξερω αν ειναι κ τοσο μεγαλο ρισκο. Ειδικα αν εισαι αντρας. Ουτε αν θελει τοσους συμβιβασμους. Εγω απ ολα τα ταξιδια μου καλυτερα περασα εκει που με φιλοξενησαν με couchsurfing η εκει που εκανα camping! Δεν ξερω αν το ξερεις το couchsurfing. Ειναι απιστευτα καλη φαση. Και αν διαβαζεις τις references δεν ειναι κ τοσο ρισκο. Εγω οσες φορες το δοκιμασα ποτε δεν το μετανιωσα! Ειναι πολυ ομορφο να εχεις καποιον ντοπιο να σου δειξει την πολη με τη δικια του ματια! Εχω κι ενα blog και εχω κανει καποια θεματα με συμβουλες για low budjet travelers και εχω γραψει εμπειριες απο δικα μου ταξιδια. Αν θελεις ριξε μια ματια: Photos of a backpacker. Μαλλον πρεπει να ανοιξουμε ενα θεματακι για τροπους να ταξιδευεις με λιγα λεφτα και κουβεντα για το κατα ποσο ειναι ασφαλεις. Αυριο μπορει να το ανοιξω...
"Έχουν όνειρο να κάνουν κάτι και αντί να είναι μέσα στην κλάψα που δεν μπορούν να το κάνουν όπως πολλοί, το κάνουν έστω και έτσι"
Πολυ ωραίο αυτό. Συμφωνώ απόλυτα!
"Έχουν όνειρο να κάνουν κάτι και αντί να είναι μέσα στην κλάψα που δεν μπορούν να το κάνουν όπως πολλοί, το κάνουν έστω και έτσι"
Πολυ ωραίο αυτό. Συμφωνώ απόλυτα!
Θέληση με πολύ ρίσκο βέβαια όσον αφορά το οτοστόπ τουλάχιστον και πολλούς συμβιβασμούς όταν φιλοξενήσε.Αλλά σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολύ μεγαλύτερη διάθεση για να γνωρίσουν καινούρια μέρη και ανθρώπους και τους παραδέχομαι πιο πολύ από αυτούς που πηγαίνουν ταξίδια επηδεί απλά τους περισέβουν κάποια χρήματα.Είναι πραγματικοί ήρωες για εμένα.Έχουν όνειρο να κάνουν κάτι και αντί να είναι μέσα στην κλάψα που δεν μπορούν να το κάνουν όπως πολλοί, το κάνουν έστω και έτσι.