tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
πολυ καλα στα λεει ο γαμπρος σου.εδω δεν εχουμε βιβλια. ετσι επρεπε να το γραψεις wotan1975.Πολυ καλα στα λεει ο γαμπρος σου.Εδω δεν εχουμε βιβλια.
πολυ καλα στα λεει ο γαμπρος σου.εδω δεν εχουμε βιβλια. ετσι επρεπε να το γραψεις wotan1975.Πολυ καλα στα λεει ο γαμπρος σου.Εδω δεν εχουμε βιβλια.
πολυ καλα στα λεει ο γαμπρος σου.εδω δεν εχουμε βιβλια. ετσι επρεπε να το γραψεις wotan1975.
Τι είναι το ντεκαπάζ? γιατί το θεοποιούμε?
Το ντεκαπάζ δεν είναι το βαμμένο ξανθό μαλλί, αλλά ο αποχρωματισμός (το ξέβαμα) των μαλλιών.Το βαμμενο ξανθο μαλλι.
Τα μεταπτυχιακά και γενικά η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών είναι τελείως άλλο θέμα..στο κάτω-κάτω αν το ΥΠΕΠΘ δεν θέλει έχει τη δυνατότητα να μη τα καλύπτει με εκπαιδευτικές άδειες 2 χρόνων..αλλά το θέμα των σχολικών βιβλίων είναι τελείως διαφορετικό,γιατί υποτίθεται πως έχουμε δωρεάν παιδεία..και είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να ξεκινάει η σχολική χρονιά χωρίς βιβλία για την πλειονότητα των σχολείων...και φυσικά σε καμιά περίπτωση το κόστος των βιβλίων δεν είναι 30-40Ε..είναι πολύ παραπάνω για κάθε παιδί..μη ξεχνάς πως πολλοί έχουν 2ή 3 παιδιά,είναι χαμηλόμισθοι ή δουλεύει μόνο ο ένας,έχουν να αγοράσουν τα εξωσχολικά(ξένες γλώσσες κτλ),τετράδια,χάρτες,κτλ..κάθε Σεπτέμβρη για όλα αυτά δεν φτάνουν 400Ε για 2 παιδιά...τώρα θα πρέπει αδιαμαρτύρητα ν΄αγοράσουν και τα σχολικά βιβλία???.[/quote
Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός πήρε την 9μηνη γονική άδεια με το που πάτησε στο σχολείο, αμέσως μετά την τρίμηνη (αφού φυσικα πέρασε το καλοκαίρι) και τώρα είναι στο δεύτερο έτος της άδειάς της για το μεταπτυχιακό της, με το καλό του χρόνου τέτοιο καιρό μπορει να εμφανιστεί στο σχολείο, αν φυσικά δεν προκύψει νέα άδεια. Αυτά δεν τα βλεπει κανένας καθηγητής? βρήκαμε τώρα την ιστορία με τα βιβλία συνολικής αξίας 30-40 ευρώ.
Υ.Γ σκέφτηκε ποτέ κανεις ότι καλό είναι το μεταπτυχιακό και την διατριβή να τα έχει ΠΡΙΝ μπει στην εκπαίδευση?
εχω τρια αντίσκηνα, ελπίζω να μην θέλει να πληρωσω για το εμβαδόν τους!
θα βάλω ενα σταυρο στην ταρατσα και θα πω οτι το σπίτι μου είναι μετοχι του παναγιου τάφου
με τον πάγκαλο τα εχει και τα τρία παιδιά?
να μην σχολιάσω...
φιλη δασκαλα πηρε αδεια απο το 2ο μηνα εγκυμοσυνης χωρις να εχει κανενα προβλημα , και ξαναπηγε στη δουλεια οταν το παιδι ηταν 7 μηνων.Μόνο που αυτά τα ''πλεονεκτήματα'' τα έχουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι,μία συγγενής μου έχει κάνει τρία παιδιά και δεν έχει πατήσει το πόδι της στη δουλειά εδώ και 7 χρόνια!!!Εντωμεταξύ κάνει εκδρομές,ταξιδια ακόμη και στο εξωτερικό την ώρα που υποτίθετε ότι είναι στο κρεββατι!Κανένας έλεγχος απολύτως!
Ενώ εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που είχα πρόβλημα είδα κι έπαθα να πάρω 15 μέρες άδεια από το ΙΚΑ και κατα τ'άλλα δούλευα μέχρι τον 7ο μήνα κανονικότατα!Τι άνιση μεταχείρηση!