• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γιατί,τώρα πιστεύεις ότι σου ανήκει η χώρα ε;
Που τα έχεις παραδώσει όλα σε Τρόικες και επιτροπές.......χαμπάρι

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
α μάλιστα. και φυσικά είναι το ίδιο να πουλήσει κάποιος το σπιτι του ή το οικόπεδό του σε έναν άλλο ιδιώτη (ανεξαρτήτου εθνικότητας) αν έχει ανάγκη απο χρήματα και το ίδιο είναι να πουλήσει μια χώρα ένα νησί σε μια άλλη χώρα αν έχει ανάγκη απο χρήματα. μάλλον εσύ δε χαμπαριάζεις και πολύ
Γιατι καλε μου ανθρωπε πρεπει να το πουλησει σε χωρα; Σε ιδιωτη δεν μπορει;
Κι απο τα δυο που λες φυσικα προτιμω το δευτερο.

chrisbd

Member
Πάλι επαναστάσεις κάνουμε εδώ ....σιγάααα προσέξτε τα καλτσόν..

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις οδηγίες-πληροφορίες στην έκτακτη εισφορά..πχ οι άνεργοι...
Τώρα το ανώτατο που θα πληρώσει κάποιος για ακίνητα, όπου τελικά μπαίνει και η παλαιότητα, είναι 2000 ευρώ για 100τμ (δηλαδή μέχρι 5 ετών παλιό και τιμή ζώνης 5001 και άνω)...
Έχετε προμηθευτεί χάπια..θα χρειαστούν ...:roll:
Και που είστε μην απομακρυνόμαστε απο το ταμείο ...έπονται και άλλα...:(

Κατά πως τα λέει ο Γιωργάκης
Στην οικονομία θα γίνουμε Δανοί, στο περιβάλλον Καταλανοί, στην παιδεία Φινλανδοί, στο εκλογικό σύστημα Γερμανοί, στην εξωτερική πολιτική Αμερικανοί -αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση!
μόνον στις μ@λ@κίες θα μείνουμε Έλληνες -ουδέν σύστημα τέλειον!

Last edited by a moderator:

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
ναι αν βρεθεί ιδιώτης που μπορεί και θέλει να αγοράσει το παγκράτι ή μια βραχονησίδα στην άκρη του αιγαίου θεωρητικά μπορεί. αλλιώς υπάρχουν γνωστές χώρες που ευχαρίστως θα τα αγόραζαν

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Χωρίς ίχνος προσωπικής προσβολής,δεν μας χέζεις με την Ιταλία.
Την είδαμε,54δις περικοπές ο κυρ-Σίλβιο.
τις βωμολοχίες ας τις κρατάς για τα του οίκου σου. εδώ είναι φόρουμ. χωρίς ίχνος προσωπικής προσβολής.
την Ιταλία ξέρω, αυτή αναφέρω. δεν εκθείασα τίποτε, υπάρχει τρόπος να περιοριστούν οι αδικίες κατά το δυνατόν. τεχνογνωσία υπάρχει άφθονη σε άλλες χώρες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εμείς ξέρουμε την Ελλάδα πάλι.Αν με φορολογούσε η Ιταλία θα μιλούσα γι'αυτή.Μιας και δεν γίνεται κουβέντα χωρίς να γνωρίζουμε το υπόλοιπο φορολογικό μοντέλο της γείτονας ας μείνουμε σε αυτό που ζούμε και μας τα αρπάει από όλες τις μεριές.

Εντάξει η Ιταλία είναι παράδεισος,ας πούμε για την κόλαση την δική μας.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι ισχύει στην Ιταλία, δε βλέπω το λόγο να μην ειπωθεί κάτι τέτοιο εδώ. Ειδικά αφού η τεχνογνωσία υπάρχει και μειώνει τις φορολογικές αδικίες μόνο χρήσιμη μπορεί να μας είναι μια τέτοια γνώση

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σωστά.Μιας και μέσα από αυτή την κουβέντα που κάνουμε θα καθορίσουμε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της χώρας.

ikarialover

Member
Από τα λεγόμενά σας, απαντήθηκε και η απορία μου με το τι γίνεται στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε με τα ταξίδια:
ταξίδια-οικονομική κρίση σημειώσατε 2...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για μια βοήθεια παίδες. Το σπιτάκι μου είναι 113τμ, ο συντελεστής 5,02. Ποιος θα μου κάνει τον πολλαπλασιαμό , να το πάρω με το μαλακό να μη λιποθυμήσω

akerboom

Member
Επόμενο Ταξίδι
το εξεταζω
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Από τα λεγόμενά σας, απαντήθηκε και η απορία μου με το τι γίνεται στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε με τα ταξίδια:
ταξίδια-οικονομική κρίση σημειώσατε 2...
Ναι αλλα ηταν στημενο απο την τροικα και τους συνηθεις υποπτους;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom