• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Τάξίδι από 06-05-2013 έως 11-05-2013.

tolisb

Member
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, αλλά φίλε θέλω να πάω για ψιλοrelax και όχι για να περπατάω 15 χλμ τη μέρα (Ρώμη). ΦΟΒΕΡΗ η Ρώμη, αλλά από φαγητό μπούχτισα στην πίτσα και την μακαρονάδα. Αν δεν έχει και λίγο ψητό δεν κάνουμε δουλειά. Απο τιμές τί λέει το Βερολίνο?

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παντως και στη Ρωμη υπαρχει ψητο και βραστο και κοκκινιστο και λεμονατο και και και.... Η Ρωμη δεν ειναι μονο πιτσα κ μακαροναδα....

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

paefstra

Member
Εγώ θα πρότεινα και μια Λισσαβώνα, αν καταφέρεις να βρεις οικονομικά εισιτήρια.
Όχι ιδιαίτερα ακριβός προορισμός και όχι και τόσο κουραστική, πόλη αλλά πανέμορφη

athena333

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Χαίρομαι που σκέφτεσαι το Βερολίνο που σου πρότεινα εναλλακτικά...Δεν νομίζω να πληρώσεις για μπύρα ή καφέ πάνω από 4 ευρώ(ξεκινώντας από 1,50) και τα εστιατόριά τους είναι σχετικά φθηνά:υπολόγισε σε ένα νορμάλ περίπου 10-15 ευρώ το άτομο, κομπλέ. Το καλό είναι ότι δεν πληρώνεις το μέρος, όπως στην Ιταλία ή το Παρίσι...

...αλλά...η αλήθεια είναι ότι η Ιταλία έχει εξαιρετικό φαγητό, οπότε αξίζει να το πληρώσεις λίγο παραπάνω...κατά την ταπεινή μου άποψη και τα γούστα μου,τουλάχιστον!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, αλλά φίλε θέλω να πάω για ψιλοrelax και όχι για να περπατάω 15 χλμ τη μέρα (Ρώμη). ΦΟΒΕΡΗ η Ρώμη, αλλά από φαγητό μπούχτισα στην πίτσα και την μακαρονάδα. Αν δεν έχει και λίγο ψητό δεν κάνουμε δουλειά. Απο τιμές τί λέει το Βερολίνο?
Προφανώς εφαγες σε ολες τις tourist traps, αλλιώς δεν εξηγειται αυτό που λες για το φαγητό της Ρώμης. Πραγματικά ειναι αμαρτια να μην ευχαριστηθει κάποιος το εκπληκτικό φαγητό της Αιώνιας Πόλης

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ψαροσουπα υπαχει;
μα καλα την italitsa ρωτάς? έχει τετοιες εξειδικευμένες γνωσεις?ο γκουρμέ, μαστερ της ψαροσουπας, άλλος είναι...
Η Ρώμη ήταν άλλη περίπτωση., φαγητό λίγα πράγματα.
αγαπητέ δεν ήξερες που να φας. για σενα υπάρχει αυτό το φορουμ να ξερεις την επόμενη φορά.
προς το παρον προτεινω Μοναχο, φτηνό, με υπέροχο βαυαρικό φαγητό που θα σου αρεσει σιγουρα, παμφθηνη μπυρα, φτηνα αεροπορικά και διαμονή. το Βερολίνο πολύ δήθεν, χωρίς ψητούρα, πλην κανενός ψευτολουκάνικου.:xmas_mrgreen:

karfitsa

Member
Η αληθεια ειναι οτι και οι 3 πολεις που αναφερθηκαν Βερολινο,Λισσαβωνα,Βουδαπεστη ειναι πανεμορφες και σχετικα οικονομικες αλλα με μπερδεψες με το ψιλοrelax που ειπες.Ολες θελουν περπατημα πολυ.Διαφορετικα,πρεπει να διαλεξεις μια μικρη πολη οπως Σεβιλλη,Βενετια.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Η αληθεια ειναι οτι και οι 3 πολεις που αναφερθηκαν Βερολινο,Λισσαβωνα,Βουδαπεστη ειναι πανεμορφες και σχετικα οικονομικες αλλα με μπερδεψες με το ψιλοrelax που ειπες.Ολες θελουν περπατημα πολυ.Διαφορετικα,πρεπει να διαλεξεις μια μικρη πολη οπως Σεβιλλη,Βενετια.

Βενετία που ειναι και φτηνή!:xmas_mrgreen:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα