meli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...μηπως στην αγάπη???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ολος ο κόσμος
Eνα μονο θα πω.....
Αχ!!!!!!!!
Αχ!!!!!!!!
Καλά, θα σου κάνουμε τη χάρη και στο επόμενο κεφάλαιο θα βάλουμε μόνο κοτρώνια, κατσίκια, ποταμάκια και πισίνες! Σύμφωνοι?Αυτες τις παραλιοφωτο μην τις πολυβαζετε παιδια γιατι αυτος ο συνδυασμος ασπρη αμμος-γαλαζια νερα ειναι για μενα κοκκινο πανι σε ταυρο.
Θα ορμηξωωωωω!!!!
Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Αν θυμάσαι στο τέλος της επόμενης μέρας καταλήξαμε σε μια παραλία μερικών χιλιομέτρων με αμμόλοφους και τυρκουάζ νερά βεβαίως βεβαίως ... Ευτυχώς που είχε πέσει το φως και δεν έχουμε πολλές φωτό για να κάνουμε να νεύρα κρόσιαΚαλά, θα σου κάνουμε τη χάρη και στο επόμενο κεφάλαιο θα βάλουμε μόνο κοτρώνια, κατσίκια, ποταμάκια και πισίνες! Σύμφωνοι?
Έλα μου ντε... σαδιστές παιδί μου είμαστε. Εγώ δε σαδομαζοχιστής (α ρε Λοβέρδο, α ρε Λοβέρδο)Αμα συνεχισετε ετσι και εμενα με βλεπω με καντηλες και να καταληγω στα κορτιζονουχα!
Δεν ντρεπεστε λεω εγω!
Καλά εσύ ντιπ δε νογάς! Αμέσως τσίμπησες και τό'σκασες το παραμύθι. Πού να σου πούμε και κανένα μυστικό: Τάφος ανοικτός είσαι!Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Αν θυμάσαι στο τέλος της επόμενης μέρας καταλήξαμε σε μια παραλία μερικών χιλιομέτρων με αμμόλοφους και τυρκουάζ νερά βεβαίως βεβαίως ... Ευτυχώς που είχε πέσει το φως και δεν έχουμε πολλές φωτό για να κάνουμε να νεύρα κρόσια
Να τα θυμήθηκα πάλι και με έπιασαν τα ψυχοσωματικά...