astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Pandora έχει μείνει κανένα χαρτομάντηλο???
αααχ τι μου κάνετε πρωινιάτικα....
Μμμμ για να δούμε...Από μέσα Δεκέμβρη που ξεκίνησαν να γράφουν, να βάζουν φωτό, να προκαλούν τα πλήθη κλπ, η zewa έχει γίνει πλούσια θεωρώ, με τόσο κλάμα και οδυρμό. Μου έχουν μείνει κανά δυο πακετάκια ακόμη. Κόπιασε.
Ετσι μπραβο !Τωρα συνεννοηθηκαμε επιτελους!Καλά, θα σου κάνουμε τη χάρη και στο επόμενο κεφάλαιο θα βάλουμε μόνο κοτρώνια, κατσίκια, ποταμάκια και πισίνες! Σύμφωνοι?
Να δεις ψυχοσωματικα που θα σε πιασουν αμα σε περιλαβω μ αυτα που λες παλι ακαρδο γουρουνι!Αντε ...δεν τις λυπασαι τις αλλες που εχουν αγορασει μετοχες στη Zewa?Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Αν θυμάσαι στο τέλος της επόμενης μέρας καταλήξαμε σε μια παραλία μερικών χιλιομέτρων με αμμόλοφους και τυρκουάζ νερά βεβαίως βεβαίως ... Ευτυχώς που είχε πέσει το φως και δεν έχουμε πολλές φωτό για να κάνουμε να νεύρα κρόσια
Να τα θυμήθηκα πάλι και με έπιασαν τα ψυχοσωματικά...
Κατόπιν ευγενούς χορηγίας του γειτονικού σούπερ μάρκετ (στα πέντε πακέτα το ένα δώρο) έχω ικανό απόθεμα
Οι συγγραφείς τρέχουνε γι'αλλα κι άλλα... αν και βασικά εγώ κωλυσιεργώ για να είμαι ειλικρινής...Helloooooo ....is anybody there?
Ε, μέχρι το Πάσχα (Θεού θέλοντος...) ίσως έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική έκδοση του πονήματος. Την έντυπη μάλλον για τα Χριστούγεννα τη βλέπω (να βγάλουμε και κανένα φράγκο)!Εσυ βρε περιμενεις να γουρουνιασεις την Κυριακη.
Μετα μεχρι να χωνεψεις θα περασουν παλι καποιες μερες .....καλος Μαρτης
Εσείς θα βγάλετε μόνον αν (όσοι) αναλάβετε πρακτόρευση. Εμείς (οι συγγραφείς) θα βγάλουμε σίγουρα!Θα βγαλουμε ή θα βαλουμε
Απαντήθηκε στο σχετικό θέμα...Δε με εχεις κοροιδεψει ακομα για την κοσμικη ακτινοβολια και εχω αρχισει να ανησυχω....