kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Λάζαρε πάω για ύπνο τώρα κι ό,τι στοίχημα θες ότι θα τα ονειρευτώ κι εγώ…. Έξοχος!
साथियों आपका स्वागत है! Καλώς ορίσατε σύντροφοι! Και το επόμενο ξέρετε, ε;Babaduma και Hydronetta μου κανατε την ωραιοτερη υποδοχη!
Ευχαριστω!
Καλωσόρισες καλωσόρισες!!Babaduma και Hydronetta μου κανατε την ωραιοτερη υποδοχη!
Ευχαριστω!
Πρώτη μέρα, κρατήσαμε "χαρακτήρα". Απ' την επόμενη, όμως... και πού δεν βουτήξαμε! Αλλά αυτά, σιγά-σιγά...υγ. απορώ πώς δεν βουτήξατε όπως ήσασταν!
Γενικά ισχύουν οι ίδιοι ενδυματολογικοί κανόνες όπως και σε άλλες παραδοσιακές αραβικές κοινωνίες. Αν δεν σε ενοχλεί να φοράς μια απλή μαντήλα, να μην έχεις ξώπλατο και γάμπες φάτσα φόρα τότε προβλημα κανένα. Από θέμα ασφάλειας συναντήσαμε και τουρίστριες μόνες τους στη Σαναά. Στη Σοκότρα στα κάμπινγκ ειδικά ήταν πιο χαλαρά. Γενικά οι τουρίστριες που είδαμε στο νησί προτιμούσαν χαλαρά ρούχα (παντελόνι, μπλουζάκι, εκεί είδαμε να φοράνε και εξωμο, χωρίς μαντήλες). Μεμονωμένες γυναικοπαρέες δεν είδαμε εκεί. Βασικά ζευγάρια οι περισσότεροι.ερώτηση: πόσο 'women-friendly' είναι αυτό το ταξίδι; εννοώ και για Sana'a και Socotra
ευχαριστώ!