Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Εγώ δεν ξέρω τίποτα...Δε με λένε Βρούτο επίσης, δεν ξέρω αν το πρόσεξες
Γιατί, βλέπεις κανέναν Καίσαρα εδώ μέσα?Εγώ δεν ξέρω τίποτα...Δε με λένε Βρούτο επίσης, δεν ξέρω αν το πρόσεξες
Όχι, δεν βλέπω. Μαθαίνω όμωςΓιατί, βλέπεις κανέναν Καίσαρα εδώ μέσα?
Με τούτα και μ΄εκείνα και με τ΄άλλα, ένθεν κακείθεν το βλέπω από Δευτέρα καλύτερα...Το κεφάλαιο έχει γραφεί, οι φωτογραφίες έχουν επιλεγεί, μένουν οι διορθώσεις και το τελικό φινίρισμα από τον Hydronetta. Όταν γίνει και αυτό... (και μη με κατηγορείτε εμένα, όταν εγώ δούλευα σαν σκλάβος, εκείνος μπεκρούλιαζε στο λιμάνι - εσείς ειδικά, κάτι παραπάνω πρέπει να ξέρετε)...
Εγώ το καθήκον μου το έκανα, από κει και πέρα, αν εσείς παρασέρνετε μερικούς-μερικούς σε ακολασίες, μη ζητάτε και τα ρέστα από αθώες περιστερές!Με τούτα και μ΄εκείνα και με τ΄άλλα, ένθεν κακείθεν το βλέπω από Δευτέρα καλύτερα...
αθώες περιστερές (έγραψες...)Εγώ το καθήκον μου το έκανα, από κει και πέρα, αν εσείς παρασέρνετε μερικούς-μερικούς σε ακολασίες, μη ζητάτε και τα ρέστα από αθώες περιστερές!
αθώες περιστερές (έγραψες...)
Η αρχή έγινε χθες και θα συνεχίσουμε να παρασέρνουμε τα ανήλικα όλη την εβδομάδα ζεσταινόμαστε για το Π/Σ/Κ, έχει δουλειά...νηστεία και προσευχή η ομάδα
(Φορτσάρουμε τώρα...)
Καισαρας...Καισαρας?Που καλε !Γιατί, βλέπεις κανέναν Καίσαρα εδώ μέσα?
Σοβαρά τώρα: Αυτά που έγραψα παραπάνω δεν τα διάβασες? Μήπως έπρεπε να τα γράψω αλαμπουρνέζικα (όπως λέει και το Καίμπριτζ) για να τα καταλάβεις?Σοβαρα τωρα:στρωσου βρε ...στρωσου ...που σε αφησα Παρασκευη βραδυ και ακομη στο ιδιο σημειο σας βρισκω.
χμμ...Κυριακή, ναι.Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα έχω εκπληρώσει την αποστολή μου (6ο Κεφάλαιο), η οποία θα περιέχει και λήψεις από ψηλά και από χαμηλά και απ' τα πλάγια, κλπ. κλπ. Θα φροντίσω να εντάξω όσο μπορώ περισσότερες και θ' αφήσω αυτές να μιλήσουν καλύτερα (για να προλάβω κιόλας!)...