astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
αυτό έκαναΚαλύτερα βάλτε και στα 2 για νά'μαστε σίγουροι!
αυτό έκαναΚαλύτερα βάλτε και στα 2 για νά'μαστε σίγουροι!
(θα σου πάρω δωράκι τραπεζομάντηλο για τη ροτόντα, το θες με κρόσσια ή σκέτο ?)
Καλά λες, πάω να ψάξω...άμα δεν τις έχει φάει ο σκώρος... Έχω και εναλλακτική με σταυροβελονιά μπορντοροδοκόκκινη...αν δεν έχει ξασπρίσει με τα χρόνια... αλλά πρέπει να μου πει αν του δένουν τα χρώματαΒαλε του μωρε Πανδωριτσα μου μια δαντελα απο κοπανελι, απο εκεινες που σου μαθαινανε οι καλογριες στο σχολειο....
Κάτι σε Σουηδική σημαία σας βρίσκεται?Καλά λες, πάω να ψάξω...άμα δεν τις έχει φάει ο σκώρος... Έχω και εναλλακτική με σταυροβελονιά μπορντοροδοκόκκινη...αν δεν έχει ξασπρίσει με τα χρόνια... αλλά πρέπει να μου πει αν του δένουν τα χρώματα
Νοιώθω την ανάγκη να του την πάρω...ψυχανεμίζομαι ότι έχει απωθημένο...τέτοια περιγραφή, τόσος κόπος...να το επιβραβεύσω το αγόρι μας
Εύκολο, κάνε copy paste σαν νέο θέμα στο προτάσεις και ιδέες στην υπο-ενότητα: Περί του travelstories. Εντός αν η ιδέα σου έχει ποσταριστεί στο παρελθόν και υπάρχει ήδη απάντηση από τους διαχειριστέςΞέρω οτι το μηνυμα ειναι off topic, θυμάμαι οτι κάπου υπάρχει ενα topic με προτάσεις, αλλά που να το ψαχνω τετοια ωρα...
Εγώ λέω ν' αρχίσουμε να σας περιγράφουμε πώς και τι συγκεντρώναμε και τρώγαμε τις επόμενες μέρες για να κόψουμε την όρεξη σε μερικές αχόρταγες...Ε..εσεις αγορια στο τελευταιο θρανιο που πειραζετε την Ερση στο μπροστινο και δεν την αφηνετε να γραψει την εργασια της,ποτε θα γραψετε τις δικες σας?
hydronetta ειναι η σειρα σου να πεις μαθημα.
Αδιαβαστος παλι?