• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ 2010...

ΤΑΞΙΔΙ 2010

• Total voters
    72
  • Poll closed .

Traveller

Member
Το 2010 έρχετε... μαζί με αυτό τα σχέδια για τα επόμενα ταξίδια ετοιμάζονται...το επόμενο έτος λοιπόν φιλοδοξώ, πρώτα ο Θεός, η υγεία και τα χρημάτα, να κάνω ένα δύσκολο και δαπανηρό ταξίδι...

Έχω διαλέξει πέντε ταξίδια ζωής , ένα από κάθε ήπειρο (αν και τα γεωγραφικά κριτήρια μερικών είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά) και ανεξαρτήτως σειράς θέλω κάποτε, πριν εγκαταλείψω τον μάταιο αυτό κόσμο να τα πραγματοποιήσω... όπως είπα, όλα είναι ιδιαίτερα δαπανηρά και δύσκολα, γιαυτό και θα ήθελα, εκτός της γνώμη σας για κάθε ένα από αυτά, να μου πείτε αν υπάρχει συγκεκριμένο ΣΟΒΑΡΟ ενδιαφέρον για την πραγμάτωση κάποιου μέσα στο 2010... καταλαβαίνετε ότι αν υπάρχει μια παρέα 5-6 ατόμων θα μπορέσουμε ίσως να πετύχουμε κάποια έκπτωση...

υ.γ. Οι μήνες που αναφέρω είναι ενδεικτικοί και τους έχω επιλέξει ανάλογα με την καταλληλότητα του καιρού...

XRISTOS71

Member
Το 2010 έρχετε... μαζί με αυτό τα σχέδια για τα επόμενα ταξίδια ετοιμάζονται...το επόμενο έτος λοιπόν φιλοδοξώ, πρώτα ο Θεός, η υγεία και τα χρημάτα, να κάνω ένα δύσκολο και δαπανηρό ταξίδι...

Έχω διαλέξει πέντε ταξίδια ζωής , ένα από κάθε ήπειρο (αν και τα γεωγραφικά κριτήρια μερικών είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά) και ανεξαρτήτως σειράς θέλω κάποτε, πριν εγκαταλείψω τον μάταιο αυτό κόσμο να τα πραγματοποιήσω... όπως είπα, όλα είναι ιδιαίτερα δαπανηρά και δύσκολα, γιαυτό και θα ήθελα, εκτός της γνώμη σας για κάθε ένα από αυτά, να μου πείτε αν υπάρχει συγκεκριμένο ΣΟΒΑΡΟ ενδιαφέρον για την πραγμάτωση κάποιου μέσα στο 2010... καταλαβαίνετε ότι αν υπάρχει μια παρέα 5-6 ατόμων θα μπορέσουμε ίσως να πετύχουμε κάποια έκπτωση...

υ.γ. Οι μήνες που αναφέρω είναι ενδεικτικοί και τους έχω επιλέξει ανάλογα με την καταλληλότητα του καιρού...

να δούμε τις καρτες με τα ταξίδια και τους μήνες παρακαλώ !!!
μην ψωνίσουμε χωρις να δούμε πρώτα

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. εγω τωρα γιατι δεν βλεπω στο μηνυμα σου, ουτε τους μηνες που λες ουτε ποια ειναι τα ταξιδια..:xmas_sad:.. ωχ..σορυ τωρα τα εβγαλε το καρβουντιστηρι μου!!!!!!!!!!!!

XRISTOS71

Member
ωχ εκανα πατατα
το δειχνει πανω απο το μηνυμα του traveller
σαν δημοσκόπηση

ψηφισα ήδη !!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έριξα την ψήφο μου στην Ανταρκτική, γιατί -πολύ απλά- νομίζω ότι σαν εμπειρία ζωής και σαν τοποθεσία έχει να μου δώσει πολύ περισσότερα πράγματα από ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους προορισμούς μαζεμένους.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έριξα την ψήφο μου στην Ανταρκτική, γιατί -πολύ απλά- νομίζω ότι σαν εμπειρία ζωής και σαν τοποθεσία έχει να μου δώσει πολύ περισσότερα πράγματα από ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους προορισμούς μαζεμένους.
+1 και από εμένα. Μακάρι να είχα τα χρήματα να μπορούσα να πάω. Αυτό είναι το μόνο που με κρατάει ακόμα πίσω από το μεγάλο μου αυτό όνειρο:cry:

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
εγω ψηφίζω Μαδαγασκάρη μόνο για τη φύση της

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Ψηφίζω Μπουτάν, απλά επειδή είναι και δική μου επιθυμία κάποια στιγμή να πάω στη ζωή μου σε αυτή τη μικρή χώρα.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Μπουτάν τώρα που δεν έχει επέλθει μαζικά ο τουρισμός.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Με γουστάρεις που με γουστάρεις, να δούμε, θα με πάρεις κιόλας? :haha:

Εγώ, έτσι κι αλλιώς, για Παπούα τό'χω το πλάνο το καλοκαίρι, μέσα Ιουλίου - μέσα Αυγούστου (μέχρι πριν το 15-αύγουστο, πρόβλημα δεν έχω με ή χωρίς παρέα, γιατί όχι και μαζί, αν ταιριάξουμε, πού ξέρεις; Το μίσος απ'την αγάπη μια λεπτή γραμμή τα χωρίζει! :D

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
(θα μας πυρπολήσεις την μπάνκα!!) Μου αρέσεις που τα έβαλες όλα μετά τον Απρίλιο που θα είμαι εντελώς ελεύθερος! Να μην έχω το άλλοθι ότι δούλευα και δεν μπορούσα!! Τι να πω? Όλα είναι εκπληκτικά (αλήθεια, γιατί δεν έχεις Νέα Ζηλανδία να πάμε για zorbing) αλλά θα ψηφίσω Butan (για λόγους λίγο πολύ γνωστούς)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom